editta 08.12.2007 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 wielkie dzięki. cieszę się, że wam się podoba. skromnie powiem że jestem zachwycona, choć wiem, że nie we wszystkich gusta się wpasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 08.12.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 wiedzialam, że ten beton mnie "zamuruje" - świetnie wyglada !a schody zapowiadaja sie rewelacyjnie gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 08.12.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 schody i beton super, a czy skośny kawałek betonu miedzy podstopnicą a stopniem bedzie widoczny? czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.12.2007 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 dziękkki ogromnie cieszę się z waszych komentarzy. duża buźka acca w stopniach będzie wycięty otwór na ten skos, nie będzie widoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.12.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 To bedzie najładniejszy dom na Muratorze Moje klimaty, to co lubię najbardizej a czego mieć nie będę... U mnei będą kompromisy a u Was odlot!!!!!!! W takich wnetrzach czuję sie najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.12.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 no wiesz? jak nikt nie teskni? ja juz jakiess czarne mysli miałam ale fasola miała nosa podobnie jak Irma po prostu brak mi słów juz sie nie moge doczekac twojego wykanczania tzn wykanczania domku a wtedy masz mnie na głowie wyobrazam sobie jak wygladaja schody bo moje nie sprawiaja wrazenia delikatnych a są o połowe ciensze od Twoich powiedz jak bedziesz je mocowac? i czy bedziesz je lakierowac? i co z podłoga? jakies zmiany? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.12.2007 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 dzień dobry dzięki mayland ale mi przysadziłaś zdjęcia wydają mi się nijakie, więc jestem zaskoczona wszystkimi miłymi słowami malmuc stopnie będą mocowane na kleju i kołkach. lakier bezbarwny mat do parkietu beckersa. podłoga hmmm szlifowanie zajęło nam prawie 3 dni (non stop), na powierzchni nadal widać plamki mleczka. wszystko było by fajnie, gdyby nie to, że rozłożone są bardzo równomiernie i efekt jest marny. powierzchnia jest gładka i bardzo przyjemna w dotyku. zdecydowaliśmy się więc przed żywicą nałożyć farbę w kolorze krzemowo-szarym. szkoda tylko, że po malowaniu nie będzie efektu zacieranego betonu, który tak bardzo chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.12.2007 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 znalazłam zdjęcia, chyba jedyne robione podczas szlifowania.najpierw szlifowaliśmy zwykłą cykliniarką do drewna, później specjalną szlifierką. efekt ten sam http://img81.imageshack.us/img81/2109/dsc06194eg5.jpg http://img81.imageshack.us/img81/8411/dsc06193xe2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.12.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Edytko nie martw sie,bedzie pieknie przyzwyczaisz sie, ja tez juz sie przyzwyczailam do tego i owego podłoga wyglada swietnie,az chce sie jej dotknaci juz mnie glowa boli jak sobie wyobraze ten Twoj wypoczynek w salonie i lampe.... ze o kuchni nie wspomne (leze i kwicze) Mayland Ty sobie wyobrazasz co by sie działo jakbysmy obydwie dopadly dom Edyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.12.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Taaaaaaa ja to posikałabym sie ze szczęścia pewnie A potem chorowałabym pół roku albo kolejny rok się remontowała Beton, stal, szkło i drewno w surowym wydaniu (sęki, struktura drewna) to jest to co lubię a co niekoniecznei podoba się moim domownikom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.12.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 mayland ja myslę ze chodziłybysmy na czterech po tym betonie Edyta ty szykuj kaftan, sztuk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.12.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Cos mi się wydaje, ze łazienkami nas powali dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.12.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Cos mi się wydaje, ze łazienkami nas powali dokładnie i chyba nawet kaftan nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.12.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Dawno tu nie zaglądałam i mogło tak pozostać co mnie podkusiło, noszzzzzzzzz kurrrrde.................. czuję się powalona na podłogę!!! cudnie jest, a co będzie brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 10.12.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Editta super po prostu super.Bardzo mi sie podoba,orginalnie i nietuzinkowo.Tez mi sie wydaje,ze lazienki to bedzie jedne wielkie WOW.A jak tam lazieneczki???Robia sie juz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 12.12.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Tak jak cała ''reszta'' czekam co będzie dalej,też sie zastanawiam czy moze lepiej tu nie zaglądać? po co sie wkurzać?! hehe Gratuluje oczywiście oryginalnych pomysłów i życze bys je wszystkie wykonała i Nam pokazała! Mam pytanko.... może nie doczytałam sie ... ta posadzka-moj mąż tez robił taka w warsztacie nazywa ją ''szkło'' czy Wy nie macie zamiaru kłąść kafli ani deski? bo jesli tak to po co to ''szkło'' jesli wczesniej o tym pisałaś to sorki za moją gapowatość.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.12.2007 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 malmuc, mayland rozbawiłyście mnie okrutnie occia dawno cię nie było. wczoraj przykręcili brakujące regipsy od zewnątrz łazienki, wprawili drzwi. dziś chyba robią z pokojami (przygotowują pod malowanie). łazienka jest przewidziana w następnej kolejności. choć płytek jeszcze nie mamy dobre będziemy przerabiać wodę. prysznic planowaliśmy bez brodzika, na poziomie łazienki, ale wyszło, że nie przekazaliśmy tej wiadomości hydraulikowi. upppps. może uda się przerobić (choć wątpię), jak nie, wzniesiemy go trochę wyżej. jak pisałam u Irmy, wszystko mi już jedno byle iść do przou. łazienka jest nieduża, do tego skosy, a ja uparłam się na wannę i prysznic na górze. zobaczymy. żadnych rewelacyjnych rozwiązań nie planujemy. szare płytki + drewno. jaszczurka pierwszy raz słyszę nazwę „szkło” więc nie wiem czy o ten sam typ podłogi chodzi. pamiętam tylko jak oglądałam próbki, pomalowane żywicą błyszczącą faktycznie dawało efekt szklanej tafli, sprawiało wrażenie rozlanej masy. u nas będzie mat (zupełnie niezauważalna powłoka) – wykończenie finalne. dzięki dziewczyny. nawet mnie nie denerwujcie, zaglądajcie, zaglądajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 12.12.2007 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 może znajdzie się jeszcze jedna nadzieja dla naszej podłogi. temat zostawiamy na poświętach. spróbujemy wykorzystać maszynę z tarczą diamentową. co może okazać się nie łatwym zadaniem albo tanim szlifierkę do betonu woziłam aż z krakowa. znalazłam firmę w bielsku, maszyny nie wypożyczą ale mogą owszem wyszlifować. 90,00/m2 jestem po wycenie rolet. tutaj należy wkleić ..... hiii salon – panele (piękny materiał) 3 800,00 ok., pan powiedział, że może się troszkę zmienić więc zakładam, że w górę okno w kuchni – roleta drewniana 800,00, a mam dwa takie okna + okno w kuchni wysokie 700,00 a gdzie reszta??? dobrze, że to pierwsza wycena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.12.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Więc widzę, ze z tą wodą to nie tylko ja przerabiam Pocieszyłaś mnie troszkę W górnej łazience mam ten sam problem z brodzikiem. Chcę go zrobić z płytek, a nawet musze bo ma nierwgularne kształty i nie ma takich gotowych. Iize tam pod sciana rura kanalizacyjna, której nei zakryła wylewka. Muszę więc zrobić podest niewielki i to zakryc wszystko. Szukam szklanych drzwi do kabiny. Otwieranych, bez żadnych malunków i do tysiaca zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 12.12.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Editto Masz jakąś stronę z roletami. Temat u mnie na czasie. Właśnie się decyduje. W łazienkach chcę drewniane. Tymczasem mam tylko propozycję Ikea A podłoga? Proponuję zaprzyjaźnić się z nią i nie podrażać kosztów. Masz wszystko niezwykłe, więc podłoga też nie może być zwyczajnie doskonała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts