asia i artur 02.08.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Witamy mamy pytanie, czy ktos z was mial stycznosc z czeska dachowka tondach? jesli tak to napiszcie co o niej sadzicie? jesli ktos ma ja na dachu to chetnie zobaczymy jesli to nie problem:) a jesli nie to jaka inna dachowke polecacie bo tyle ich ze juz mamy metnik w glowie http://galeria.interia.pl/galeria,g_id,102586 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vickey 03.08.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Witamy mamy pytanie, czy ktos z was mial stycznosc z czeska dachowka tondach? jesli tak to napiszcie co o niej sadzicie? jesli ktos ma ja na dachu to chetnie zobaczymy jesli to nie problem:) a jesli nie to jaka inna dachowke polecacie bo tyle ich ze juz mamy metnik w glowie http://galeria.interia.pl/galeria,g_id,102586 Witam My mamy dachówkę Rupp Ceramika i z czystym sumieniem mogę Wam ją polecić. Nie wiem o jakim wzorze i kolorze myślicie, my mamy Sirius 13 miedzianą wygląda naprawdę super, jest wytrzymała, kupiliśmy ją za stosunkowo dobrą cenę, a na poddaszu nawet w te największe upały było przyjemnie chłodno. Mogę powiedzieć, że to był w 100% trafiony wybór . Serdecznie pozdrawiam Vickey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnpat 03.08.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 mam wielką prośbę. jestem zainteresowna instalacją rolet zewnętrznych. spotkałam już różne metody ich zakładania w różnych firmach. bardzo prosiłabym o radę w kwestii wyboru osoby które takie rolety już użytkują. będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi i ewentualne namiary na firmy. z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abakadabra 03.08.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Witam Grupę Szukam pana z różdżką coby wskazał mi na działce gdzie jest woda a gdzie jej nie ma Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tego rodzaju działalności i namiary na kogoś takiego? Najlepiej z okolic Łańcuta, Leżajska (z ceną usługi będzie miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.08.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 mam wielką prośbę. jestem zainteresowna instalacją rolet zewnętrznych. spotkałam już różne metody ich zakładania w różnych firmach. bardzo prosiłabym o radę w kwestii wyboru osoby które takie rolety już użytkują. będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi i ewentualne namiary na firmy. z góry dziękuję. Ja z czystym sumieniem polecam rolety zewnętrzne. Szczególnie teraz w upały, zasłania się okna i super chłodno w domu. Żałuję, ze podczas budowy szkoda nam było kasy i zrobiliśmy tylko na parterze. Warto zainwestować. Mała uwaga, duże okna powinny mieć koniecznie napęd elektryczny. W zwykłych standardowych oknach mi wystarczają zwykłe ręczne napędy. Ale co do mechaniki i metod montażu niewiele mogę podpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
so.mar 04.08.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 WitamPoszukuję sprawdzonej ekipy w Rzeszowie / okolicy do ocieplenia poddaszy. Głównie chodzi mi o jakość ocieplenia, ale cena nie jest też bez znaczenia.Nie wiem jak poddasza, ale ocieplenia elewacji mocno potaniało, nawet za 65 zł z materiałem można znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigou 05.08.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Koledzy pomozcie, szukam elektryka najlepiej od zaraz, bo poprzedni zrobil mnie w bambuko . Budowa k. Sędziszowa Młp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 05.08.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 dot. Rolet zewnętrznych Potwierdzam, mam w domu przez te upaly 20-21, fakt ze nie mieszkamy jeszcze (niestety), ale ocieplenia tez nie zalowalem.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 06.08.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Koledzy pomozcie, szukam elektryka najlepiej od zaraz, bo poprzedni zrobil mnie w bambuko . Budowa k. Sędziszowa Młp. Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dampel 07.08.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 U mnie robił Traciak Adrian (imie nie pamietam dokladnie) tel. 724 36 83 67 Ja jestem zadowolony, placilem 9/m2 z ulozeniem styro (5cm) w piwnicy, pozostałe wylewki styro ukladalem sam. Powodzenia konrad Traciak Damian, u nas tez robił wylewki i tez bardzo polecam. 10zł/m2 chlopaki siedzieli od 7 do 22 .... az zrobili.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dampel 07.08.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 A ja nadal poszukuję ekipy do tynków wewnętrznych i zewnętrznych.... polećcie kogoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
so.mar 08.08.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 co do tynków zewnętrznych - rozumiem - elewacji - polecam Malpol z Rzeszowa - właśnie kończą u mnie i widać że firma kładzie nacisk na jakość; nie ma oszczędzania na materiałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaud 08.08.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów,Pilnie potrzebuje ekipy do wyrównania działki. Chodzi mi o ekipe z koparką i samochodem do wywiezienia ziemi- sporo tego jest. Do tego chciałbym utwardzić wjazd na działke, a w niedługim czasie wykopać z tą ekipą fundamenty. Miejsce budowy- bliskie okolice Brzozowa. Jeżeli ktoś ma namiary na sprawdzoną i solidną ekipę do takich prac proszę o kontakt. Pozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dampel 08.08.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 [quote=karolkamarbud;4237388Pilnie potrzebuje ekipy do wyrównania działki. Ostatnio zamawialiśmy koparkę do tych celów w firmie Faza w Tyczynie, fajnie ukształtowali działeczke, polecam. Ale czy samochod maja to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kristal2 09.08.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Witam Grupę Szukam pana z różdżką coby wskazał mi na działce gdzie jest woda a gdzie jej nie ma Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tego rodzaju działalności i namiary na kogoś takiego? Najlepiej z okolic Łańcuta, Leżajska (z ceną usługi będzie miło U mnie na dzialce było 3 różdżkarzy. Każdy z nich wskazywał na inne miejsca gdzie może być woda. Jeden z nich wskazał miejsce, wykopał studnie na 6 kręgów - głębiej nie kopal bo się zaczął usypywać grunt (3 dni kopali bo grunt byl kamienisty) i po tygodniu oczekiwania raptem uzbieral sie aż jeden krąg wody - oczywiście nic nie płaciłem (umowa była taka jest woda to i jest wypłata), potem wskazal inne miejsca gdzie można spodziewac sie wody, dawał kolejne gwarancje ale do dnia dzisiejszego sie nie odezwał. Kolejny magik wskazał inne lokalizacje zródeł wody - ale nie gwarantowal ich zasobniości. Ostatecznie studnię wykopano w całkiem innym miejscu, które wskazal kolejny róźdżkarz - tym razem z Bliznego. Koszt wskazania - 200 zl, koszt kopania studni - ok. 120 - 150 zl od kręgu, woda jest dobra, zródlana, bardzo zimna i jest jej 3 - 4 kręgi betonowe, ale dopływ wody jest bardzo dobry (po pełnym wypompowaniu studni - do tego poziomu 3-4 kręgu napełnia sie ona w ciągu 3 godz). Z tego co mówili to kopią studnie na terenie całego Podkarpacia, tel. do nich: 697 123488. Pzdr. wszystkich budujących i już mieszkających na swoich włościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vickey 10.08.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 WitamMamy do sprzedania kilka pozostałości po budowie: cegłę pełną, drut fi6 gładki oraz deski 32 po jednej budowie bez gwoździ ok 3 kubiki, gdyby ktoś był zainteresowany proszę pisać na prv, miejsce odbioru Budziwój Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 10.08.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam ! Mam do sprzedania okolo 17m2 deski o szerokosci 54mm (długości 200-2100mm) z sękiem - dąb czerwony.Chętnie zamienię + dopłata na listwy przypodłogowe w takim samym gatunku lub odsprzedam w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dampel 12.08.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 co do tynków zewnętrznych - rozumiem - elewacji - polecam Malpol z Rzeszowa - właśnie kończą u mnie i widać że firma kładzie nacisk na jakość; nie ma oszczędzania na materiałach terminy maja niezle ... przyszly rok a i ceny tak samo odlegle od standardowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Ż.1719506084 12.08.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Hej u mnie studnia został wykopana rok temu (ok. wrzesień 2009). Facet przyjechał raz, wskazał miejsce, w którym ma być woda, wykopał studnię na 7 kręgów (8 jest nad ziemią). Woda jest na 6 kręgów, po ulewach na pełnych 7. Po wypompowaniu woda napłynęła bardzo szybko (sikało z m.in. z boków). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 12.08.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Witam Poszukuję sprawdzonej ekipy w Rzeszowie / okolicy do ocieplenia poddaszy. Głównie chodzi mi o jakość ocieplenia, ale cena nie jest też bez znaczenia. Nie wiem jak poddasza, ale ocieplenia elewacji mocno potaniało, nawet za 65 zł z materiałem można znaleźć. Też zaczynam przerabiać temat ocieplanie poddasza i rozglądam się za jakąś ekipą,czyżby nikt ostatnio nie ocieplał poddasza?Jakie są w tej chwili ceny robocizny na podkarpaciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts