editta 04.04.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 To jest wylewka samopoziomujaca + zywica epoksydowa, ktora jest ostateczna warstwa. Polysk jest taki jak olejnej farby. Zdjecia podlogi sa w tym watku. dzięki za dbanie o mój watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.04.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Witam, bardzo podobaja mi sie Wasze schody i mam w zwiazku z tym kilka pytan: 1. Czy byly robione na indywidualne zamowienie? 2. Czy mozna je gdzies znalezc w internecie, szukalam i nic takiego nie moge znalezc 3. Jak one sa technicznie wykonane? Czy stopnie sa wpuszczone w sciane czy tylko opieraja sie na konstrukcji betonowej. Bardzo serdecznie prosze o przeslanie zdjec schodow w calej okazalasci na maila ([email protected]). Gratuluje pomyslu, schody sa przesliczne i bardzo oryginalne. Z gory bardzo dziekuje. Pozdrawiam. schody były robione indywidualnie. stopnie opierają się tylko na betonie ale są specjalnie frezowane aby były stabilne. jakieś zdjęcia powinny tutaj być. chyba że jeszcze jesteś zainteresowana to może coś mi się uda przesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.04.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Hej Editta łaaadnie wygląda ten Wasz domek kiedy oglądam Wasze zdjęcia to jak widzę to to wydaje mi się, jakby było z jakiegoś katalogu - piękne wnętrze hehehhehe dzięki jakbyś mogła napisać co to są za płyty na ścianie i gdzie takie można dostać? http://www.contractors.info.pl no i podłoga śliczna, też się zastanawiam nad betonową, wiem jednak, że aby ją dobrze wykonać trzeba naprawdę dobrego fachowca, a jak z utzrymaniem czystości?? jakbyś znalazła chwilkę napisz prosze jak się sprawuje w użytkowaniu nie ma nic łatwiejszego do sprzątania. polecam jestem bardzo, bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.04.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 To moze ja znowu odpowiem, bo editta zajeta bardzo corcia... Ogrzewanie podlogowe editta ma, co do firmy to... Polecam. A co do wzorow, to takich wytrawianych raczej nikt Ci nie zrobi, mozna by ewentualnie je namalowac i pokryc zywica. i wszytko się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.04.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 (edytowane) Editta, wpominasz o donicach betonowych Czy planujecie je robić dla klientow tylko w okolicy, czy moze na całą Polskę? Macie jakąś ofertę przygotowaną?Gdzie mozna by ją zobaczyc? (chciałabym kilka betonowych donic miec u siebie, pod Poznaniem) na całą polskę, www.contractors.info.pl nowe zdjęcia niedługo się pojawią. donice mogą być gładkie albo porowate, a wymiary dowolne. Edytowane 4 Kwietnia 2010 przez editta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.04.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Editko proszę Cię powiedz mi jaka jest cena za m2 czy metr bieżący tych deseczek na elewację .czy jest to deska surowa i samemu nadajemy jej kolor i konserwujemy je . qurcze chyba płaciliśmy 45 albo 55 m2 + impregnacja. farba do drewna na zewnątrz beckersa w kolorze teak'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 04.04.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Czyli że to mleczko przeniknęło przez warstwę żywicy na jej powierzchnię ?? nie tak. najpierw chcieliśmy zrobić podłogę betonową ale okazało się, że nie mamy na tyle miejsca, ograniczały nas drzwi balkonowe i wejściowe. postanowiliśmy więc 'imitować beton' systemem z pci. zabraliśmy się za naprawę popękanej wylewki. ostateczną warstwę szlifowaliśmy polerką aby uzyskać efekt betonu i tu pojawiło się mleczko. co mnie nie zachwyciło bo było bardzo równomierne. teraz myśląc o tej wylewce dochodzę do wniosku, że była jednak całkiem niezła. no i właśnie żeby zakryć to mleczko pomalowaliśmy posadzkę żywicą. mleczka brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2010 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Czesc Edytko, jak tam wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.04.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Hej próbowałam wysłać Ci coś na PW, ale nie wiem czy doszło bo ciągle wyskakują jakieś błędy jest jeszcze taka opcja, że wiadomość poszła do Ciebie jakieś 30 razy , chyba mnie udusisz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 07.04.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 robiąc kontrolna rundkę po ulubionych wątkach bardzo mnie ucieszyła wzmianka o contractors i bardzo bym prosiła o przesłanie cen tych cudnych donic z przykładowymi wymiarami a i oczywiście niezmiennie zachwycam się Waszym domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 robiąc kontrolna rundkę po ulubionych wątkach bardzo mnie ucieszyła wzmianka o contractors i bardzo bym prosiła o przesłanie cen tych cudnych donic z przykładowymi wymiarami a i oczywiście niezmiennie zachwycam się Waszym domem O, fajnie, ze Cie trafilam. A gdzie Twoj watek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 08.04.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 czesc Malgos nie wiem co sie dzieje z ta sygnatura... raz jest raz nie... i oczywiście zapraszam http://forum.muratordom.pl/showthread.php?153920-Ucieczka-na-Wie%9C-%29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.04.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Hej próbowałam wysłać Ci coś na PW, ale nie wiem czy doszło bo ciągle wyskakują jakieś błędy jest jeszcze taka opcja, że wiadomość poszła do Ciebie jakieś 30 razy , chyba mnie udusisz ) spoko, nic nie doszło. spróbuj jeszcze raz jeżeli to nadal aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.04.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 robiąc kontrolna rundkę po ulubionych wątkach bardzo mnie ucieszyła wzmianka o contractors i bardzo bym prosiła o przesłanie cen tych cudnych donic z przykładowymi wymiarami a i oczywiście niezmiennie zachwycam się Waszym domem jeszcze nie mogę nic powiedzieć, donice jeszcze w procesie testowania. powinno być już wiadomo w tym tygodniu co i jak prześlę szczegóły na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.04.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Czesc Edytko, jak tam wszystko? wszystko super wróciłam do swojego wyuczonego zawodu od wtorku jestem zatrudniona, szokkkk nie mogłam przepuścić takiej okazji. oliwka ma nianie :) lubi ja bardzo więc chyba wszystko układa się ok. nie było łatwo ją zostawić ale najgorsze chyba już za mną chwalę się naszymi ostatnimi osiągnięciami tarram (może ktoś skorzysta zapraszam) http://allegro.pl/item988683836_dekoracyjne_plyty_betonowe_do_wnetrza_i_na_elewa.html znajdę więcej czasu napiszę coś więcej. malgoś co tam u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.04.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Super te plyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 13.04.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Podobają mi się te płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 13.04.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 editta ze ja nie poczekalam z wykonczeniowka na wasze plyty... super pomysl i strasznie mi sie podobaja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.04.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 jeszcze nie mogę nic powiedzieć, donice jeszcze w procesie testowania. powinno być już wiadomo w tym tygodniu co i jak prześlę szczegóły na priva To mi tez wyslij, potrzebuje 2 wysokie na balkon... A jakie one sa ciezkie powiedz? Bo bede potrzebowala je przenosic z balkonu na zime do mieszkania... wszystko super wróciłam do swojego wyuczonego zawodu od wtorku jestem zatrudniona, szokkkk nie mogłam przepuścić takiej okazji. oliwka ma nianie :) lubi ja bardzo więc chyba wszystko układa się ok. nie było łatwo ją zostawić ale najgorsze chyba już za mną chwalę się naszymi ostatnimi osiągnięciami tarram (może ktoś skorzysta zapraszam) http://allegro.pl/item988683836_dekoracyjne_plyty_betonowe_do_wnetrza_i_na_elewa.html znajdę więcej czasu napiszę coś więcej. malgoś co tam u was? Uuuuuu, to gratuluje! U nas stara bida, ale jakos ciagniemy. Niewiele sie zmienia ostatnio z powodu tej starej wlasnie. Bede 5.06 w Suchej na imprezie w zamku. Moze sie spotkamy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgoska i Gabe 16.04.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Witam, zakochalam sie w twojej betonowej podlodze.Kusi mnie taka, oj kusi.Musze tylko czas znalezc, zeby przewertowac twoj watek .U mnie w chalupie rozpierducha i do wnetrz jeszcze daleko ale powoli zaczynam sie przygotowywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts