listek 22.02.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Znaczy przewidujący byli i myśleli. I tak 3mać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 22.02.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Schody bardzo ładne. Tyle, że już nie dla mnie... a za parę lat i dla Was też nie będą... trzeba będzie jakąś komórkę na poziomie gruntu dostawiać... Ja właśnie z tego powodu poszedłem w parter, dałem sobie piwnice bez przejścia w razie jakbym chciał "pobyć sam na sam z warsztatem :)". Jedyne schody wejściowe - 11 stopni luzackich 14,5cm. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 22.02.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Ja tez gratuluje schodow - piekny kolor i wykonczenie. Choc popieram ze na starosc moglyby byc powodem niejednego gipsu. My tez zrobilismy tak jak Wy czyli nasza sypialnia na dole - zeby na starosc nie lazic po schodach.My na wakacjach przymierzamy sie do wykonczenia garazu - zobaczymy jak nam to pójdzie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 22.02.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Ja tez gratuluje schodow - piekny kolor i wykonczenie. Choc popieram ze na starosc moglyby byc powodem niejednego gipsu. My tez zrobilismy tak jak Wy czyli nasza sypialnia na dole - zeby na starosc nie lazic po schodach. My na wakacjach przymierzamy sie do wykonczenia garazu - zobaczymy jak nam to pójdzie. Pozdrawiam A dzieki Ja jeszcze teraz kończe poddasze i też za garaz sie biorę na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam Wszystkich. No to i ja się pochwalę, jeszcze cieplutkie Baru dziękuje za namiar na stolarza http://lh3.ggpht.com/_hTpoXlqN1A0/S365Hh_uXtI/AAAAAAAAAKI/C3r7V0luFDE/s640/IMG_0137.JPG Schody śliczne Tak sie składa, ze akurat jak miał je stolarz na warsztacie i byli w trakcie roboty to je oglądałam u niego i nawet bez bejcy jeszcze pieknie wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Hej Mam pytanie: możecie kogoś polecić do zrobienia ogrodzenia? Chodzi mi o robociznę a nie materiały. Ktoś ma sprawdzoną ekipę? Ponawiam, bo dla mnie to bardzo ważne. Macie kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 22.02.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Schody śliczne Tak sie składa, ze akurat jak miał je stolarz na warsztacie i byli w trakcie roboty to je oglądałam u niego i nawet bez bejcy jeszcze pieknie wyglądały Akurat złożył je przed moim przyjazdem Niestey nie mam nikogo do wykonania ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 22.02.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Niestey nie mam nikogo do wykonania ogrodzenia Jakiego typu ogrodzenie Cię interesuje, może miałbym ludzi... Ja przed tym etapem (planuje w czerwcu robić) ale mam już jakieś rozeznanie, no chyba że sam będe działał... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Konisko, ogrodzenie z siatki, chodzi o normalne wykopy, zalanie pod słupki i założenie siatki z 3 stron. Z jednej chyba nie siatka tylko przęsła, brama i furtka.Sama robocizna a teren niemały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 22.02.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Konisko, ogrodzenie z siatki, chodzi o normalne wykopy, zalanie pod słupki i założenie siatki z 3 stron. Z jednej chyba nie siatka tylko przęsła, brama i furtka. Sama robocizna a teren niemały. Czyli na samą robociznę, materiał powierzony ?. Gdzie to masz i ile mb bieżących, daj jakieś bliższe info na priv, jutro rozeznam sprawę i Ci dam znać (jak skleroza pozwoli nie zapomnieć). Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaslen 24.02.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam wszystkich ! Czy moglibyście polecić sprawdzonego elektryka z Rzeszowa lub okolic Tyczyna? Z góry dziekuje PozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.02.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Trochę daleko, bo bym Ci pomógł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.02.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam wszystkich ! Czy moglibyście polecić sprawdzonego elektryka z Rzeszowa lub okolic Tyczyna? Z góry dziekuje Pozdrawiam Kasia Kasia, podrzucę namiar wieczorem, oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaslen 24.02.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Wiola, Dzięki wielkie za namiary!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aska_b1 26.02.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ile płaciliście za adaptację projektu. Będę za 2-3 miesiące szukała kogoś do takiej usługi. Chcąc się zorientować w lokalnych cenach poszłam do jednego z biur projektowych w Przemyślu i za adaptację bez wprowadzania większych zmian panowie zażyczyli sobie 4 tys. Chyba trochę przesadzona ta cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 26.02.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Ile płaciliście za adaptację projektu. Będę za 2-3 miesiące szukała kogoś do takiej usługi. Chcąc się zorientować w lokalnych cenach poszłam do jednego z biur projektowych w Przemyślu i za adaptację bez wprowadzania większych zmian panowie zażyczyli sobie 4 tys. Chyba trochę przesadzona ta cena? ja w rzeszowi 2 lata temu placilem 1,5k pln pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.02.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 NIe szukaj w biurach projektowych tylko działających pojedynczo projektantów czy architektów. Nam w biurze w Rzeszowie rzucił 7 tys. a znaleźlismy pana za 1/6 tego. Popytaj ludzi z Twoich okolic na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 26.02.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 witam Grupę! no co u Was słychać? wiosna się robi, powoli zaczyna sie ruch na budowach, choć w sąsiedztwie nic sie w tym kierunku nie dzieje. pochwalę się : mamy już zabudowę przedpokoju, resztę mebli do łazienki i wyposażenie wiatrołapu- metaloplastyka. co do kosztów adaptacji to 4kpln to za dużo. tyle to płaciliśmy swojej pani architekt za całość papierologii: od mapy, poprzez adaptację, projekty przyłączy, odrolnienie, po złożenie wniosku o pozwolenie. ale może coś się znacznie zmieniło, wszak to było 2 roki temu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.02.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Jak ktoś bardziej z północy to z adaptacją pisać do mnie na PW. Albo jak kierownik budowy potrzebny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.02.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Albo jak kierownik budowy potrzebny... Toć niejaka Renata.W poszukuje kierownika: http://forum.muratordom.pl/malopolska-biala-i-czarna-lista-wykonawcow,t65420-1320.htm i to w moich okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts