Gość 03.07.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 wczoraj w nocy niezła była iluminacja błyskawice rozswietlały tak jakby był dzień a pod Zamościem kolejna bestia ...http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Groxna-bestia-grasuje-pod-Zamosciem,wid,11280730,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 03.07.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witam wszystkich "pourlopowo"! A dzisiaj ok. 6:30 - 7:30 okolice Baranówki zalane - kompletnie sparalizowane! Ulicą Przy Torze płynął wartki potok a auta pływały. Pozdrawiam, pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 03.07.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Mam pytanie: ile brał wasz elektryk za punkt?Mój chce 50 zł + jego materiał.Dobrze chce, czy za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 03.07.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witam słonecznie Tak po cichutku chciałbym zapytac czy ktoś z naszej grupy budowął lub miał stycznośc z firmą Amtech(głogów Młp.) Mieszka ktoś w takiej chacjendzie - macie jakieś doświadczenia w kanadyjczyku ze stali. Przymierzam się - tak więc........ czas zacząć nową budowę bo nudzi mi się w wolnym czasie :):):) Sebo8877 Sebastian! Zadzwoń do mnie jak jutro (a raczej dzisiaj ) to pogadamy. Chyba wiem, o który dom w Chmielniku biega... Broń Boże nie buduj z tym developerem!!!!! A w domu "amtechowym" mieszka nasz kierownik budowy. Nie wiem jak długo, ale w 2002 już w nim mieszkał... I oczywiście mieszka cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.07.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Hej Do osób z okolic zaczynających ocieplać swoje domki. http://www.allegro.pl/item679166465_styropian_swisspor.html sorki za prywatę ale muszę zwolnić miejsce w garażu na węgiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 05.07.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 witajcie! no i jak tam wasze budowy? u nas 2 koszenie trawy za nami, jest coraz ładniej. no i kończymy białkowanie powoli. ważą się losy podjazdu i dojścia do domu. podoba nam się wyżwirowany podjazd, jednak koło niego chcemy chodniczek z kostki i nie wiemy jak to się zgra. ma ktoś jakieś zdjęcia z takim rozwiązaniem "mieszanym" ? jak macie to okażcie. coś musimy zrobić bo się strasznie nosi do domu błotko po każdej ulewie/słocie. pozdrawiam, i życzę miłej niedzieli, ja po południu jadę na wódkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.07.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 ... po południu jadę na wódkę ja w taki upał wole piwko /moze byc z soczkiem malinowym i koniecznie schłodzone/ ale jak zwykle wszysko co dobre kiedys sie kończy burza mi popołudniową sjeste przerwała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eranet 05.07.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 podbijam Moja ekipa cię nie przyjęła? abonent czasowo niedostępny... będę próbował znowu od jutra, ale myślałem, że kogoś jeszcze znajdę ps. mój elektryk wołał 45 pln z materiałem i 25 bez. Taniej mi wyszło kupować samemu, a jego robocizna... Punktów miałem bodaj 181... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 06.07.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Macie może rozeznanie w sklepach z AGD? Muszę zakupić sprzęt do zabudowy w meblach kuchennych i nie wiem od jakiego sklepu zacząć. Z braku czasu porównam ceny w 2 góra 3 sklepach.Ktoś doradzał mi Plaze a u"idiotów" wolałbym nie kupować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 07.07.2009 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Co do sklepów a AGD to większość sprzętu kupiłem w necie poprzez Ceneo - wszystkie zakupy bardzo udane, nie ma się co bać tych zakupów! Pozdrawiam,Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 07.07.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A my tanio kupilismy w Adampolu - gosc ma taki nick na allegro a sklep miesci sie na Baranowce jak sie jedzie do zakładu gazowniczego w takim niskim budynku. Dobre ceny dał nam tez MMarkt na towar ktorego nie ma na sklepie, i dobre ceny ma maximedia - sklep internetowy. Kiedys kupowalismy tam zmywarke i wyszlo 600 pln taniej niz w sklepie.A my robilismy drenaz bo nam trawe zalewa. Dodatkowo jeszcze wykopiemy kilka ministudni i zasypiemy zwirem. A nasz syn czeka na plac zabaw - przywiezli juz dawno tylko nie ma czasu zamontowac. Ja tez placilam elektrykowi 25 pln robocizna od punktu a materiały on mi kupowal na rachunek. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 07.07.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 ps. mój elektryk wołał 45 pln z materiałem i 25 bez. Taniej mi wyszło kupować samemu, a jego robocizna... Punktów miałem bodaj 181... Dzięki, bardzo konkretna wiadomość. Moja ekipa przyjdzie pod koniec tygodnia dokończyć dach. Zapytam majstra czy ma termin. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 07.07.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Co do sklepów a AGD to większość sprzętu kupiłem w necie poprzez Ceneo - wszystkie zakupy bardzo udane, nie ma się co bać tych zakupów! Pedzelito Lubię zakupy przez internet, ale w przypadku AGD obawiam się o utrudnione załatwianie ewentualnych napraw gwarancyjnych. Z tego względu wolałbym kupić w jakimś sprawdzonym sklepie "stacjonarnym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.07.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 My kupowaliśmy na necie AGD i z tego co wiem, nawet kupując w sklepie łatwiej i szybciej oddać jest do autoryzowanego serwisu danej firmy osobiście niż przez sklep. Tak samo to działa przy zakupach przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 07.07.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Używane deski do szalunku stropu i stemple. Kupimy. Chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justin 07.07.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Moja ekipa przyjdzie pod koniec tygodnia dokończyć dach. Zapytam majstra czy ma termin. Pozdrawiam Witam Właśnie jesteśmy na etapie poszukiwania ekipy od dachu, czy mogłabyś dać nam jakiś namiar na swoją ekipę, bylibyśmy bardzo wdzięczni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
df950 07.07.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 proszę o namiary na ekipę (sprawdzoną i solidną) do montażu podbitki drewnianej. najlepiej z okolic Dębicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xatia 07.07.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Poszukuje stempli na budowe. Najlepiej w okolicy Sedziszowa Mlp. Jesli ktos ma na sprzedaz to prosze o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 07.07.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Właśnie jesteśmy na etapie poszukiwania ekipy od dachu, czy mogłabyś dać nam jakiś namiar na swoją ekipę, Poszło na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 07.07.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 pedzelito Jesteś wielki!!!!!Dziękujemy za szczodry dar, bardzo nas zaskoczyłeś swoją życzliwością. Myślałam, że tacy jak Ty to już dawno wyginęli. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts