JANK 04.09.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 za moje mitsubishi z 88 r gosc mi chce zaplacic 1.000 zł a ja sie ostro targuje na 1.500 Pawson zobacz tu: http://mitasubiszi.patrz.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 04.09.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ...A po co mają byc romantyczni jak polowa nastolatek da sie przeleciec tylko dlatego, że gosciu ma Beemkę? Niektórzy nie lubią nastolatek. Właściwie kobieta wie czego chce conajmniej koło 25tki Oczywiscie są wyjątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.09.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ...A po co mają byc romantyczni jak polowa nastolatek da sie przeleciec tylko dlatego, że gosciu ma Beemkę? Niektórzy nie lubią nastolatek. Właściwie kobieta wie czego chce conajmniej koło 25tki Oczywiscie są wyjątki. tylko facet dowiaduje sie tego czego ona naprawde chce kolo 80-ki .... i to jak ma szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 04.09.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ...tylko facet dowiaduje sie tego czego ona naprawde chce kolo 80-ki .... i to jak ma szczęście ŁOŚ Ale skoro tak mówisz to OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.09.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Jezu chryste Rafał my mówimy o ludziach noramlnego wieku średniego czy o siksach co mają lat 16-17?? Te co mają lat dwadzieścia kilka na furę już nie lecą - przynajmniej w tych okolicach w których ja mieszkałem. Fury jakoś nie miałem - znaczy się miałem - zeilonego malucha A.D. 1977 (mój rocznik) a żonę mam jestem szczęśliwy - i FURY do tego mi nie trzebabyło ! sebo8877 Ty zawsze taki powazny jesteś ? A wracając do tematu wpadnj kiedyś do Gliwic, posiedzimy godzinke na Rynku Rafale - to tylko dyskusja a nie Powaga - A propos Gliwic - tu tez studiowałem - tak więc.... wiem co na rynku się dzieje A na piwko wpaść - nie ma sprawy kiedy gdzie i ile stawiasz Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 05.09.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 ach te Gliwice, mieszkałem na Dolnych Wałów i ..... Górnych Wałów a w środku rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisga 06.09.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 a mnie ten model bierze no prawie 300.000 .. naped na 4 kola i skorzane siedzenia no i radio. wolałbym "FADROMĄ " pojezdzić taka na duzych kolach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.09.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 ...A po co mają byc romantyczni jak polowa nastolatek da sie przeleciec tylko dlatego, że gosciu ma Beemkę? Niektórzy nie lubią nastolatek. Właściwie kobieta wie czego chce conajmniej koło 25tki Oczywiscie są wyjątki. tylko facet dowiaduje sie tego czego ona naprawde chce kolo 80-ki .... i to jak ma szczęście Ja myślę, że i kobieta po 80-ce jeszcze nie wie czego tak naprawdę chce "Bo z dziewczynami nigdy nie.. oj nie wie się......" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.09.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Dobrze że my wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.09.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Dobrze że my wiemy tylko sie nie wydaj IM ... niech się męczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.09.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Matko, to ja już tyle wiosen przeżyłam i takiego nie spotkałam, coby się rozeznał w kobiecych pragnieniach bez dosłownego wyłożenia kawy na ławę, bądź pokazania paluchem A tu takie skarby się marnują na forum Ja już chyba wiem co nas pociąga w mężczyznach, (poza seksownym zapachem i zgrabnym tyłeczkiem ). Tu chodzi o umiejętność zrozumienia kobiety, oczywiście bez słów..... bo jak trzeba każdą rzecz tłumaczyć, każde oczekiwanie opisać, każde pragnienie werbalnie zasygnalizować, to już nie to samo .....Niech ON wie, że teraz ma pocałować, a godzinę temu byłoby to nietaktowne, nich się domyśli, kiedy potrzeba nam przytulenia, a kiedy może ubrania zdzierać bez żenady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.09.2006 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Matko, to ja już tyle wiosen przeżyłam i takiego nie spotkałam, coby się rozeznał w kobiecych pragnieniach bez dosłownego wyłożenia kawy na ławę, bądź pokazania paluchem A tu takie skarby się marnują na forum Ja już chyba wiem co nas pociąga w mężczyznach, (poza seksownym zapachem i zgrabnym tyłeczkiem ). Tu chodzi o umiejętność zrozumienia kobiety, oczywiście bez słów..... bo jak trzeba każdą rzecz tłumaczyć, każde oczekiwanie opisać, każde pragnienie werbalnie zasygnalizować, to już nie to samo .....Niech ON wie, że teraz ma pocałować, a godzinę temu byłoby to nietaktowne, nich się domyśli, kiedy potrzeba nam przytulenia, a kiedy może ubrania zdzierać bez żenady Boże, to jestem stracony. Jak tu podołać takim oczekiwaniom, gdy często kobiety same nie wiedzą czego chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 09.09.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 To najlepiej odda sytujacje (kto zna tego przepraszam za dubel) Kowalski się modli:Panie Boże, całe życie byłem dobrym chrześcijanienem a nawet w totka nie wygrałam!Błagam Cie spęłnij choć jedno moje marzenie!!!!Z góry odzywa się głos - No dobra, ale tylko jedno!Kowalski - Boże zawsze marzyłem o wycieczce na Hawaje ale zawsze sie bałem latania - proszę Cię stwórz taki most, po którym spokojnie będę mógł przejechac na Hawaje!Bóg kręci nosem - no coś ty, zdajesz sobie sprawę ile to jest stali i betonu?A wogóle jak mocne i długie przęsła musiałbym zrobic na oceanie żeby taki długi most utrzymać?A wogóle zakłóciłbym drogę wszystkim statkom i spowodował nieodwracakne straty gospodarcze przez 1 takie twoje głupie marzenie. NIe! Wymyśl sobie coś innego! Kowalski mysli... no dobrze - spraw abym zrozumiał kobiety!Z góry odzywa się głos:No dobra jaka chcesz miec autostradę dwu czy czteropasmową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.09.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 To najlepiej odda sytujacje (kto zna tego przepraszam za dubel) Kowalski się modli: Panie Boże, całe życie byłem dobrym chrześcijanienem a nawet w totka nie wygrałam! Błagam Cie spęłnij choć jedno moje marzenie!!!! Z góry odzywa się głos - No dobra, ale tylko jedno! Kowalski - Boże zawsze marzyłem o wycieczce na Hawaje ale zawsze sie bałem latania - proszę Cię stwórz taki most, po którym spokojnie będę mógł przejechac na Hawaje! Bóg kręci nosem - no coś ty, zdajesz sobie sprawę ile to jest stali i betonu? A wogóle jak mocne i długie przęsła musiałbym zrobic na oceanie żeby taki długi most utrzymać? A wogóle zakłóciłbym drogę wszystkim statkom i spowodował nieodwracakne straty gospodarcze przez 1 takie twoje głupie marzenie. NIe! Wymyśl sobie coś innego! Kowalski mysli... no dobrze - spraw abym zrozumiał kobiety! Z góry odzywa się głos: No dobra jaka chcesz miec autostradę dwu czy czteropasmową? Zgadzam się. W pełni oddaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 09.09.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 A wogóle to doszłam do wniosku, ze kręcą mnie faeci.... uzdolnieni. Taki Piotr Rubik na przykład. Albo Artur Żmijewski albo Paweł Małaszyński. No tak przy okazji są przystojni ale np taki Andrea Bocell - za przystojny to on nie jest ale ten głos .... Czyli prawdą jest - kobiety kochają uszami a mężczyźni oczami Ot cała psychologia. Choc nie da sie ukryć, że panowie są jeszcze bardziej łasi na komplementy niz babki. I to jest zadziwjające - bo jak powiesz grubej kobiecie, że jst szczupła - to zwęszy podstęp. A jak powiesz łysemu mężczyźnie, ze ma super włosy to uwierzy Eh próżność, próżność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.09.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 A wogóle to doszłam do wniosku, ze kręcą mnie faeci.... uzdolnieni. Dziękuję. Tylko ja do tego jestem bardzo skromny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.09.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Asiula Dobre Marjucha, nie bądź skromny........... To nie popłaca...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.09.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Niestety to cecha wrodzona(po mamusi ) i nie potrafię się jej pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 09.09.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 No nie! Ja się nie zgadzam z tym że kobiety uszami kochają a z oczu żadnego użytku nie robią w sprawach damsko męskich. Żeby facet nie wiem jak pięknie zawodził, szeptał, deklamował czy cokolwiek innego a szkaradny był jak Qasimodo to mnie nie ruszy. Mnie mężczyzna musi pociągać fizycznie, poza tym oczywiście musi być wierny, intelygentny, szarmancki, z poczuciem humoru, troskliwy, opiekuńczy, wrażliwy ale i stanowczy, no i oczywiście totalnie zaślepiony moją urodą i wdziękiem osobistym. Nie zaszkodzi jak robotny do tego będzie. No i o tyle gorzej mamy od facetów bo im do szczęścia zazwyczaj wystarczą duuuuże niebieskie oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.09.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 No nie! Ja się nie zgadzam z tym że kobiety uszami kochają a z oczu żadnego użytku nie robią w sprawach damsko męskich. Żeby facet nie wiem jak pięknie zawodził, szeptał, deklamował czy cokolwiek innego a szkaradny był jak Qasimodo to mnie nie ruszy. Mnie mężczyzna musi pociągać fizycznie, poza tym oczywiście musi być wierny, intelygentny, szarmancki, z poczuciem humoru, troskliwy, opiekuńczy, wrażliwy ale i stanowczy, no i oczywiście totalnie zaślepiony moją urodą i wdziękiem osobistym. Nie zaszkodzi jak robotny do tego będzie. No i o tyle gorzej mamy od facetów bo im do szczęścia zazwyczaj wystarczą duuuuże niebieskie oczy No masz nieduże wymagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts