Smok 18.02.2003 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 Przypominają mi się piękne marzenia mleczarza Tewie w "Skrzypku na dachu". A jakie są Wasze marzenia, co zaprojektowalibyście, zbudowalibyście, by swe marzenia realizować if you were a rich man ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 18.02.2003 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 To za trudne dla mnie. Wiedząc ile mam kasy nie potrafię wyobrazić sobie sytuacji "nie wiem ile mam kasy - strasznie dużo, aż trudno policzyć". Było nie iść na inżyniera tylko na artystę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 18.02.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 A ja potrafię tylko po takim zamyśleniu popadam w depresję więc staram się tego nie robić )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 18.02.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 Gdyby tak było to pewnie nie odwiedzałbym tego forum i nie interesowałbym się budową domu. Kupiłbym sobie gotowy. Jak by mi się w nim nie podobało to kupilbym sobie następny - bo przecież bym był bogaty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.02.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 staram sie nie myslec coby było gdyby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.02.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 A ja tak, szczególnie przed losowaniem LOTTO z dużą kumulacją, rzadko ale czasem gram. Przynajmniej do losowania sobie mogę pomarzyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 19.02.2003 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Hej ! No co jest ? Nie wierzę że brakuje fantazji. Ja mimo że bogaczem nie jestem to chcę mieć ogród zimowy (mały, ale zawsze ) No gdybym był bogaty to ho ho. Ogród zimowy byłby wielki, ogrzewany, z klimą i egzotycznymi roślinami. Siadałbym teraz i popijał drinki z papai. Ech if i were a rich man. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 19.02.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Jeden ze znanych ludzi zapytany w sondzie ulicznej inkognito co by zrobił, gdyby okazało się, ze ma milion dolarów odpowiedział: załamał bym się i zaczął zastanawiać gdzie przepadły pozostałe milony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonja 24.02.2003 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Odkąd zaczeliśmy budowę domu, to przyznam się szczerze, że coraz częściej przystaję na chwile i wyobrażam sobie co by było gdybm w totka wygrała. Gdybym była bogata przed rozpoczęciem budowy domu, to bym zbudowała go w innym miejscu, możliwe, że byłby to ten sam dom, ale z przeróbkami. Wybudowałabym go w ciągu roku, bo byłoby mnie na to stać, nie musiałabym ciągle przeliczać, czy mogę sobie pozwolić na takie okna, czy nie, nie musiałabym się zastanawiać, czy mogę powiększyć rodzinę, czy bedzie nas stać na utrzymanie się itd. Pierwszą rzeczą jaką bym zrobiła było by wykupienie cudownej wycieczki. Pojechałabym tam natychmiast z mężem, żeby odpocząć od wszystkiego. A po powrocie urządziłabym cudowny ogród z kącikiem na grila, z miejscem w którym można książkę poczytać i z altanką, z oczkiem wodnym. Ale to tylko piękne marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 24.02.2003 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2003 Gdybym była umiarkowanie bogata (czyli stać byłoby mnie na dużo, ale musiała bym pracować) to:-wybudowała bym dom bliżej warszawy np a Konstancinie na ulicy "Od lasu",-dom byłby z założenia podobny do tego który mam, choć pewnie zaprojektowany indywdualnie, czyli z większym rozmachem,- wykonałabym wnętrza wg projektu projektanta,-zamówiłabym założenie ogrodu przez firmę i zatrudniała bym ogrodnika do utrzymania go w pięknym stanie,-miałabym swoją stajnię, kilka koni na których rodzinka mogła by jeździć do woli,-miała bym basen kryty,- kupiła bym dom "letni" w cieplejszym kraju, Gdybym była super bogata, to miałabym posiadłość z lasem i łąkami, jeziorem, przystanią, oraz z tym co powyżej ale niekoniecznie blisko W-wy. Konie, basen i dom letni aktualny, ale do tego doszedł by jacht daleko-morski. Zapewne zajmowała bym się "zawodowo" hodowlą koni.O Jezu...........Alicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.02.2003 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 własnie :smile: o jezu...az chce byc sie bogatym... :smile: chociaz ze wzgledu na te koniki:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 25.02.2003 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2003 No i tak to się skończyło, że mój wątek Redakcja przeniosła z "Sondaże" do wariatkowa. Droga Redakcjo, wiem, że moje niektóre wypowiedzi kwalifikują mnie do terapii, ale zostaw nam choć marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 26.02.2003 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2003 Smoku, podziekuj Redakcji, ze Cie tu przeniosla. Tylko tu mozesz sobie marzyc do woli i bezkarnie. Na wszystkich innych watkach jest po prostu brutalnie i to sie nazywa rzeczywistosc. A tutaj - koniki, papaja, ogrody zimowe..... bosko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 27.02.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Widzę, że wszystkie nasze marzenia są raczej ukierunkowane podobnie.http://www.afternight.com/smiles/wavey.gifAle gdybym nagle i "niespodziewanie" http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/mordki2/013.gifweszła w posiadanie wielkich pieniędzy to:"po pierwsze primo" - wykończyłabym dom i go wynajęła,"po drugie primo" - kupiłabym jakiś podupadły pałac położony na skarpie, z wielkim parkiem pełnym wiekowych drzew i pięknym stawem, po którym pływałyby łabędzie. Przy udziale własnym i wydatniej pomocy funduszy państwowych, doprowadziłabym posiadłość do rozkwitu. No i żyłabym sobie tak w tym obrzydliwym luksusie długo i szczęśliwie opływając we wszelkie dobra. http://www.afternight.com/smiles/angryfire.gifOczywiście na parapetówkę http://forum.gracz.net/Public/Images/Default/beer.gif wszystkich zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_ 27.02.2003 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Smoku, Redakcja wiedziała co robi przenosząc Twój wątek tutaj. Idealne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 27.02.2003 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Jola, dzięki za zaproszenie, przybędę w kontuszu na koniu ze stajni Alicjanki. Oj będzie się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 27.02.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Najpierw wypodróżowałabym się do woli a potem dom,budowany indywidualny projekt /dom z 400 m2/ działka z lasem i nad jeziorem itp.ale musiałabym widzieć postępy budowy i ewentualnie korygować niedociągnięcia.Koniki dla dzieci ale tylko ze 2 ,3 za to co niemiara psów różnych ras ,no i ludzi którzy by się tym wszystkim zajmowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 27.02.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Wszystkie wymarzone roślinki do ogrodu mnóstwo czasu na uprawę tego ogrodu (samodzielnie nie rękami innych bo nic tak nie cieszy jak rezultaty własnej pracy!)I co najważniejsze możliwość spędzenia tegorocznej wigili z rodziną w moim własnym domku!!!!Napisałam tegorocznej a nie tej w dalekiej przyszłości:sad: Aż mi się przykro zrobiło:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.02.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Tak czytam, czytam... Plany miałabym pewnie zblizone do Waszych. Doszłam jednak do wniosku, że najważniejsze byłoby dla mnie to, że mogłabym więcej czasu spędzać z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 27.02.2003 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2003 Hej Agacka. Zakładając ten wątek nie miałem intencji kogokolwiek zasmucać, wręcz przeciwnie. Co do Twoich marzeń to nie są nieosiągalne i dlatego szczerze wierzę, że uda Ci się je zrealizować. Życzę powodzenia, cierpliwości i wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts