farida 27.08.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Witam Szanownych Państwa! Mam pozwolenie na budowę Na piewszy rzut idzie kanalizacja Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal Pap 28.08.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 witam mam pytanie czy ktoś wie gdzie tanio idzie kupić bloczki na fundament i pustaki Porotherm 25cm gr a i z innej beczki są firmy które załatwiają cala papierologie czyli mapki wpisy i ogólnie pozwolenie na budowę nie wiecie czasami czy one załatwiają to w krótszym terminie niż np 5mies i ile to kosztuje ? są tutaj osoby może z Mielca ? czy okolic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.08.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 RS, dzięki serdeczne, ale nikt nie ma namiarów do tego kominiarza, a nr który sam wywiesił jest nieaktualny. Czy naprawdę na tyle osób mieszkających i odwiedzających forum, nikt z Was nie potrzebował kominiarza? Wszyscy mieszkają bez odbioru domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.08.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Wiolasz: http://www.firmy.net/kominiarze,podkarpackie.html i dzwoń, dzwoń, dzwońńń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 28.08.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 .......... Czy naprawdę na tyle osób mieszkających i odwiedzających forum, nikt z Was nie potrzebował kominiarza? Wszyscy mieszkają bez odbioru domu? Ojej,czuje sie zbesztana ,tylko moj kominiarz ani z okolic Tyczyna ani z Rzeszowa jak chcialas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.08.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 .......... Czy naprawdę na tyle osób mieszkających i odwiedzających forum, nikt z Was nie potrzebował kominiarza? Wszyscy mieszkają bez odbioru domu? Ojej,czuje sie zbesztana ,tylko moj kominiarz ani z okolic Tyczyna ani z Rzeszowa jak chcialas. mój tez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.08.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Przepraszam, nie chciałam besztać. Szukam wszędzie, po sąsiadach ale oni znają tylko jednego. RS podał mi nawet do niego namiar ale nieaktualny i nikt nie ma obecnego. A z netu dzwoniłam, ale to są usługi robienia kominków, kilka ogłoszeń to z kolei stawianie kominów, a nie odbiór. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.08.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 ... Szukam wszędzie, po sąsiadach ale oni znają tylko jednego .... OK jesli urządza Cie z "poza" Rzeszowa /taki bardziej od Bieszczad .../ - to proponuje Feliksa Gliwskiego http://msp.money.pl/firmy/dane_firmy,zaklad;kominiarski;,;feliks;gliwski,1122431.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojan 29.08.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 a i z innej beczki są firmy które załatwiają cala papierologie czyli mapki wpisy i ogólnie pozwolenie na budowę nie wiecie czasami czy one załatwiają to w krótszym terminie niż np 5mies i ile to kosztuje ? Mnie to załatwiał architekt,który rysował mi projekt. A trwało to ok 4 miesiące i kosztowało 6 tyś. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal Pap 29.08.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 to nie aż tak drogo za cala papierkowa robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 30.08.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 A nie lepiej samemu połazić i zaoszczedzić kupę kasy. 6 tys. to bardzo duzo. My wraz z projektem zamknelismy sie w ok. 4.5. Przy wykanczaniu domu potem czlowiek liczy kazda stówke wydana. A zwykle na poczatku budowy nawet tysiak nie gra roli. wojcikowie - ja mam cegłe klinkierowa firmy CRH - jak dotad wszystko OK. Co do kominiarzy - mam i zaraz podam na priv.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.08.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Hunk, doszło, bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojan 30.08.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 A nie lepiej samemu połazić i zaoszczedzić kupę kasy. 6 tys. to bardzo duzo. My wraz z projektem zamknelismy sie w ok. 4.5. W tych 6 tyś. mieściła się też zapłata za projekt . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derbi 30.08.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Witam ponownie Mam pytanie do Wojan. Kiedy ruszasz z budową i czy masz już wykonawców? Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal Pap 30.08.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 tylko nie wiem czy jak się samemu nie chodzi to się czeka 7mies ja na sama papirologie z działka czekałem 5mies to jest jakieś chore ale to spadek jest wiec sady orzeczenia itd i po 10razy wyciąganie mapek ja się nie co dowiedziałem sąsiad za płotem dom postawił sam załatwiał papiery czekał 7mies sąsiad na ogródkach działkowych czeka jucz 8mies a w bloku sąsiadka załatwiła przez firmę wyszło ja to 1000zl drożej i czekała 3mies takie firmy maja już przetarte szlaki wiec nie ma problemów bo samemu to pewnie człowieka zbywają i się tylko denerwować trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojan 30.08.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Witam ponownie Mam pytanie do Wojan. Kiedy ruszasz z budową i czy masz już wykonawców? Pozdrówka Już ruszyłem ... Wczoraj budowa wyglądała mniej więcej tak : http://i31.tinypic.com/123m9ee.jpg PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derbi 31.08.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Wojan gratulacje! Ja też jestem z Przemyśla. Pozwolenie mam. Ruszam w przyszłym roku. Załatwiam prąd i wodę. Budujesz z projektu indywidualnego czy z gotowca? Szukam wykonawcy SSO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 01.09.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 witam Grupę! witam w ten piękny ranek. na budowie nic dziś nie robię, syn poszedł pierwszy dzień do przedszkola i jakoś chcę być blisko jakby co ... sam się sobie dziwię niby stary chłop a jednak się denerwuję... a na budowie? kończymy malowanie sztachet na płot. umówiłem już brukarzy, zamówiłem kostkę, obrzeża. zmieniliśmy też parkieciarzy. poprzedni upierali się na wodnych lakierach, my chcemy chemię i będzie deva qick czy jakoś tak. miał ktoś kontakt z tym lakierem? pozdrawiam i życzę owocnego korzystania z dobrodziejstwa pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 01.09.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam wszystkich Trzy dni układaliśmy styropian pod podłogówkę, było sporo docinania, pasowania - wiadomo robię u siebie. Najbardziej od tego bolały mnie 4 litery . Teraz spec od podłogówki położył rurki i okazało się, że rurki podnoszą miejscami styropian do góry (styropian był w 4 warstwach, spec marudził, że nie kładziemy w górnej warstwie styropianu grubości 10 cm, tylko 2x5 cm, a innej grubości po prostu nie było). Jest jakiś sposób, aby te rurki leżały grzecznie na płasko? Mam obawy czy górna wylewka równo je przykryje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 01.09.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam, dziś udało się z mężem odwiedzić rzeszowskie zagłębie okienne-hetmańska-dąbrowskiego -śreniawitów. (w sumie 8 punktów-zaliczyliśmy 6) Wybór padł na dwie propozycje. Obie w dobrych promocjach. Villergan -Szewpol profil Schüco i Vetrex z Tczewa profil Veka (któryś ze zlicowanych) (przekompetenty pan -jedyny który wiedział co to jest klasa profilu) (po tych godzinach, ba dobach na internecie wydaje mi się, że sama mogłabym sprzedawać już te okna,) jeśli ktoś ma jakieś uwagi na poparcie lub odradzenie jednego z wyborów to bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts