rafalr82 10.01.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 małe pytanko do forumowiczów ma ktoś z was namiary na jakiegoś projektanta do gazu i co by miał jakieś znajomości w gazowni żeby sprawnie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiercholff 10.01.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Witam wszystkich ! Potrzebuje namiary , na sprawdzonego elektryka,dobrze by bylo w miare nie drogiego , z okolic Tyczyna, Blazowej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 10.01.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Jak dachówka to tylko z Przeworska z Instalatora - maja najtaniej, kupowałam u nich cały dach, w porównaniu do dachsystemu było około20% taniej. POzdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.01.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Witam wszystkich ! Potrzebuje namiary , na sprawdzonego elektryka,dobrze by bylo w miare nie drogiego , z okolic Tyczyna, Blazowej ! poszło na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 bogus33 - kiedys pytałes o radiowy internet napisałem, ze podczas sniezycy spisuje sie słabiej dzis chce to odwołac - chodził mi podczas sniezycy jak zyleta chyba sie juz wycwanił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 10.01.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 witam Grupę! brzoza! nie chcę zapeszyć ale jest duże prawdopodobieństwo że będziemy mieli neta z kabelka! jedynie musimy poczekać na poprawienie pogody...boję się że się wprowadzimy i zostaniemy bez neta i tv na jakiś czas. cóż będziem jeździć do miasta na interneta kurde, coraz bliżej przeprowadzka mamy zamówioną sypialnię i agd - teraz czekamy. trzeba się przeprowadzać bo mnie szlak trafi z jeżdżeniem i paleniem tylko po żeby palić- myślę że jak zaczniemy palić cały czas i zameblujemy chałupkę to będzie mniej żarła opału pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.01.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ... myślę że jak zaczniemy palić cały czas i zameblujemy chałupkę to będzie mniej żarła opału pozdrawiam wszystkich Bogus ciesze się, ze będziesz miał net z prawdziwego zdarzenia co do zuzycia opału - maleje kiedy sie zamieszka przebywające w domu osoby "oddają" ciepło do otoczenia zwierzęta domowe, zapalone zarówki /ale nie te "niby energooszczedne"/ równiez kiedy jest dom zawilgocony - wietrzenie równiez zmniejsza zuzycie opału witam "nowe twarze" w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojan 11.01.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Jak dachówka to tylko z Przeworska z Instalatora - maja najtaniej, kupowałam u nich cały dach, w porównaniu do dachsystemu było około20% taniej. POzdrawiam K Potwierdzam słowa Kasi w całej rozciągłości Też u nich kupowałem i zadowolenie jest ... PS Wiecie jak się nazywa szef moich budowlańców ? Brzoza ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.01.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 no, nieeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 11.01.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 PS Wiecie jak się nazywa szef moich budowlańców ? Brzoza ... " ja brzoza, ja brzoza" -(4tankisty i sobaka)- nie mogłam się powstrzymać a chciałem się pochwalić- przyjechała sypialnia dziś wieczorem! brzoza! dzięki za otuchę- też mam taką nadzieję. sadzę że na zmniejszenie zużycia opału będzie też miało wpływ to że podłogówka będzie pracowała na okrągło a grzejniki na dole ( gdzie jest na całości podłogówka) będą zakręcone no i wszystkie okna rozszczelnione a nie tylko w kuchni i łazience. oj coś sypie z nieba...- jak wracałem to było na trasie na Lublin naprawdę ślisko- więc uważajcie. pozdrawiam wszystkich!- byle do wiosny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 13.01.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witam wszystkich ! Potrzebuje namiary , na sprawdzonego elektryka,dobrze by bylo w miare nie drogiego , z okolic Tyczyna, Blazowej ![/quote Wysyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 " ja brzoza, ja brzoza" -(4tankisty i sobaka)- nie mogłam się powstrzymać a mrozik trzyma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
torman 14.01.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Poszukuję sprawdzonych wykonawców do instalacji elektrycznej, oraz do wykonania maszynowych tynków cementowo wapiennych w okolicach Rzeszowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk1 14.01.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Byłam wczoraj w Rz-wie,i tam na parkingu,przy Realu,facet z Krosna oferuje sprzedaż min.szkła z huty po niskich cenach.Miał też np.sztućce Hoffnera orginalnie zapakowane,72 elementy za 250zł-230-nie wiem czy to dużo czy nie,ale na allegro znalazłam podobne w cenie ok.188-195zł i nawet z przesyłką wychodzi taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 14.01.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Witajcie, dedek namiar w końcu znalazłam, wysłałam na PRIV.torman a elektryka, hm, mój raczej nie jest tani - ale solidny, może my się daliśmy trochę w super bezpieczna instalację wpakować....Ale jak chcesz to prześlę namiar.A poza tym Boguś kiedy parapetówa??? Pozdrawiam k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoMa 16.01.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Witam, Budujemy domek w Rzeszowie (Budziwój). Proszę o namiary na ekipy dekarzy. Dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 17.01.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 witam Grupę! katarzynap3! parapetówka w najbliższym czasie, kwestia 2-3 tygodni- w zasadzie możnaby już ale organizacyjnie tak nam pasuje. JoMa! witaj w Grupie. a my skończyliśmy zabudowę garderoby w drugiej sypialni- jeszcze tylko otapetować (tapeta nie wybrana) i skręcić resztę półek (poszerzenie planu garderoby). ciekawe też czy przed wprowadzeniem stolarz zdąży zrobić zabudowę szafy w przedpokoju i szafki do łazienki dolnej- nie dało się ich zmierzyć dopóki nie było pralki życzę owocnego i zdrowego tygodnia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VLQ 19.01.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witam Wszystkich! fajnie bedzie miec do kogo uderzyc z pytaniami, ktorych na pewno nie zabraknie. My (czyli ja z Żoną i pewnie od lutego/marca z córka) mamy dzialeczke w Krasnym (naprawde mala dzialka), pozwolenie na budowe jest, kredyt hipoteczny "sie zalatwia". Od wiosny bedziemy chcieli zaczac budowe domu energooszczednego z projektu Lipińskich DCP 160a czyli Berlin II. Jezeli ktos z podkarpacia budowal podobny dom Lipinskich - prosze o kontakt na priv flaszka czeka Jako ze przez czas zalatwiania papierkow do budowy oczytalem sie teorii na temat domow energooszczednych i tych wszystkich systemow - bede to chcial skonfrontowac z realiami. Chetnie podyskutuje o tym i o tamtym z Praktykami! Mam nadzieje, ze bedzie fajnie! Pozdrawiam Was wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 19.01.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 VLQ Witaj, no to kolejny klient Lipińskich w Grupie Jakby co - jesteśmy niedaleko. Pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 19.01.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 VLQ a to "dziennik" tego domu http://forum.muratordom.pl/post2823512.htm#2823512 Życzę pozytywnych doświadczeń w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts