Emi__ 13.05.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Hej, znalazłam forum nt. M14a, któe działa od 2006 roku ... jest co czytać ... http://forum.muratordom.pl/post3345824.htm#3345824 pozdrawiam,Emi__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prazynka 14.05.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Niestety nie zdecydowałam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 01.01.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Mamy zamiar budować na podstawie tego projektu. Zależy nam na zwartej bryle, łatwości budowy i braku schodów . Może bardziej doświadczeni forumowicze wyrażą swoją opinię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 03.01.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Wygląda na to, że nikt nie buduje parterowych domów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.01.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 A jaką konkretnie opinię potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 06.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Czy dom jest "łatwy" w budowie, czy ktoś ma z nim doświadczenia, na co najbardziej zwrócić uwagę przy budowie. Na początek tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 06.01.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Czy dom jest "łatwy" w budowie, czy ktoś ma z nim doświadczenia, na co najbardziej zwrócić uwagę przy budowie. Na początek tyle nie zdzw sie: powierzchnia dachu dosc duza, dach moze wyjsc bardzo drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 08.01.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 To biorę pod uwagę ale mam dosyć widoku "stodoły". Uznaliśmy oboje z żoną, że warto zainwestować w dach czterospadowy. Poza tym zrezygnowaliśmy z wszelkich dodatków na dachu typu: lukarny, okna dachowe itp. Mam nadzieję, że to nieco wyrówna koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 18.01.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Chyba wszyscy budują inne domy... Nikt nie ma nic do powiedzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagusia 18.01.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Jestem na etapie poszukiwań domu parterowego, mam już swoje typy ale ten mi nie przypadł do gustu. Argumentem jest to, że aby dostać się do jakiegokolwiek pokoju zawsze trzeba przejść przez salon. Robi się on wtedy pokojem przejściowym. Pomyśl sobie, że leżycie sobie z żoną na kanapie masz dzieci w wieku dorastającym a do nich przychodzą ciągle znajomi- koleżanki i koledzy. Wychodząc z domu muszą przejść przez Wasz salon- czyli nie ma tak zwanej prywatności- każdy musi widzieć jak leżycie z przysłowiowymi "nogami do góry". Ja osobiście lubię oddzieloną część nocną od dzielnej, ale jak mówię, to jest moje zdanie i nie każdy musi się z nim zgodzić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 19.01.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Mnie akurat to nie przeszkadza, ale fajnie że podzieliłaś się swoimi spostrzeżeniami. Zawsze patrząc z boku można więcej zauważyć My też jesteśmy zdecydowani na dom parterowy (schody wywołują u mnie odruch wymiotny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagusia 19.01.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 ..... ale fajnie że podzieliłaś się swoimi spostrzeżeniami. Zawsze patrząc z boku można więcej zauważyć Dlatego też odpisałam:) Sama założyłam swój własny temat i czekam na opinie innych użytkowników odnośnie mojego problemu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaaaKamil 08.06.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Witam, Mieszkam w Sochaczewie i ruszam z budową m 14:) Jeśli jest ktoś kto buduje właśnie taki domek i mogłabym go zobaczyć w realu poproszę o kontakt:) Najlepiej zobaczyć coś na żywo nim naniesie się zmiany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bukalka 08.06.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Witam Zapraszamy do wątku m14 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?72471-poszukuje-real-foto-M14a jak również zapraszamy do siebie żeby zobaczyć dom w realu, tylko my mamy M14a . Już kilku forumowiczów Nas odwiedziło i było im to bardzo pomocne w podjęciu decyzji o ewentualnych zmianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts