Mohag 17.04.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 osobiscie lubie lekko szorstkie meskie dlonie ( nie lubie "mokrych" lekko miekich , zwracam uwage na uscisk dloni - jak facet podaje ja taka miekka "omdlała" brrrrrr , musi byc konkretny mocny suchy uscisk...lubię jak dlon mezczyzny jest ciepła, twarda........ tez nie lubie uscisku "snietego karpia", ale bez roznicy czy u facety czy u kobiety..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 05.05.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Zapach,"212" Carolina Herrera od paru lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 05.05.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Po raz pierwszy raz tu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avisek 10.06.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 .... siła charakteru, wyrazista osobowość, pasja... ------> to przede wszystkim "silne" dłonie i ramiona... zawadiackie spojrzenie - trochę z chłopca, trochę z casanovy sprawność fizyczna w szerokim tego słowa znaczeniu nie może być nudziarzem i malkontentem -----> liczy się pomysł na życie i inicjatywa... a reszty nie da się ująć w słowach, to czasem zbieg dziwnych okoliczności, feromony, nastrój, dzień miesiąca... PS. chyba nie mam zbyt wielkich wymagań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 10.06.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Kobietki kochane, napiszcie co tak naprawdę Was kręci w facetach? mnie wyłącznie kasa ... i to gruba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.06.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Kobietki kochane, napiszcie co tak naprawdę Was kręci w facetach? mnie wyłącznie kasa ... i to gruba Wyszłam za mąż za faceta, który nie miał mieszkania, pracy, skończonych studiów. Jeździł maluchem, ktróry nie posiadał na wyposażeniu podłogi (siedzenia opierały się na kluczach do kół) Nie wiem czy można to nazwać "grubą kasą":):) Mężczyzna musi mieć 3 cechy: Być dobry w łóżku. Być świetnym kierowcą. Stać przy moim boku zawsze - bez względu na okoliczności Cecha dodatkowa : ładnie zbudowany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.06.2006 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Kobietki kochane, napiszcie co tak naprawdę Was kręci w facetach? mnie wyłącznie kasa ... i to gruba No... to niewiele tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 10.06.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Nie powiem, żeby aparycja sie nie liczyła , ale jak ładny i głupi, to ja już wolę coby był mniej ładny i "mondry" I niech się nie przechwala jak dziecko i niech ładnie pachnie. I niech patrzy tak..........aż się uginają kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.06.2006 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Wątek "wznowił działalność" Pocieszające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 20.06.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Mój były (20lat temu!!!) pachniał WARSEM lub BRUTALEM. Dokładnie nie pamiętam. Tylko, że rzadko sie golił... bo słabo mu rosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.06.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Domniemywam, ze jak slabo rosnie to tez sie kobietom nie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.06.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Domniemywam, ze jak slabo rosnie to tez sie kobietom nie podoba? domniemywasz słusznie (Kobiet to nic nie zadowoli , nie? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.06.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 a jak słabo rośnie na plecach ?? to dobrze czy źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 20.06.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 oby nie garb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 21.06.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 To szybko muszę powiedzieć co mnie nie kręci. (po wczorajszych obserwacjach na przystanku). Biżuteria. Oprócz obrączki, zegarka i spinek w koszuli do krawata. Nic. Absolutnie nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.06.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 a jak słabo rośnie na plecach ?? to dobrze czy źle generalnie dobrze... Kofi - nie lubie tez bizuteri, na widok kolczykow mam atak histerii ale np. elegancki stylowy zegarek na rece faceta - mrrrrr (obrączki może nie mieć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 21.06.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 a jak słabo rośnie na plecach ?? to dobrze czy źle generalnie dobrze... Kofi - nie lubie tez bizuteri, na widok kolczykow mam atak histerii ale np. elegancki stylowy zegarek na rece faceta - mrrrrr (obrączki może nie mieć ) Nie, dla mnie raczej nigdzie na wierzchu Ale obrączka, czemu nie? A co z tatuażem? U mnie odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.06.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Nie, dla mnie raczej nigdzie na wierzchu Ale obrączka, czemu nie? No bo podrywanie takiego zaobraczkowanego jest troszke nieetyczne (choc moze dla niektorych to dodatkowe wyzwanie ) Tatuaz- kiedys owszem, teraz nie czemu? Kiedys tatuaże mialo niewielu - jak byly malymi dzielami sztuki , wysmakowane i intrygujace - podobalo mi sie Obecnie co druga osoba na ulicy ma tatuaz,(w dodatku w 9 przypadkach na 10 jeszcze brzydki i wogole bez sensu zrobiony - chyba tylko dlatego ze "modne" i "wszyscy fajni ludzie maja" ) To juz jest tak powszechne i masowe ze wrecz smieszne . I dla mnie jest teraz argument na "nie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 21.06.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Odpowiadając na pytanie postawione w tytule, z pewnym takim zażenowaniem stwierdzam że: nic, absolutnie nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herne 21.06.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Jakie cechy ja najbardziej cenię w mężczyznach - te które posiadam - skromność, męskość, szarmanckość, hojność, poczucie humoru, styl, opiekuńczość i klasę . Aha, i noszę Atlantica (model Seacrest) na ręce i medalik św. Benedykta na szyi na rzemyku (tylko srebrny niestety). Ma mnie chronić przed urokami. I nie noszę obrączki (chociaż być może zacznę) . O tatuażu myślałem w dzieciństwie (ale skromny - dwie litery SS na lewym przedramieniu (od wewnętrznej strony). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts