Elcia1 30.07.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Rozłożyłam instalację pod centralny odkurzacz, który będzie .... kiedyś. Jestem dumna i zaniepokojona... czy to będzie działać? Jutro wychodzą bardzo sympatyczni panowie elektrycy (godni polecenia i nie zdzierają kasy) i czekamy na tynkarzy. Oby nie za długo, bo mieli być wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samfiradło 30.07.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Chcę się przywitać, jako i ja budowniczy z podkarpacia, zastanawiałam się gdzie się przywitać bo dom jest w swiętokrzyskim Mamy nowy-stary dom, wybudwany w ubiegłym wieku nigdy nie wykończony i my się za niego wzięliśmy, wlaśnie zostały położone tynki wewn. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.07.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Rozłożyłam instalację pod centralny odkurzacz, który będzie .... kiedyś. Jestem dumna i zaniepokojona... czy to będzie działać? Jutro wychodzą bardzo sympatyczni panowie elektrycy (godni polecenia i nie zdzierają kasy) i czekamy na tynkarzy. Oby nie za długo, bo mieli być wczoraj. Pięknie to napisałaś! http://mloda.ekrakow.pl/!ola/haha_krzeslo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 30.07.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Cześć Słoneczko! Dawno Cię u nas nie było!! I wszystkich Kamikadze - czyli Nowych-Budujących też witam i powodzenia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 31.07.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Baru, zaglądam i czytam , a tylko czasem się odezwę co by Wam głowy nie zawracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 01.08.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Ja równiez się melduję po wakacjach. I zaraz jak z nich wrocilismy to dowiedzielismy sie ze w naszym rejonie grasuja złodzieje - wchodza do domu na śpiocha (gazuja) I znow problem. Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.08.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 ...w naszym rejonie grasuja złodzieje - wchodza do domu na śpiocha (gazuja) I znow problem. Pozdrawaim grasuje kto tylko ma ochote ... i slimaki bezskorupowe i Lepper i ci z Ligi Rodzin Polskich ... i wilki które bezkarnie włamuja sie do zagród i napadaja na drodze na dzieci i ci którzy w 2007 roku /wiedząc, ze Polak z Lublina, Rzeszowa czy Kielc jest nie gorszym mięsem armatnim - w Iraku czy Afganistanie - niż np. warszawiak/ uchwalili w sejmie, ze ten sam Polak jako pacjent to juz druga czy trzecia kategoria obywatela NFZ płaci za takiego mniej ... w naszym regionie kwitnie złodziejstwo /handel ludzmi, łamanie prawa pracy, wykorzystywanie nieletnich itd/ - a policja ma jedna z najwyższych wykrywalności /jak nie najwyższa/ w kraju !!! specjalizuja sie w rowerzystach i za przekraczanie szybkosci / na radarach/ łapią tak szybko - ze szok ! więzienia pekają w szwach, a wypadkowośc sie nie zmniejsza .... p.s. jak myslisz, po zagazowniu mogli by zgwałcic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 01.08.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Jeju Brzoza - przeraziłes mnie teraz. O tym nie myslałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 01.08.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 ........................................ w naszym regionie kwitnie złodziejstwo /handel ludzmi, łamanie prawa pracy, wykorzystywanie nieletnich itd/ - a policja ma jedna z najwyższych wykrywalności /jak nie najwyższa/ w kraju !!! specjalizuja sie w rowerzystach i za przekraczanie szybkosci / na radarach/ łapią tak szybko - ze szok ! więzienia pekają w szwach, a wypadkowośc sie nie zmniejsza .... p.s. jak myslisz, po zagazowniu mogli by zgwałcic ? Ech,ten nasz brzoza...takie okropienstwa nam tu na swiatlo dzienne wyciaga... A ja mam calkiem symapatyczny post (chyba ).Sluchajcie,jest do wziecia kotek.A wlasciwie koteczka i drugi kotek.Koteczka jest przesliczna,trojkolorowa!!!Nie bardzo moze isc tam gdzie ja chca,bo jest bardzo wrazliwa i niesmiala(ale nie fajtlapa!) a tam jest masa dzieci.Szukamy dla niej czegos spokojniejszego. A ten drugi to ruuuddzzielec!!!Ktoras z forumowiczek naszych takiego prezentowala kiedys-spal w doniczce ! Jakby co to na priv-bo to przeciez bardzo budowlane forum i troche nie wypada . Pozdrawiam Budujacych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 02.08.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Witajcie, czy ktoś z was ma rekuperator z kominkiem? Jaki wkład wybraliście? Myślałam nad Hajdukiem ale nikt ze sprzedających nie wie co to jest system Jet Stream Exstra, a podobno wkład z czyms takim ma byc dobry. Z drugiej strony duzo tanszy jest wklad Zuzia z Kratki, też podobno ok do wentylacji mechanicznej. No i nie wiem co wybrac... moze coś poradzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 02.08.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Witajcie, czy ktoś z was ma rekuperator z kominkiem? Jaki wkład wybraliście? Myślałam nad Hajdukiem ale nikt ze sprzedających nie wie co to jest system Jet Stream Exstra, a podobno wkład z czyms takim ma byc dobry. Z drugiej strony duzo tanszy jest wklad Zuzia z Kratki, też podobno ok do wentylacji mechanicznej. No i nie wiem co wybrac... moze coś poradzicie wg mnie Hajduk. Z drugiej strony jak okazyjne palenie w kominku to może nie ma co przepłacać. Najlepiej obejrzec je "na zywo" i zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.08.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 A ja mam calkiem symapatyczny post (chyba ).Sluchajcie,jest do wziecia kotek.A wlasciwie koteczka i drugi kotek.Koteczka jest przesliczna,trojkolorowa!!!Nie bardzo moze isc tam gdzie ja chca,bo jest bardzo wrazliwa i niesmiala(ale nie fajtlapa!) a tam jest masa dzieci.Szukamy dla niej czegos spokojniejszego. A ten drugi to ruuuddzzielec!!!Ktoras z forumowiczek naszych takiego prezentowala kiedys-spal w doniczce ! Jakby co to na priv-bo to przeciez bardzo budowlane forum i troche nie wypada . Pozdrawiam Budujacych!!! HEj Ten rudzielec to nasz Maniek, wziety własnie z forum. Niestety ale juz kota ja nie wezmę, choć na jesień mam chętną na kotka, ale dopiero na jesien. Teraz mieszka tam dziecko z alergią na kocią sierść, wiec odpada. Ale polecam innym, którzy myslą nad wzięciem zwierzaka do domu: Kot jest zdecydowanie mniej wymagający i mniej problematyczny niż pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 02.08.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 pomocy!!jutro na8.00 rano zamówiony beton na wylanie stropu a tu...burze mają być. co się robi w takich przypadkachtylko nie mówcie że przesuwa termin zalewania bo mój majster czyt. mąż nie dostępny od pojutrza Folią przykrywać?http://images38.fotosik.pl/168/c99b4d5e5c6dffacmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.08.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Czemu płaczesz na zapas? Niby burze mają być ale czy bedą na 100% ? Masz gwarancje? A jak nie bedzie to co zrobisz? Zobaczysz jutro jak zalejesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimber 20 02.08.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Witam. Mam pytanie do Was, juz doswiadczonych inwestorow. Jak to jest z Wylewkami na poddaszu, czy robi sie takiej same jak na parterze na styropianie. Jesli tak, to jak ich zgrac potem z balkonem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 02.08.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Ten rudzielec to nasz Maniek, wziety własnie z forum.................... Ale polecam innym, którzy myslą nad wzięciem zwierzaka do domu: Kot jest zdecydowanie mniej wymagający i mniej problematyczny niż pies Wiolasz!!!! Maniek!!! a ja szukalam Felka .Probowalam znalesc ta Twoja fotke zeby wstawic zamiast tego naszego rudzielca do wziecia . Dzieki,bo chodzi mi po glowie to zdjecie,tylko czemu mi sie ten Felek albo Franek ubzdural . A Ty,zuzolka nie martw sie.Taki beton stosunkowo szybko zastyga,na tyle,zeby deszcz go nie splukal.Przykryj czyms na wypadek ,gdyby rozlalo sie zaraz po wylaniu.ot co. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirekbas 03.08.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam szukamy solidnej firmy do tynków wew. Czy ma ktoś jakieś namiary?? Z góry dziękujemy pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 03.08.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 witam Grupę po kilku dniach! no to upał mamy piękny! a ja wk#%ny bo kolejnego dziada od glazury muszę pożegnać; tym razem gość robi dobrze ale...wziął kasę za to zrobił i kilka dni już go nie ma bo ma kilkudniówkę, nie odbiera telefonów, dzwoni i bełkocząc podaje coraz bardziej baśniowe wymówki- w tym tempie zamiast na koniec sierpnia to na wielkanoc będziemy mieli kafelki... ale co tam zbyt pięknie by budowanie szło; potwierdza się - jest to przygoda życia i tak do tego podchodzić trzeba żeby nie zwariować!pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 03.08.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam szukamy solidnej firmy do tynków wew. Czy ma ktoś jakieś namiary?? Z góry dziękujemy pozdrawiamy Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 03.08.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 witam Grupę po kilku dniach! no to upał mamy piękny! a ja wk#%ny bo kolejnego dziada od glazury muszę pożegnać; tym razem gość robi dobrze ale...wziął kasę za to zrobił i kilka dni już go nie ma bo ma kilkudniówkę, nie odbiera telefonów, dzwoni i bełkocząc podaje coraz bardziej baśniowe wymówki- w tym tempie zamiast na koniec sierpnia to na wielkanoc będziemy mieli kafelki... ale co tam zbyt pięknie by budowanie szło; potwierdza się - jest to przygoda życia i tak do tego podchodzić trzeba żeby nie zwariować! pozdrowienia witam to chyba jest normalne, koles ktory kryl mi dach od poczatku kwietnia przychodzi dokonczyc kominy i zamontowac w dachu wywietrzniki i 2 kominki wentylacyjne i jakos do dzis mu sie nie udalo tego zrobic, przez kilka miesiecy tez mial swietne wymowki i co kolejny telefon to przekladal terminy, ostatnio wogole nie odbiera, coz trzeba poszukac kogos innego kto to mi dokonczy pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts