wiolasz 16.02.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 zych82 zajedź do Rzeszowa do p. Rabczaka, ul. Chodkiewicza 7 firma Graf.Troche kolejka pewnie będzie ale polecam chłopaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vickey 16.02.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witam. Potrzebuje namiary na geodete z rzeszowa co zrobi mi mapke do celów projektowych , bo moj geodeta juz mi miesiac obecuje że zrobi i nic. Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.02.2010 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Hej Mam pytanie: możecie kogoś polecić do zrobienia ogrodzenia? Chodzi mi o robociznę a nie materiały. Ktoś ma sprawdzoną ekipę? podnoszę bo bardzo mi zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 17.02.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam ! Z innej beczki, kupujecie w LeroyMerlin materiały na budowę może..Jak wychodzi cenowo, chodzi mi zwłaszcza o wykończeniówkę i wyposażenie (kleje co płytek, listwy podłogowe, kontakty, oświetlenie, armatura łazienkowa itd...). Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 17.02.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam ! Z innej beczki, kupujecie w LeroyMerlin materiały na budowę może.. Jak wychodzi cenowo, chodzi mi zwłaszcza o wykończeniówkę i wyposażenie (kleje co płytek, listwy podłogowe, kontakty, oświetlenie, armatura łazienkowa itd...). Pozdr. No to po kolei. Najpierw objeździłem wszystkie markety z płytkami i spisywałem nazwy producentów i ceny tych które chciałem u siebie. Natępnie szukałem tych samych płytek na internecie i porównywałem ceny - różnica dośc znaczna. Natśpenie ztymi cenami do swojego lokalnego skałdu budowlanego. Pytałem czy sa w stanie te płytki dla mnie zamówic i jaka dadza mi na nie ceną. Cene, która otzrymałem była praktycznie identyczna jak cena z internetu. W ten sposób nawet kilkanaście % taniej niz w marketach. Przy okazji cały klei i wykończeniówka u nich. Zawsze cenę najkorzyustniejsze dla stałego klienta. W marketach kupowałem to czego nie mogłem w innych miejscach dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.02.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam mieszkańców województwa bieszczadzkiego!Co słychać w Lodomerii??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 17.02.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 No to po kolei. Najpierw objeździłem wszystkie markety z płytkami i spisywałem nazwy producentów i ceny tych które chciałem u siebie. Natępnie szukałem tych samych płytek na internecie i porównywałem ceny - różnica dośc znaczna. Natśpenie ztymi cenami do swojego lokalnego skałdu budowlanego. Pytałem czy sa w stanie te płytki dla mnie zamówic i jaka dadza mi na nie ceną. Cene, która otzrymałem była praktycznie identyczna jak cena z internetu. W ten sposób nawet kilkanaście % taniej niz w marketach. Przy okazji cały klei i wykończeniówka u nich. Zawsze cenę najkorzyustniejsze dla stałego klienta. W marketach kupowałem to czego nie mogłem w innych miejscach dostać. _Witam !Też tak robie przy większych zakupach, ale chciałem zapytać jak wyglądają ceny w L&M jakby wejść z marszu coś zakupić...?.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Witam mieszkańców województwa bieszczadzkiego! Co słychać w Lodomerii??? witaj Retro co słychać ? ano , szykujemy sie do powodzi i przeżywamy romans posłanki Anity Błochowiak z posłem z podkarpacia Wojciechem Pomajdą który zaowocował zajściem pani poseł w ciążę ... jedni gratuluja Pomajdzie, ze znalazł sobie młodszą inni potępiają, że zostawił żonę z dwójka dzieci, jeszcze inni - cieszą się szczęściem młodej pary ... jak w telenoweli Asseco Resovia - w szóstce najlepszych w Europie !!! a ZUS uzdrowił ciesle budowlanego z podkarpacia ! "Ma padaczkę, zaburzenia świadomości, ale według komisji lekarskiej Zakładu Ubezpieczeń Społecznych nadaje się do pracy. 40-letni dziś Mariusz Sobkowicz z trudem się porusza, ma zaniki pamięci, cierpi na epilepsję. To skutki wypadku sprzed ponad 17 lat. Ale ostatnio lekarze ZUS stwierdzili, że jest zdrowy i nie należy mu się renta ..." http://www.pressmedia.com.pl/asp/okladka-d.jpg cuda, Panie cuda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 18.02.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 _ Witam ! Też tak robie przy większych zakupach, ale chciałem zapytać jak wyglądają ceny w L&M jakby wejść z marszu coś zakupić...?. Pozdr. Jak w każdym markecie, jedno jest tańsza, a inne jest droższe, żeby to zrównoważyć. Niemniej jednak chyba maja i tak najlepsze ceny spośród wszystkich marketów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.02.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 a ZUS uzdrowił ciesle budowlanego z podkarpacia ! Ech, on już nie jednego uzdrowił... Słyszałem o gościu bez nóg, któremu dawali rentę na rok. Kiedy po raz trzeci przyszedł do chirurga, aby mu podpisał wniosek rentowy, chirurg na wniosku napisał: no, upierd..liło facetowi nogi i już kur.a nie odrosną!!! No i kazał to zanieść do ZUS-u PS. "... I owoc żywota twojego je ZUS ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 18.02.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 No ja nie mooogę!! Retro!! A cóż się to stało, żeś na swoje smieci w końcu zawitał?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.02.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 No ja nie mooogę!! Retro!! A cóż się to stało, żeś na swoje smieci w końcu zawitał?! Witaj, ach witaj, stęskniłem się za Tobą, bo szlajasz się gdzieś po bacówkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pracuś 18.02.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 WitamGdzieś tam doczytałem sie o forumowiczu z gminy Świlcza -powiedz mi Bardzo prosze jak ci sie tam mieszka, jacy ludzie, zwyczaje, jak ci tam w ogule.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 19.02.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Pracuś - jest co najmniej 2 forumowiczów z gminy Świlcza. Ja i mfffx. I nie wiem cóż Ci mam na zadane pytanie odpowiedzieć? Tereny śliczne - jak cie nie odkopią to czujesz się jak na końcu świata ludzie jak wszędzie a zwyczaje zależą od ludzi Zamierzasz się tu budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 19.02.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Witam Wszystkich. No to i ja się pochwalę, jeszcze cieplutkie Baru dziękuje za namiar na stolarza http://lh3.ggpht.com/_hTpoXlqN1A0/S365Hh_uXtI/AAAAAAAAAKI/C3r7V0luFDE/s640/IMG_0137.JPG http://lh4.ggpht.com/_hTpoXlqN1A0/S365H7hWC3I/AAAAAAAAAKM/fwG1sc0jU_c/s512/IMG_0139.JPG http://lh3.ggpht.com/_hTpoXlqN1A0/S365IEG4fMI/AAAAAAAAAKQ/KkRmvxZ0aqY/s640/IMG_0148.JPG http://lh5.ggpht.com/_hTpoXlqN1A0/S365IbHtT2I/AAAAAAAAAKU/3AIx5lyZmgo/s512/IMG_0151.JPG http://lh4.ggpht.com/_hTpoXlqN1A0/S365I7luFnI/AAAAAAAAAKY/MOgC2cafmuo/s512/IMG_0152.JPG Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 19.02.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Witam Wszystkich. No to i ja się pochwalę, jeszcze cieplutkie No pięknie, wykonanie jak na moje oko eleganckie. Ale żeby się nie rozeschły trzeba je odpowiedni "ochrzcić" . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 19.02.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 No pięknie, wykonanie jak na moje oko eleganckie. Dzięki Ale żeby się nie rozeschły trzeba je odpowiedni "ochrzcić" . Pozdr. no to zdrówko http://emoty.blox.pl/resource/BottomsUp.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mfffx 19.02.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Pracus dokładnie tak jest jak Aylin napisała - tereny bajkowe, po działce mi sarny śmigaja, a co do ludzi - baba od której kupiłem dzialke nadaje się do wystrzelenia w kosmos ( wieczne ale, problemy itp i td) ale za to sasiadów mam McGyverów i zawsze przyjdą z pomoca. ps. szukam ekipy lub osoby (ktora się zna) do ocieplenia jednego firemura i Jaskółki . Listek zajefajne schody - czy możesz sie podzielić ze mną namiarami wykonawcy oraz ile Cię calość kosztowała a i ile sie czeka na wykonanie schodów. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 19.02.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 witam Grupę! Listek, piękne schody- gratulacje! no i co ? wiosna idzie. jak tam nie zatopiło was jeszcze? dobrze że zdążyłem odśnieżyć dach na blaszaku - nie zawali się już. jak obstawiacie? będzie jutro złoto? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 19.02.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Dzięki, mnie się też podobaja, a najważniejsze Żonka jest zachwycona mfffx poszedł kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts