zaba_gonia 05.04.2006 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 w lodówce mamy zawsze zimne piwko, no chyba, że ktoś światlo zgasi ...przecież w lodówce zawsze jest zgaszone..... Pomyślałam sobie, że może Wy drodzy panowie zechcecie zdradzić Co Was najbardziej kręci w kobietach???????? Będę wdzięczna za szczere odpowiedzi K O B I E C O Ś Ć !!!!!! ponury... rozwiń temat jeśli łaska.... Bo ja w dalszym ciagu nie wiem, co robić, żeby faceci mi z ręki spożywali pokarm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 05.04.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=66625&start=480 1950 napisał prawie wszystko [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.04.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 ponury... rozwiń temat jeśli łaska.... Bo ja w dalszym ciagu nie wiem, co robić, żeby faceci mi z ręki spożywali pokarm... i mam nadzieję, że się nigdy nie dowiesz bo nie wyobrażam sobie, by dobry układ miedzyludzki [jakikolwiek, nie tylko damsko-męski] mógł się opierać na czyjejkolwiek podległości, uległości, na wykorzystywaniu wykluczam oczywiście tendencje S - M itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.04.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 a poważnie: każdego "kręci" co innego każdego faceta zniewala inny rodzaj kobiecości, inne zachowania, inny temperament, inna osobowość, inna seksualność, nawet inne gesty czy nawyki byłoby wielkim błędem mężczyzny mówienie, jaka ma być ta wybrana, bo ta która chce "być wybraną", może zacząć [nawet trochę nieświadomie] zachowywać się właśnie tak, aby facet "jadł jej z ręki" tylko po co ?to nawet fajny numer, ale na krótko chyba że zakładamy, że życie to zawody w dokuczaniu sobie i wieczna próba siłkto jest słabszy, kto nie wytrzymał to cecha zwierząt, casus samic, które wybierają najmocniejszego w stadzie, gdyż tylko taki samiec może zapewnić im bezpieczne odchowanie potomstwa ludzie mają przecież także coś poza takim zwierzecym atawizmemi chyba to jest najpiękniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.04.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 ...i jeszcze jedno - każdą rzecz można postrzegać z różnych stron, nie z dwóch, z wielu różnych stron.. "...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziała, jak poruszać się w świecie. A w szczególności zrozumie, że Gdy się na coś nie zgadza, to jest wredna i cyniczna. Gdy się cieszy, to się wygłupia albo jest pijana. Gdy chce ładnie wyglądać, to się mizdrzy, a gdy kimś się zainteresuje, to się puszcza. Gdy się wstydzi, to jest głupia, a gdy się nie wstydzi, to jest bezwstydna. Gdy się przy czymś upiera, to przesadza, a gdy się nie upiera, to nie wie, czego chce. Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Gdy ma ochotę na seks, to jest suką, a gdy nie ma ochoty na seks, to też jest suką. Jeśli chce być kimś - to znaczy, że przewróciło się jej w głowie, a jak nie chce być kimś, to jest głupią kurą. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. ...a gdy dostaje furii - to jej się tylko tak zdaje." Wojciech Eichelberger, Wysokie Obcasy, 25/2000 więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.04.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 moze to? http://funcop.net/metadoll_mj6.swf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.04.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Każdego faceta rzecz jasna kręci żona......nie własna. Może to co już napisano powyżej? Coś w tym jest niewątpliwie. Mnie kręcą niewielkie (to nie znaczy malutkie) piersi i płaściutkie brzuchy. Zwłąszcza te brzuchy - to taki mój fetysz jak "łączka Zielonookiej"Może być to zapach perfum - oj może to być mocna sprawa. Lubię też kobiety delikatnie flirtujące. A tak poważnie to jest jeszcze przyciąganie, którego bliżej opisać nie sposób. Kobieta może być taka lub całkiem inna i może tak samo przyciągać (pociągać).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 05.04.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Przechodzac do meritum kobieta musi miec w sobie "TO COŚ". Może byc młoda piękna i zgrabna z super "warunkami " ale jek nie będzie miała "tego czegoś" to wyda majątek na fitnes, solarium, stroje, perfumy, kosmetyczkę fryzjera itd. i nic z tego. Jak będzie miała to cos to może wygladać jak otyła żaba a sznur wielbicieli itak za nia bedzie biegał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.04.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 ......sex appell, to wasza broń kobieca,sex apell to coś co nas podnieca.....dobrze to ująłeś inwestor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.04.2006 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Przechodzac do meritum kobieta musi miec w sobie "TO COŚ". Może byc młoda piękna i zgrabna z super "warunkami " ale jek nie będzie miała "tego czegoś" to wyda majątek na fitnes, solarium, stroje, perfumy, kosmetyczkę fryzjera itd. i nic z tego. Jak będzie miała to cos to może wygladać jak otyła żaba a sznur wielbicieli itak za nia bedzie biegał. Pozdrawiam otyła żaba????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.04.2006 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Każdego faceta rzecz jasna kręci żona......nie własna. Może to co już napisano powyżej? Coś w tym jest niewątpliwie. Mnie kręcą niewielkie (to nie znaczy malutkie) piersi i płaściutkie brzuchy. Zwłąszcza te brzuchy - to taki mój fetysz jak "łączka Zielonookiej" Może być to zapach perfum - oj może to być mocna sprawa. Lubię też kobiety delikatnie flirtujące. .. no to spełniam wszystkie warunki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.04.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Każdego faceta rzecz jasna kręci żona......nie własna. Może to co już napisano powyżej? Coś w tym jest niewątpliwie. Mnie kręcą niewielkie (to nie znaczy malutkie) piersi i płaściutkie brzuchy. Zwłąszcza te brzuchy - to taki mój fetysz jak "łączka Zielonookiej" Może być to zapach perfum - oj może to być mocna sprawa. Lubię też kobiety delikatnie flirtujące. .. no to spełniam wszystkie warunki... Wiem o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 05.04.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 1/ Inteligencja2/ Cała reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 05.04.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Żaba, ale żeś se znalazła temat To tak jakbyś zapytała facetów, jakie auta im się podobają najbardziej i dlaczego, albo czemu glosowali na partię A a nie na B, czy C... tyle odpowiedzi ilu odpowiadajacych pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 05.04.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 i o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 05.04.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Przechodzac do meritum kobieta musi miec w sobie "TO COŚ". Może byc młoda piękna i zgrabna z super "warunkami " ale jek nie będzie miała "tego czegoś" to wyda majątek na fitnes, solarium, stroje, perfumy, kosmetyczkę fryzjera itd. i nic z tego. Jak będzie miała to cos to może wygladać jak otyła żaba a sznur wielbicieli itak za nia bedzie biegał. Pozdrawiam otyła żaba????? Ano właśnie tak, dziwne co nie ? Ale kurcze prawdziwe. Popatrz sama przy ilu takich "otyłych zabach " kreci się stadko wielbicieli a ile jest takich z pozoru lasek że mucha nie siada i zero zainteresowania. W tym jest cała tajemnica że musi być "to coś" . Widzisz co z tego że powiedzmy jest sobie taka kobitka jak z plakatu. Czasem lepiej jak jest tylko na plakacie. Jak czasem sie taka "lala" odezwie to aż człowieka ciarki przechodzą i se myśli że robol z pod budki z piwem to wysiada z taką w "sztuce konwersacji" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.04.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 ......a mnie kręcą kobietki na rowerach.................. http://erotyka.hoomor.pl/albums/ero/normal_%2818%29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 05.04.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Dziś nie ma brzydkich kobiet , tylko czasami wina brak... mnie rajcuje kobieta o ..."kobiecych " kształtach, inteligentna, wyrozumiała, z poczuciem humoru i bez tony pudru i innych farbek, tylko z subtelnym makijażem, mogą byc na rowerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 05.04.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 1/ Inteligencja 2/ Cała reszta Fajny nick, uśmiałam się aktywność w łozu jest ściśle skorelowana z zapieprzaniem w domu Coś w tym jest. Mam na myśli korelację ujemną Długi, chyba prześlę twoją kobietkę na rowerze koledze kolarzowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 05.04.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Kobieta na rowerze . Może być , byle nie kolarka zawodowa bo takiej od pedałowania nogi upodabniają się do męskich. A zgrabne nogi kobiece to jedna z najwazniejszych składowych "całej reszty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts