asia i artur 05.07.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 polecila bym ci bardzo chetnie mojego meza ale niestety bedzie w polsce dopiero w polowie sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 06.07.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Nie wiecie czasem gdzie stoi dom Faworyt lub Barwny z kolekcji muratora - znajomi się budują i poszukują żeby zobaczyc na żywo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia i artur 09.07.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 (edytowane) szukamy kogos solidnego i niedrogiego do polozenia dachowki z okolic rzeszowa lancuta lub stalowej woli. prosimy o pomoc z gory dzieki, http://galeria.interia.pl/galeria,g_id,102586 Edytowane 21 Lipca 2010 przez asia i artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jablonka35 13.07.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 może tutaj? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?91440-Podkarpacka-lista-wykonawc%C3%B3w&highlight=podkarpacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 14.07.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Witam, myślałam że otrzymać kredyt to prosto jest, a z tego co i widzę to wybudowanie domu jest niczym z tym przedsięwzięciem pozdrawiam wszystkich budujących Baru już nie długo będziemy sąsiadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malfi 14.07.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Witam wszystkich!Niedługo zaczynam budowę w okolicach Przemyśla. Jestem teraz na etapie szukania ekipy. Czy ktoś mógłby mi podać kontakt do jakichś sprawdzonych ekip?Dzwoniłam dzisiaj do jakiejś firmy z Jarosławia. Powiedzieli mi, że za domek 80 mkw (fundament, mury, ścianki działowe, dach) wzięliby ok 24. tyś. Czy to jest dużo? Bardzo proszę o pomoc, bo zupełnie się na tym nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.07.2010 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Cześć, mater deo, jak ja długo tu nie zaglądałam.... WIdzę nowych budujących, powitać, powitać.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 18.07.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Witam wszystkich czy ktoś się orientuje ile teraz kosztuje kubik ziemi,potrzebuję do wyrównania terenu okolice Tyczyna.Ewentualnie poprosiłbym o kontakt do kogoś kto wozi ziemię.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
just_pi10 19.07.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 MALFI dla porównania dam podam ci ile mnie kosztowała robocizna: dom niepodiwniczony parterowy z poddaszem użytkowym, strop nad poddaszem wylewany nie gipsowy (fundament, ściany, stropy, kominy) 22000zł, + dach dwuspadowy z jednym "gołębnikiem" sama robocizna 7500zł. w twoim przypadku będzie podobnie bo poddasze kosztowało 8500zł, więc czy to drogo? pewnie tak ale jak pytałam kilka ekip to podobnie podawały, więc wziełam tę którą polecało kilka osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 19.07.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 czy ktos z was się orientuje za ile można kopić stalowy kanał samochodowy? taki przystosowany do aut ciężarowych? Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalinda 20.07.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Witam , będę wdzięczny za namiary na architekta z Rzeszowa do adaptacji projektu oraz poprowadzenia spraw związanych z projektami przyłączy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 21.07.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Poszło na PW..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dampel 22.07.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Witam, Upał straszny, a u nas kopara na działce, robi spad, zeby woda nie stała. 5 sierpnia robimy wylewki, a ja juz szukam ekipy do tynków zewnętrznych i wewnętrznych. Mozęcie kogoś polecic?? Miejsce pracy Kielnarowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia i artur 23.07.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 (edytowane) Witam zgadzam sie upal straszny a u nas stopodachy robia ciezka prace maja zeby chociaz troche popadalo... http://galeria.interia.pl/galeria,g_id,102586 Edytowane 23 Lipca 2010 przez asia i artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justin 23.07.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Witam wszystkich czy ktoś się orientuje ile teraz kosztuje kubik ziemi,potrzebuję do wyrównania terenu okolice Tyczyna.Ewentualnie poprosiłbym o kontakt do kogoś kto wozi ziemię.Dzięki. Witam Również szukam kogoś kto miałby do sprzedania ziemię, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnpat 23.07.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 witam, może ktoś podpowie gdzie można kupić szwedzkie blachodachówki na podkarpaciu?z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 24.07.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 witam, może ktoś podpowie gdzie można kupić szwedzkie blachodachówki na podkarpaciu? z góry dziękuję. DACHLUX Jeżowe.Warto!!! Nasz domek jest w Rzeszowie, ale warto było tam zamawiać. Firma istnieje od lat, więc może jeszcze będzi istnieć przez 30 następnych, bo tyle jest gwarancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnpat 24.07.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 DACHLUX Jeżowe.Warto!!! Nasz domek jest w Rzeszowie, ale warto było tam zamawiać. Firma istnieje od lat, więc może jeszcze będzi istnieć przez 30 następnych, bo tyle jest gwarancja czy mogłabym prosić telefon lub bliższe namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 24.07.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Wpisz na przeglądarce dachlux jeżowe. Własciciel nazywa się Kumor, rzeczowy, konkretny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnpat 24.07.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Wpisz na przeglądarce dachlux jeżowe. Własciciel nazywa się Kumor, rzeczowy, konkretny. bardzo dziękuję. znalazłam. mogę spytać jaką blachę wybraliście. dopiero zaczęliśmy rozglądać się za blachodachówką, dlatego jescze mało zorientowani jesteśmy. będę wdzięczna za wszelkie rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts