Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

editta & kuba - zapraszamy do środka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam, bardzo podobaja mi sie Wasze schody i mam w zwiazku z tym kilka pytan:

1. Czy byly robione na indywidualne zamowienie?

2. Czy mozna je gdzies znalezc w internecie, szukalam i nic takiego nie moge znalezc

3. Jak one sa technicznie wykonane? Czy stopnie sa wpuszczone w sciane czy tylko opieraja sie na konstrukcji betonowej.

Bardzo serdecznie prosze o przeslanie zdjec schodow w calej okazalasci na maila ([email protected]). Gratuluje pomyslu, schody sa przesliczne i bardzo oryginalne. Z gory bardzo dziekuje. Pozdrawiam.

schody były robione indywidualnie. stopnie opierają się tylko na betonie ale są specjalnie frezowane aby były stabilne.

jakieś zdjęcia powinny tutaj być. chyba że jeszcze jesteś zainteresowana to może coś mi się uda przesłać.

Hej Editta łaaadnie wygląda ten Wasz domek :o

kiedy oglądam Wasze zdjęcia to jak widzę to

to wydaje mi się, jakby było z jakiegoś katalogu - piękne wnętrze :o :o :o

hehehhehe dzięki :)

jakbyś mogła napisać co to są za płyty na ścianie i gdzie takie można dostać?

http://www.contractors.info.pl

no i podłoga śliczna, też się zastanawiam nad betonową, wiem jednak, że aby ją dobrze wykonać trzeba naprawdę dobrego fachowca, a jak z utzrymaniem czystości??

jakbyś znalazła chwilkę napisz prosze jak się sprawuje w użytkowaniu

nie ma nic łatwiejszego do sprzątania. polecam jestem bardzo, bardzo zadowolona

Editta, wpominasz o donicach betonowych

Czy planujecie je robić dla klientow tylko w okolicy, czy moze na całą Polskę?

Macie jakąś ofertę przygotowaną?Gdzie mozna by ją zobaczyc? (chciałabym kilka betonowych donic miec u siebie, pod Poznaniem)

na całą polskę, www.contractors.info.pl nowe zdjęcia niedługo się pojawią. donice mogą być gładkie albo porowate, a wymiary dowolne.

Edytowane przez editta

Czyli że to mleczko przeniknęło przez warstwę żywicy na jej powierzchnię :o ??

nie tak.

najpierw chcieliśmy zrobić podłogę betonową ale okazało się, że nie mamy na tyle miejsca, ograniczały nas drzwi balkonowe i wejściowe. postanowiliśmy więc 'imitować beton' systemem z pci. zabraliśmy się za naprawę popękanej wylewki. ostateczną warstwę szlifowaliśmy polerką aby uzyskać efekt betonu i tu pojawiło się mleczko. co mnie nie zachwyciło bo było bardzo równomierne. teraz myśląc o tej wylewce dochodzę do wniosku, że była jednak całkiem niezła. no i właśnie żeby zakryć to mleczko pomalowaliśmy posadzkę żywicą. mleczka brak

robiąc kontrolna rundkę po ulubionych wątkach bardzo mnie ucieszyła wzmianka o contractors i bardzo bym prosiła o przesłanie cen tych cudnych donic z przykładowymi wymiarami :) a i oczywiście niezmiennie zachwycam się Waszym domem :)

O, fajnie, ze Cie trafilam. A gdzie Twoj watek?

robiąc kontrolna rundkę po ulubionych wątkach bardzo mnie ucieszyła wzmianka o contractors i bardzo bym prosiła o przesłanie cen tych cudnych donic z przykładowymi wymiarami :) a i oczywiście niezmiennie zachwycam się Waszym domem :)

jeszcze nie mogę nic powiedzieć, donice jeszcze w procesie testowania. powinno być już wiadomo w tym tygodniu co i jak :) prześlę szczegóły na priva

Czesc Edytko, jak tam wszystko? :bye:

wszystko super :) wróciłam do swojego wyuczonego zawodu :) od wtorku jestem zatrudniona, szokkkk nie mogłam przepuścić takiej okazji.

oliwka ma nianie :):) lubi ja bardzo więc chyba wszystko układa się ok. nie było łatwo ją zostawić ale najgorsze chyba już za mną :);)

chwalę się naszymi ostatnimi osiągnięciami tarram (może ktoś skorzysta :) zapraszam)

http://allegro.pl/item988683836_dekoracyjne_plyty_betonowe_do_wnetrza_i_na_elewa.html

znajdę więcej czasu napiszę coś więcej.

malgoś co tam u was?

jeszcze nie mogę nic powiedzieć, donice jeszcze w procesie testowania. powinno być już wiadomo w tym tygodniu co i jak :) prześlę szczegóły na priva

To mi tez wyslij, potrzebuje 2 wysokie na balkon... A jakie one sa ciezkie powiedz? Bo bede potrzebowala je przenosic z balkonu na zime do mieszkania...

wszystko super :) wróciłam do swojego wyuczonego zawodu :) od wtorku jestem zatrudniona, szokkkk nie mogłam przepuścić takiej okazji.

oliwka ma nianie :):) lubi ja bardzo więc chyba wszystko układa się ok. nie było łatwo ją zostawić ale najgorsze chyba już za mną :);)

chwalę się naszymi ostatnimi osiągnięciami tarram (może ktoś skorzysta :) zapraszam)

http://allegro.pl/item988683836_dekoracyjne_plyty_betonowe_do_wnetrza_i_na_elewa.html

znajdę więcej czasu napiszę coś więcej.

malgoś co tam u was?

Uuuuuu, to gratuluje!

U nas stara bida, ale jakos ciagniemy. Niewiele sie zmienia ostatnio z powodu tej starej wlasnie. Bede 5.06 w Suchej na imprezie w zamku. Moze sie spotkamy, co?