Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co Was kręci w mężczyznach???

andre59

Recommended Posts

osobiscie lubie lekko szorstkie meskie dlonie ( nie lubie "mokrych" lekko miekich , zwracam uwage na uscisk dloni - jak facet podaje ja taka miekka "omdlała" brrrrrr , musi byc konkretny mocny suchy uscisk...lubię jak dlon mezczyzny jest ciepła, twarda........

tez nie lubie uscisku "snietego karpia", ale bez roznicy czy u facety czy u kobiety.....

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 443
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

.... siła charakteru, wyrazista osobowość, pasja... ------> to przede wszystkim

"silne" dłonie i ramiona... zawadiackie spojrzenie - trochę z chłopca, trochę z casanovy :p sprawność fizyczna w szerokim tego słowa znaczeniu :lol:

nie może być nudziarzem i malkontentem -----> liczy się pomysł na życie i inicjatywa...

a reszty nie da się ująć w słowach, to czasem zbieg dziwnych okoliczności, feromony, nastrój, dzień miesiąca...

PS. chyba nie mam zbyt wielkich wymagań :-)

Kobietki kochane, napiszcie co tak naprawdę Was kręci w facetach?

mnie wyłącznie kasa ... i to gruba

Wyszłam za mąż za faceta, który nie miał mieszkania, pracy, skończonych studiów.

Jeździł maluchem, ktróry nie posiadał na wyposażeniu podłogi (siedzenia opierały się na kluczach do kół)

Nie wiem czy można to nazwać "grubą kasą":):):)

Mężczyzna musi mieć 3 cechy:

Być dobry w łóżku.

Być świetnym kierowcą.

Stać przy moim boku zawsze - bez względu na okoliczności

Cecha dodatkowa : ładnie zbudowany :):):)

• 2 weeks później...
a jak słabo rośnie na plecach ??

to dobrze czy źle :roll: :roll: :wink:

generalnie dobrze... :wink: :lol:

Kofi - nie lubie tez bizuteri, na widok kolczykow mam atak histerii ale np. elegancki stylowy zegarek na rece faceta - mrrrrr :wink: (obrączki może nie mieć :wink: :lol: )

Nie, dla mnie raczej nigdzie na wierzchu :oops:

Ale obrączka, czemu nie?

A co z tatuażem? U mnie odpada.

Nie, dla mnie raczej nigdzie na wierzchu :oops:

Ale obrączka, czemu nie?

No bo podrywanie takiego zaobraczkowanego jest troszke nieetyczne :wink: :lol: (choc moze dla niektorych to dodatkowe wyzwanie :wink: )

Tatuaz- kiedys owszem, teraz nie

czemu?

Kiedys tatuaże mialo niewielu - jak byly malymi dzielami sztuki , wysmakowane i intrygujace - podobalo mi sie :wink:

Obecnie co druga osoba na ulicy ma tatuaz,(w dodatku w 9 przypadkach na 10 jeszcze brzydki :-? i wogole bez sensu zrobiony - chyba tylko dlatego ze "modne" i "wszyscy fajni ludzie maja" )

To juz jest tak powszechne i masowe ze wrecz smieszne .

I dla mnie jest teraz argument na "nie".

Jakie cechy ja najbardziej cenię w mężczyznach - te które posiadam - skromność, męskość, szarmanckość, hojność, poczucie humoru, styl, opiekuńczość i klasę :lol: . Aha, i noszę Atlantica (model Seacrest) na ręce i medalik św. Benedykta na szyi na rzemyku (tylko srebrny niestety). Ma mnie chronić przed urokami. I nie noszę obrączki (chociaż być może zacznę) :lol: .

O tatuażu myślałem w dzieciństwie (ale skromny - dwie litery SS na lewym przedramieniu (od wewnętrznej strony).