Nefer 06.04.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Pozwoliłam sobie założyć Wam komentarze. Witamy w gronie bywalców Forum! Zapowiada się całkiem nieźle, więc piszcie pracowicie co tam u Was słychać :) Pozdrawiam cieplutko. Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 07.04.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Mam te same wrażenia co wy - wciąż wydajemy pieniądze, a na razie urosła tylko kupka papierów. Dlatego ja też nie mogę się już doczekać koparki i zalewania ław. (Zaczynamy w poniedziałek ) Ale, ale... doczytałam, że macie teraz silną motywację do szybkiej budowy! Gratulacje!!!! Oby wam wszystko poszło gładko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Mariusz 13.04.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 fajnie jest poczuć, że nie tylko my mamy takie odczucia , my również życzymy powodzenia i dobrej pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.04.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://www.bizz.pl/kartki/nowe/images/wielkanoc/wielkanoc104.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elab1 18.04.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 To czekanie to chyba normalka, my też czekamy. To na pogode, to na wykonawców. Ale powoli może się doczekamy. Wszystkiego dobrego i Serdeczne gratulacje. MOtywacja już jest więc do dzieła. POzdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elab1 09.05.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Idziecie jak burza. Byle tak dalej. U nas troche teraz szybciej,ale podejrzewam ze wyleja strop i znowu bedziemy czekac. Na wykonawcow oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Mariusz 17.05.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Jak narazie wykonawca sprawuje sie bardzo dobrze (są małe zgrzyty ale to jest do dopracowania) ale z takim tempem jak rośnie budowa to kurczą sie fundusze. Ale jesteśmy dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witam swoją imienniczkę . Hmmm, nie mogę się nadziwić jak Wasz domek szybko rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Mariusz 18.05.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Ja nie mogę sie nadziwić wielkości Twojego domku to prawie 3 razy tyle niż nasze cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.06.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Mój już rośnie ponad dwa lata, więc może dlatego . Ania, a może postrasz tę firmę od okien, że zrobisz im reklamę-antyreklamę w jakimś programie telewizyjnym typu "Uwaga". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Mariusz 27.06.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 może interwencja takiego kalibru nie będzie konieczna, bo dziś właśnie dowiedziałam się, że okna będą w środę a zamontują mi je w czwartek, czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 No i okna już macie . Niezłe tempo prac narzuciliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peter76 17.10.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Cześć. Jestem ciekaw jak idą postępy w budowie. Fajny domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.02.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Szanowni Państwo przeglądając forum muratora natrafiłem na Państwa opis budowli wg projektu d12.Jeślibyście Państwo nie mieli nic przeciwko temu to bardzo bym prosił o informację gdzie mieści się Państwa dom .Chciałby zobaczyc jak wygląda bryła budynku. Sam rozpoczynam w marcu budowę wg projektu d12 i chciałbym popytac Państwa o dokonane zmiany, plusy i minusy projektu.Bardzo proszę o odpowiedź.Adam Nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 22.02.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witajcie dziś przeczytałam cały Wasz dzienniczek...było mi tak przyjemnie ...to jakbym czytała swój ( ja zaczynam w tym roku) ..nawet łezka zakręciła mi się..... najważniejsze gratuluję Wam synka, który był z Wami przez cały czas budowy problemy Was nie ominęły ale jakoś daliście sobie z nimi radę..... Aniu pisałaś,że musisz policzyć ile Was kosztował stan surowy otwarty, zamknięty...ale nie napisałaś o tym w dzienniku....czy nie miałabyś nic przeciw żeby podzielić się tymi informacjami ( może na priv) ....a może wkleisz jeszcze zdjęcia - bardzo proszę , jestem taka ciekawa jak Wasz domek teraz wygląda....chociaż mój jest z garażem i poddaszem (bez antresoli) to jednak też Przytulny.....czy będę mogła liczyć na podpowiedź w razie jakiś pytań ????? cieszę się bardzo razem z Wami z Waszych osiągnięć i gorąca pozdrawiam całą rodzinkę : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Mariusz 24.02.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Witam "kropkq"!! Dzięklujemy za tyle ciepłych słów. My też na samy początku byliśmy rozentuzjazmowani i uradowani myślą o zamieszkaniu w naszym Przytulnym, ale teraz po kilku miesiącach mieszkania w nim, trochę zmalał nasz zachwyt i dostrzegamy pewne mankamenty np: Kiedy w kuchni gotuje sie woda, w salonie nie słychać telewizora, więc między kuchnią a jadalnią przydałyby sie jakieś przesuwne drzwi. Drzw wejściowe zamontowaliśmy normalne 90-tki i brak szybek w drzwiach, obok nich czy nad nimi skutkuje tym, iż w wiatrołapie jest zupełnie ciemno gdy sie wchodzi. A nie wszyscy goście jeszcze widzą gdzie jest włącznik światła. Dziś zmniejszyłabym wejscie do salonu, które jest ogromne. Teraz z mężem stwierdziliśmy, że następny dom będzie z bali. Tam nie trzeba tynkować, malować ścian wewnątrz, nie trzeba robić elewacji, taki domek jest bardziej przytulny od naszego Przytulnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 24.02.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Widziałam Przytulny w wersji podstawowej ale zmieniony w środku, strefa dzienna zupełnie odcięta od nocnej z kuchnią otwartą ..ludzie tam mieszkający bardzo zadowoleni (mają przepiękne wnętrza) oraz dom z antresolą (koszty ogrzewania ogromne-sprzedają go) też zauważyłam ogromny korytarz - dlatego zmniejszamy go z 280cm do 190cm, antresoli oczywiście nie chcemy...natomiast zadnego oddzielenia kuchni ścianką do salonu nie będzie, ścianka tworzy dużą kuchnię a i tak jak sama piszesz nie zamyka jej i zabiera niepotrzebnie metry które mogą być salonem.Ale dziękuję za sugestję dot. drzwi wejściowych, masz racje, że jest ciemno..wezmę to pod uwagę bo nie myślałam o tym wcześniej Teraz z mężem stwierdziliśmy, że następny dom będzie z bali. Tam nie trzeba tynkować, malować ścian wewnątrz ale ciągle ten sam klimat gdzie nie spojrzysz to drzewo a tu co parę lat zmieniasz kolory ścian i juz inny domek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 23.03.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witam witam. GRATULUJĘ świetny domek. To co najgorsze macie już za sobą (tak sobie myślę, że jak już stoją mury to jest SUPER). Ja dopiero w poniedziałek zaczynam z murami (fundamenty zrobiliśmy w zeszłym roku). Czekamy oczywiście jeszcze na fotki z wnętrza, ja osobiście jestem bardzo ich ciekaw - głównie z tego względu, że będę mogła wybiec w przyszłość i zobaczyć jak to będzie u mnie. A co z meblami do kuchni udało się już znaleźć jakiegoś wykonawcę za uczciwą cenę? Chętnie poleciłabym Wam kogoś solidnego, sprawdzonego i przede wszystkim nie drogiego, ale jedyny minus to taki, że on jest z mojej okolicy (tzn. z Kutna) jakieś 120 km od Was. pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 07.06.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Witajcie. Zaglądam systematycznie do Waszego dzienniczka, ale nieststy z żalem muszę stwierdzić, że już od dłuzszego czasu nic nowego nie zamieściliście. Czyżbyście zrezygnowali z prowadzenia dzienniczka??? Jeśli tak to wielka szkoda, bo z przyjemnością zagłębiałam się w jego lekturę; tym bardziej, bo my też bydujemy "Przytulnego" wariant III. Pozdrawiam ciepło i w wolnej chwili zapraszam do lektury mojego dzienniczka,Rena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OleAnder 14.12.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Witajcie. Zaglądam systematycznie do Waszego dzienniczka, ale nieststy z żalem muszę stwierdzić, że już od dłuzszego czasu nic nowego nie zamieściliście. Czyżbyście zrezygnowali z prowadzenia dzienniczka??? Jeśli tak to wielka szkoda, bo z przyjemnością zagłębiałam się w jego lekturę; tym bardziej, bo my też bydujemy "Przytulnego" wariant III. Pozdrawiam ciepło i w wolnej chwili zapraszam do lektury mojego dzienniczka, Rena My także domagamy się więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts