Daark 13.02.2003 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Co sądzice na temat systemu instalacyjnego Fusiotherm Stabi? Są to rury i kształtki z polipropylenu PP-R z perforowaną wkładką aluminiową lub zbrojone włóknem szklanym. Producent Aquatherm. Miałoby to iść do CO i CWU. Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 13.02.2003 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Brałem pod uwagę ten system. Mają dobrze opracowana dokumentację techniczną, która pasuje praktycznie do wszystkich systemów z PP-R (PP-3 inna nazwa PP-R). Jednak cenowo są mało konkurencyjni. Ja wybrałem http://www.plastbor.com.pl/ PLASTBOR ma bardzo atrakcyjne ceny (zobacz w cenniku) od których można jeszcze wytargować parę procent upustu. Jeśli chodzi o jakość to myślę, że nie ustępuje wyrobom Aquatherm'u. Napisz mi jeszcze tylko czemu do domku chcesz dawać rury stabilizowane ?. Moim zdaniem to chyba nie jest potrzebne.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daark 13.02.2003 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Dzięki za odzew. Szczerze mówiąc nie zastanawiałem się na tym czemu chcę dać stabilizowane - myślę, że trwalsze. Namawia mnie do tego systemu instalator, twierdząc, że jest bardzo dobry. Wcześniej myślałem nad miedzią. Cenowo to chyba będzie zbliżone. Nie chcę wywoływać kolejnej dyskusji o wyższości jednego systemu nad drugim, dlatego chcę poznać wady i zalety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts