Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

co was kręci w kobietach???

zaba_gonia

Recommended Posts

w lodówce mamy zawsze zimne piwko, no chyba, że ktoś światlo zgasi :lol:

...przecież w lodówce zawsze jest zgaszone..... :roll:

Pomyślałam sobie, że może Wy drodzy panowie zechcecie zdradzić

Co Was najbardziej kręci w kobietach????????

Będę wdzięczna za szczere odpowiedzi :D :D :D

K O B I E C O Ś Ć !!!!!!

:wink: 8) :p :D

ponury... rozwiń temat jeśli łaska.... :roll:

Bo ja w dalszym ciagu nie wiem, co robić, żeby faceci mi z ręki spożywali pokarm... :-?

• Odpowiedzi 299
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ponury... rozwiń temat jeśli łaska.... :roll:

Bo ja w dalszym ciagu nie wiem, co robić, żeby faceci mi z ręki spożywali pokarm... :-?

i mam nadzieję, że się nigdy nie dowiesz :lol:

bo nie wyobrażam sobie, by dobry układ miedzyludzki [jakikolwiek, nie tylko damsko-męski] mógł się opierać na czyjejkolwiek podległości, uległości, na wykorzystywaniu

wykluczam oczywiście tendencje S - M itp. ;)

a poważnie: każdego "kręci" co innego

każdego faceta zniewala inny rodzaj kobiecości, inne zachowania, inny temperament, inna osobowość, inna seksualność, nawet inne gesty czy nawyki

byłoby wielkim błędem mężczyzny mówienie, jaka ma być ta wybrana, bo ta która chce "być wybraną", może zacząć [nawet trochę nieświadomie] zachowywać się właśnie tak, aby facet "jadł jej z ręki"

tylko po co ?

to nawet fajny numer, ale na krótko

chyba że zakładamy, że życie to zawody w dokuczaniu sobie i wieczna próba sił

kto jest słabszy, kto nie wytrzymał

to cecha zwierząt, casus samic, które wybierają najmocniejszego w stadzie, gdyż tylko taki samiec może zapewnić im bezpieczne odchowanie potomstwa

ludzie mają przecież także coś poza takim zwierzecym atawizmem

i chyba to jest najpiękniejsze

...i jeszcze jedno - każdą rzecz można postrzegać z różnych stron, nie z dwóch, z wielu różnych stron..

"...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie.
    A w szczególności zrozumie, że

Gdy się na coś nie zgadza, to jest wredna i cyniczna.

Gdy się cieszy, to się wygłupia albo jest pijana.

Gdy chce ładnie wyglądać, to się mizdrzy, a gdy kimś się zainteresuje, to się puszcza.

Gdy się wstydzi, to jest głupia, a gdy się nie wstydzi, to jest bezwstydna.

Gdy się przy czymś upiera, to przesadza, a gdy się nie upiera, to nie wie, czego chce.

Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna.

Gdy ma ochotę na seks, to jest suką, a gdy nie ma ochoty na seks, to też jest suką.

Jeśli chce być kimś - to znaczy, że przewróciło się jej w głowie, a jak nie chce być kimś, to jest głupią kurą.

Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana.

...a gdy dostaje furii - to jej się tylko tak zdaje."

Wojciech Eichelberger, Wysokie Obcasy, 25/2000

więcej

Każdego faceta rzecz jasna

kręci żona......nie własna.

Może to co już napisano powyżej? Coś w tym jest niewątpliwie.

Mnie kręcą niewielkie (to nie znaczy malutkie) piersi i płaściutkie brzuchy. Zwłąszcza te brzuchy - to taki mój fetysz jak "łączka Zielonookiej"

Może być to zapach perfum - oj może to być mocna sprawa. Lubię też kobiety delikatnie flirtujące.

A tak poważnie to jest jeszcze przyciąganie, którego bliżej opisać nie sposób. Kobieta może być taka lub całkiem inna i może tak samo przyciągać (pociągać)....

Przechodzac do meritum kobieta musi miec w sobie "TO COŚ".

Może byc młoda piękna i zgrabna z super "warunkami :wink: " ale jek nie będzie miała "tego czegoś" to wyda majątek na fitnes, solarium, stroje, perfumy, kosmetyczkę fryzjera itd. i nic z tego. Jak będzie miała to cos to może wygladać jak otyła żaba a sznur wielbicieli itak za nia bedzie biegał.

Pozdrawiam :wink:

Może byc młoda piękna i zgrabna z super "warunkami :wink: " ale jek nie będzie miała "tego czegoś" to wyda majątek na fitnes, solarium, stroje, perfumy, kosmetyczkę fryzjera itd. i nic z tego. Jak będzie miała to cos to może wygladać jak otyła żaba a sznur wielbicieli itak za nia bedzie biegał.

otyła żaba????? :o :o :o

Mnie kręcą niewielkie (to nie znaczy malutkie) piersi i płaściutkie brzuchy. Zwłąszcza te brzuchy - to taki mój fetysz jak "łączka Zielonookiej"

Może być to zapach perfum - oj może to być mocna sprawa. Lubię też kobiety delikatnie flirtujące.

..

no to spełniam wszystkie warunki... 8) 8)

..

no to spełniam wszystkie warunki... 8) 8)

Wiem o tym 8)

otyła żaba????? :o :o :o

Ano właśnie tak, dziwne co nie ? Ale kurcze prawdziwe. Popatrz sama przy ilu takich "otyłych zabach " kreci się stadko wielbicieli a ile jest takich z pozoru lasek że mucha nie siada i zero zainteresowania. W tym jest cała tajemnica że musi być "to coś" . Widzisz co z tego że powiedzmy jest sobie taka kobitka jak z plakatu. Czasem lepiej jak jest tylko na plakacie. Jak czasem sie taka "lala" odezwie to aż człowieka ciarki przechodzą i se myśli że robol z pod budki z piwem to wysiada z taką w "sztuce konwersacji" :wink:

Pozdrawiam