Rafal_G-ce 11.09.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 ...Po 10 latach małżeństwa są kwiaty bez okazji .. Że jak ?? Na pewno ma babę I w dodatku w tym samym dniu sie znią widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 11.09.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Niestety dopadł mnie syndrom dnia poprzedniego czyli nie pamiętasz JEGO imienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.09.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 ... Ale wieczorem spróbowaliśmy innego rodzaju wysiłku Zdecydowanie polecam Ścierałaś podłogi a On podnosił kufle z piwem ?? Nie Turlaliśmy się po welurowych tapicerkach i próbowaliśmy sobie wmówić, że to Fiat Tipo....ale nijak nie szło... Rafal_G-ce Niestety mało pamiętam ale żadnego ONEGO nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.09.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 eee kuleczka to u mnie tez zadnego "czipendejsla" na wieczorze panienskim nie bylo chyba sa juz passe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.09.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 To Ty miałaś wieczór panieński Zielona Żmijko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.09.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 No ba tyle ze nie swoj nawet taki post wypordukowalam na forum prezent na wieczor panienski slub niunki za tydzien 16 go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.09.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Teraz rozumiem. Jeśli chodzi o "czipendejsla" to miał być, ale przyszła pani młoda nie chciała Ale i tak poszalałyśmy po całości Wróciłam cała w siniakach (podeptali w tańcu ). Teraz mój M. chodzi i cmoka z niesmakiem siakiś zazdrosny, czy co..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.09.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Teraz rozumiem. Jeśli chodzi o "czipendejsla" to miał być, ale przyszła pani młoda nie chciała Ale i tak poszalałyśmy po całości Wróciłam cała w siniakach (podeptali w tańcu ). Teraz mój M. chodzi i cmoka z niesmakiem siakiś zazdrosny, czy co..... i dobrze my na popoludniu "panienskim" mialysmy SPA czyli sauna masaze itp przyszla panna mloda byla bardzo zadowolona a potem babski wieczorek w chalupce (zadnych wypadow na miasto ) ps. pan mlody troszku mu wieczor kawalerski nie wypalil bo tylko 1 kumpel przyszedl ponoc nawet 1 butelke wina wypili hie hie hie... a o 23 poszli grzecznie spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 11.09.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Nie bądz naiwna - przecież to jeno "oficjalna wersja". Tak dla was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.09.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Nie bądz naiwna - przecież to jeno "oficjalna wersja". Tak dla was. eeee.... nie Akurat Pan Mlody - kochany czlowiek ale zadne z niego zwierze salonowe nawet chcial sie wprosic na nasz panienski bo mu sie nudzilo ale Panna mloda go pogonila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.09.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Czeć kobitki A może by się jaki facio wypowiedział, tylko czy go dopucicie?. Mam prawie cztery dychy,umiem i lubię gotować,sprzštam, lubię i umiem co zrobić przy domu. Niestety moja druga połowa nie lubi gotować, sprzštać itp.i co z Takš poczšć- z mojej strony to poprostu miłoć. Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam, jestecie kochane-chociaż czasami ciężko z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.09.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Czeć kobitki A może by się jaki facio wypowiedział, tylko czy go dopucicie?. Mam prawie cztery dychy,umiem i lubię gotować,sprzštam, lubię i umiem co zrobić przy domu. Niestety moja druga połowa nie lubi gotować, sprzštać itp.i co z Takš poczšć- z mojej strony to poprostu miłoć. Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam, jestecie kochane-chociaż czasami ciężko z Wami no ciezko ciezkooo z Wami - facetami tez ciezko (a bez... jeszcze ciezej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.09.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Teraz rozumiem. Jeśli chodzi o "czipendejsla" to miał być, ale przyszła pani młoda nie chciała Ale i tak poszalałyśmy po całości Wróciłam cała w siniakach (podeptali w tańcu ). Teraz mój M. chodzi i cmoka z niesmakiem siakiś zazdrosny, czy co..... i dobrze my na popoludniu "panienskim" mialysmy SPA czyli sauna masaze itp przyszla panna mloda byla bardzo zadowolona a potem babski wieczorek w chalupce (zadnych wypadow na miasto ) ps. pan mlody troszku mu wieczor kawalerski nie wypalil bo tylko 1 kumpel przyszedl ponoc nawet 1 butelke wina wypili hie hie hie... a o 23 poszli grzecznie spac Fajny pomysł z tym Spa , ale ja tam lubię do ludzi, chociaż w domku też czasem fajnie posiedzieć. Kolega Pan Młody nie poszalał bidula Szkoda chłopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.09.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 no SPA to byla bomba! na "warszawiance" bylysmy - taki komplex basenowo- saunowy (chyba najwieszy w wawce) sauna (rozne rodzaje) bicze wodne, komora lodowa... jacuzzi masaze... fajnie aha - PM (Panna Mloda ) chcac nie chcac striptiz meski miala bo okazalo sie ze wiekszosc bywalcow to faceci - z czego z 90%- uznaje tylko strój Adama w takich miejscach ale ogolnie bylo super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.09.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 no SPA to byla bomba! na "warszawiance" bylysmy - taki komplex basenowo- saunowy (chyba najwieszy w wawce) sauna (rozne rodzaje) bicze wodne, komora lodowa... jacuzzi masaze... fajnie aha - PM (Panna Mloda ) chcac nie chcac striptiz meski miala bo okazalo sie ze wiekszosc bywalcow to faceci - z czego z 90%- uznaje tylko strój Adama w takich miejscach ale ogolnie bylo super WOW!!!! Kurcze, szkoda, że ja nie z Wa-wy Też bym popatrzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 11.09.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Kuleczko musisz się dokulać do najbliższej sauny/ Choć w niektórych każadziady w ręcznikach włazić albo robią osobne a wiadomo ogólnie że koedukacja jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.09.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Oj Jabłuszko, dokulam się dokulam Byleby tylko pozwolili mi w ręczniku, bo ja się wstydam trochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 12.09.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Teraz rozumiem. Jeśli chodzi o "czipendejsla" to miał być, ale przyszła pani młoda nie chciała Ale i tak poszalałyśmy po całości Wróciłam cała w siniakach (podeptali w tańcu ). Teraz mój M. chodzi i cmoka z niesmakiem siakiś zazdrosny, czy co..... i dobrze my na popoludniu "panienskim" mialysmy SPA czyli sauna masaze itp przyszla panna mloda byla bardzo zadowolona a potem babski wieczorek w chalupce (zadnych wypadow na miasto ) ps. pan mlody troszku mu wieczor kawalerski nie wypalil bo tylko 1 kumpel przyszedl ponoc nawet 1 butelke wina wypili hie hie hie... a o 23 poszli grzecznie spac Poszli spać o 23? Z jednym kumplem..... Akurat!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal_G-ce 12.09.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Chyba że ten kumpel był prezentem na noc od reszty kumpli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.09.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Chyba że ten kumpel był prezentem na noc od reszty kumpli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts