sharoon 04.06.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Podbijam dość stary wątek - czy ktoś może się podzielić doświadczeniami z używania podłogi z trawertynu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 06.06.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Zastanawiam się nad płytką ceramiczną trawertyn (na podłodze), może ktoś podzieli się doświadczeniami i pokaże fotki. Będę wdzięczna.Pozdrawiam, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 08.06.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Nie wszyscy naraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.06.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 (edytowane) Ja użytkuję podłogi z trawertynu ( kuchnia, salon, łazienki, hol ) już prawie 3 lata. Trawertyn jest impregnowany, w brodziku potrzebuje częstszego impregnowania ( 3 x na rok ) , a pozostałych pomieszczeniach 1x w roku . Ogólne podłogi bardzo się sprawdzają, nie widać zadrapać, nie mają plam ( dzięki impregnatowi ). Edytowane 9 Czerwca 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola1986-21 02.12.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Witam, dziś właśnie przyszły moje płytki Travertino Silver by my way z Paradyża, duże kafle, 59,8x59,8. Wyglądają prześlicznie. Będą kładzione w przedpokoju i w kuchni. Mam nadzieję, że będą się dobrze sprawowały w użytkowaniu. załączam zdjęcie z Google bo moje jeszcze w kartonach są http://www.inspireme.pl/zdjecia/dodane/Wnetrza-Pokoj-dzienny-Nowoczesny-pokoj-dzienny-w-plytkach-kolekcji-Travertino-Silver-by-My-Way-20110715162358.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielw 02.12.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Mam to samo kupione na podłogi, kuchnia holl, wiatrołap, jadalnia.Narazie czeka w kartonach.Co dajesz na ściany w kuchni nad blatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amandzia 25.04.2012 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) W kręgu naszych zainteresowań również są te płytki ceramiczne Travertino Silver. Czy położyli już je Państwo? Jak się sprawują? Czy mogłabym prosić o zdjęcie : ), pozdrawiam Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez Amandzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 15.10.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 podbijam temat. Jak sie sprawuje trawertyn nie żywicowany na podłogach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.10.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Zielony Ogród ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shantri 18.07.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 podbijam temat. Jak sie sprawuje trawertyn nie żywicowany na podłogach? Podbijam i ja:-) Chciałabym położyć nieżywicowany trawertyn na podłodze w łazience, w której będzie bezbrodzikowy prysznic. Czy ktoś ma i użytkuje? Może podzielić się spostrzeżeniami i polecić bądź odradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 31.07.2018 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 I nawet założyłeś konto na forum aby się z nami podzielić tym jedynym sklepem Ps. ja wiem że bezrobocie spada ale że gimbazę biorą do reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts