JoShi 04.04.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 No i co z tego, ze ja pisze oficjalnie skoro zaraz potem wymysla mi sie od koltunow ? Nie dziwie sie, ze inni wola nieoficjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.04.2006 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 No i co z tego, ze ja pisze oficjalnie skoro zaraz potem wymysla mi sie od koltunow ? Nie dziwie sie, ze inni wola nieoficjalnie. Joshi to sie nie daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.04.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 No i co z tego, ze ja pisze oficjalnie skoro zaraz potem wymysla mi sie od koltunow ? Nie dziwie sie, ze inni wola nieoficjalnie. Joshi to sie nie daj No co ? Mam sie znizyc do ogolnie przyjetego poziomu ? Mam wyzywac innych ? No wiesz... To troche nie moj styl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.04.2006 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Joshi troche wiecej humoru i bedzie grało z tym niskim poziomem to nie przesadzaj ...forum to nie tylko selimm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 04.04.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Redakcja pozytywnie mnie zaskoczyla .Joshi - wiecej humoru , mniej zlosci zycze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.04.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Joshi ma poczucie humoru w porządku Może czasami dowcip co niektórych jest dość ciężkawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.04.2006 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Redakcja pozytywnie mnie zaskoczyla . Joshi - wiecej humoru , mniej zlosci zycze . Obstawiam ze Redakcja sie zagrabanice wybiera i chce miec troche spokoju na forum ... stawiam na Hiszpanie ...Francja , Irlandia juz była ...Pepiki tyss tylko ze tam pokiełbaszona jest sprawa własnosci - wiec chyba za bardzo nie bedzie o czym pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.04.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Joshi troche wiecej humoru i bedzie grało z tym niskim poziomem to nie przesadzaj ...forum to nie tylko selimm 1. ja mam poczucie humoru, ale nie moze troche inne niz niektorzy ludzie... 2. nie napisalam o niskim poziomie forum tylko o niskim poziomie niektorych konwersacji na forum. To powazna roznica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.04.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Joshi ma poczucie humoru w porządku Może czasami dowcip co niektórych jest dość ciężkawy Widze, ze ktos jednak rozumie (pod warunkiem ze to nie kpina). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.04.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Joshi ma poczucie humoru w porządku Może czasami dowcip co niektórych jest dość ciężkawy Widze, ze ktos jednak rozumie (pod warunkiem ze to nie kpina). Joshi, zrzuc most zwodzony przez te okopy P.S. Serio, nie kpina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.04.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Joshi, zrzuc most zwodzony przez te okopy Masz ode mnie prezepustke na przekroczenie fosy... Wszyscy ktorzy mnie obrzucaja, niech pozostano tam gdzie sa, no chyba, ze zrezygnuja z agresji, kpiny itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.04.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 JoShi, uśmiechnij się, kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 04.04.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 szlag przywrócono ale nie ma tej instrukcji szukam i szukam i nic ona chyba byla w innym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 04.04.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 szlag przywrócono ale nie ma tej instrukcji szukam i szukam i nic ona chyba byla w innym wątku Może, Redakcji nożyczki się omsknęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.04.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 szlag przywrócono ale nie ma tej instrukcji szukam i szukam i nic ona chyba byla w innym wątku Lidka - 1950 wstawil do Kobitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 04.04.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Może, Redakcji nożyczki się omsknęły. tego sie właśnie bałam ale sie póki co pocieszam, że tak nieporadnie szukam bo ja dość nieporadna jestem Lidka - 1950 wstawil do Kobitek wstawił ale inna instrukcję nie dość pesymistyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.04.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 mi sie wydaje ze to to samno co w samcach bylo 1950 cozes namieszal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 04.04.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 mi sie wydaje ze to to samno co w samcach bylo 1950 cozes namieszal? On nic to chyba mnie sie zdawało, że to w samcach było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.04.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.04.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 było w samcach było, tera jest w kobietach ocenzurowano, nawet, chiba wiem dlaczego, jakby co, podeślę linka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts