Gość 20.03.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 Wrzuć uśmiech , zanim tu wejdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 20.03.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2003 mam takie motto na wejście dla złodzieja"Veni, Vedi, Nici" WYGRAŁEŚ PARASOL! PROSIMY O ADRES [ Ta wiadomość była edytowana przez: Redakcja dnia 2003-03-31 10:37 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiedra 21.03.2003 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2003 TO JEST NASZ DOMEK WYMARZONY W BANKACH WCIĄŻ JESZCZE ZADŁUŻONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujek 28.03.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Zdarza się często, że ludzie zamieszczają informacje przy wejściu do domu, że ktoś z domowników jest zły, na przykład UWAGA! ZŁY PIES. Szkoda, że ten pies nie może się ustosunkować do tej opinii.Moim zdaniem, jeżeli taki pies byłby zły, zapewne nie mieszkałby w tym domu. Myślę, że u siebie umieszczę motto o poniższej treści:W TYM DOMU MIESZKA BARDZO DOBRY SKUNKS I DOBRY WUJEK, KTÓRY MURATORA CZYTUJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 01.04.2003 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 On 2003-03-28 07:36, Wujek wrote: W TYM DOMU MIESZKA BARDZO DOBRY SKUNKS I DOBRY WUJEK, KTÓRY MURATORA CZYTUJE. Skunks! Gdzie się podziewasz? Dobry wujek Ci się znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 01.04.2003 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Dzień dobry sanipro - chyba przysnąłem bo ta wiosna raz wyzwala nadzieje, ze to już ... a za moment zmienia się w zimę znów przy lekturze MURATORA się zdrzemnąłem, dodam na usprawiedliwienie ... lecz znów słoneczko mi świeci i raźno się melduje !!! Uważam, że wujek za taki napis zasłużył na parasol... jak myślisz sanipro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 01.04.2003 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Osobiście myślałem, że czytelnikiem MURATORA jest skunks.Co zaś tyczy parasola, widać, że wujek się stara. Mam tylko jedno pytanie. Czy skunks i wujek zmieszczą się pod jednym parasolem, podczas gdy obydwaj poruszają się w pozycji horyzontalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 01.04.2003 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 pardzo słuszna uwaga sanipro w kwestii parasola tak tak ... wypadało by aby wujek miał własny parasol ..., ale czy skunksa zechce nim osłonić przed deszczem .... (bo i pozycja horyzontalna i bywałem nieposłuszny wobec wujka, oj bywałem ... może nie zechcieć ... kolor granatowy byłby chyba dla nas obu twarzowy - jak myślisz ? jak najbardziej czytam MURATORA od deski do deski, drzemka mnie morzy tylko przy reklamach (a ostatnia to przy spisie treści mnie dopadła ) a motto:W TYM DOMU MIESZKA BARDZO DOBRY SKUNKS I DOBRY WUJEK, KTÓRY MURATORA CZYTUJE można by poszerzyć o : OD PRZYBYTKU GŁOWA NIE BOLI ... ukłony sku ... [ Ta wiadomość była edytowana przez: skunks dnia 2003-04-01 08:56 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 01.04.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 NAD DRZWIAMI UMIESCIŁBYM NEON I ZAPALAŁBYM GO JESLI... " ZAPRASZAM... TEŚCIOWA JEST U NAS...JAK WEJDZISZ MOŻE ONA WYJDZIE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 01.04.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 :grin: W tym domu mieszka dobry Wujek co się Skunksem perfumuje. :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujek 01.04.2003 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Skunksie - krewniaku mój. Jest mi niezmiernie miło, że pamiętasz o rodzinie.Twój wujek nie jest bez wad, co bardzo łatwo można udowodnić.Korzystając z okazji chciałbym Cię zapytać, czy na naszym domu możemy zamieścić maksymę o poniższej treści:Witaj gościu!Wejdź i rozgość się!Zapomnij o zmartwieniach,ale nie zapominaj o tych, którzy nie posiadają nawet parasola. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: wujek dnia 2003-04-01 14:01 ] NAGRODA! PROSIMY O ADRES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 01.04.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Wujek.... dobre!!! setnie mnie rozbawiłeś swoja maxyma. Podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mark73 01.04.2003 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 1. Przy bramce. T E N D O M W Y B U D O W A Ł E M S A M !!!- wejście tylko na własną odpowiedzialność.Marek 2. Przy drzwiach wejściowych PS. A WIĘC SIĘ ZDECYDOWAŁEŚ! -Kaski na półce po lewo! Testament zostaw w gumofilcu. 3. Przy drzwiach do WC PS. MIŁO BYŁO CIĘ POZNAĆ! -awaria wentylacji 4. przy wyjściu z WC PRAWDZIWY TWARDZIEL! -lub robocop 5. przy wyjściu z domu NIEKTÓRZY TO MAJĄ SZCZĘŚCIE -nie zapomnij testamentu jest w gumiaku! 6. przy wyjściu z działki DZIĘKUJĘ ZA ODWIEDZINY I ZAPRASZAM PONOWNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fux 01.04.2003 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 On 2003-03-21 12:01, kiedra wrote: TO JEST NASZ DOMEK WYMARZONY W BANKACH WCIĄŻ JESZCZE ZADŁUŻONY Bardzo mi podoba się taka maksyma KIERDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 02.04.2003 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujek 02.04.2003 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 On 2003-04-02 07:46, skunks wrote: Wujek makyma badzo udana Zmartwiłeś mnie trochę. Widzę, że jenak nie bardzo udana Slowa ale nie zapominaj o tych, którzy nie posiadają nawet parasola doryczyły bezdomnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcious 02.04.2003 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 "UWAGA: Jeśli mój sznaucerek Cię nie zagryzie, to ja Cię zastrzelę!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.04.2003 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Wejdz Gościu,a z a l i ż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 10.04.2003 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 "W progach tego domu nie grozi nic nikomu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZOOLO 22.04.2003 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 ;;TU CZATUJEMY;; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts