Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

(juz nie) jestem zła ;)

Recommended Posts

Zielonooka to jakiś nowy cud nad Wisłą! Jesteś niesamowita. I Ty mi mówisz, że ja Cię "zacznę lubić"? Ja Cię zdalnie uwielbiam! Wiesz o tym i to od dawna. Zresztą cichych wielbicieli masz tu wielu, ja się nie ukrywam. Ty ewidentnie "dajesz się lubić" to fakt.

W sprawie Durrella, adres wyślę na pw ale co z Tobą. Czy masz też egzemplarz dla siebie? To niemożliwe żebyś tego nie przeczytała, jeśli jest tylko jeden, to poczekam ile trzeba mając nadzieję na posiadanie w przyszłości, mogę długo i z przyjemnością poczekać wiedząc, że Ty to czytasz i świetnie się bawisz. W końcu należy Ci się dawka radości po tych stresach.

Napisz ile krzyknęli na Allegro, nie wypada nie regulować rachunków, tym bardziej takich.

Przyjmij uściski na odległość, cieszę się jak dziecko!

Tyberian - zakupilam 1 egzemplarz i wyslalam pytanie jak zakupic drugi (nie bylo opcji zeby kupic od razu 2 a chce uniknac sytuacji ze sprzedajacy uzna ze sie rabnelam przy składaniu zamowienia) czekam na potwierdzenie przyjecia zmowienia i odp co z 2ga ksiazka

w razie czego jak drugiego nie bedzie to pozwole sobie przeczytac pierwsza i potem ci odeslac :wink:

mam nadzieje ze chodzi o te ksiazke ????

http://images3.fotosik.pl/40/0viexby1x0iotnfz.jpeg

cena za ksiazke jest niska (naprawde :wink: ) - w cenie 2 filizanek dobrej kawy na miescie :wink:

ewentualnie w ramach rekompensaty , jak bedziesz kiedys w wawce, to stawiasz mi kawe ;)

pozdrawiam

Tak to ta książka. Jasne przeczytaj pierwsza i wobec tego nie wysyłaj, przyjadę i odbiorę osobiście a przy okazji będę miał możliwość zaprosić Cię na kawę. No to do zobaczenia. Napisz co sądzisz jak przeczytasz i wtedy ustalimy termin. Z wielką przyjemnością przyjadę mając w perspektywie kawę z Tobą i ukochaną książkę. To będzie święto.

Leo... tłumaczylaś, nie dotarło - trudno, faktycznie calego swiata nie zbawimy

Wazne ze probowalas i wazne zeby cie nie zniechecilo to do wytlumaczenia (innym0 po raz drugi czy dziesiaty

pozdrawiam!!!!

A nie, nie zniechęci, wręcz przeciwnie, z tym większym ogniem będę "mendzić" :D

:D

Witam!

ksiazki jeszcze nie mam, w czwartek zrobilam przelewi czekam na przesylke (z Lublina chyba sprzedajacy byl) Mysle ze pon- wtorek powinna byc juz u mnie.

Maja tylko 1 egzemplarz - wiec ja czytam pierwsza a potem sie jakos dogadamy jak ci ja przekazac ;) (pamietaj o kawie :wink: :D )

pozdrawiam!!!!