Agduś 14.11.2008 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Na moment wpadłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Bo u Brazy siedzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.11.2008 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Tam od razu "siedzę"! Wpadam od czasu do czasu w ramach odpoczynku, kiedy mi oczy od korekty wypływają. Nie ma to jak relaks od monitora przy monitorze! No nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 To sobie zrób taki uroczyskowy relaks... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Dzień dobry. I tak w ogóle zapytać chiałam, co słychac w temacie Waszej szkoły - jak tam przygotowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.11.2008 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Hej, hej!jesteśmy na etapie tworzenia statutu stowarzyszenia. Może macie jakieś pomysły na ładną nazwę?Kolejny krok to zebranie 15 deklaracji czlonkowskich i zarejestrowanie stowarzyszenia. POtem podpisanie umowy na prowadzenie tej konkretnej szkoły w nieistniejącym jeszcze budynku i kombinowanie, jak ominąć pewne warunki, które musimy przyjąć z dobrodziejstwem inwentarza czyli z budynkiem.Będziemy też myśleć, jak to zrobić, żeby ruszyć chociaż z kilkoma klasami już od września tego roku (budynek nie zdąży powstać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.11.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Ha, wiedziałam, że dacie radę, jak już wpadliście na taki pomysł. Pomysłu na ładną nazwę stowarzyszenia nie mam, ale jak podrzucisz kilka wariantów, to pomyslę. Bo nie wiem, co ma być ujęte w nazwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.11.2008 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Jeszcze nie mów "hop!"Na razie nie wiem, co ma być w nazwie. Tutejsze stowarzyszenia prowadzące gimnazja mają dziwnie jednolite nazwy: "Stowarzyszenie na rzecz budowy i rozwoju gimnazjum w..." Jakoś do mnie to nie przemawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Też nie przemawia... A to ma być gimnazjum czy wcześniejesza?? I niestety, pomysłu nie mam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.11.2008 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Nasza ma być podstawówka, a potem... kto wie?Szkoła będzie przy samej puszczy. Zależy mi na promowaniu kreatywności (Odyseja umysłu lub inne tego typu zajęcia). Do tego języki (oczywiście), mnemotechniki i szybkie czytanie i dużo zajęć dodatkowych, żeby nie trzeba było jeździć popołudniami wożąc dziecka na to i owo, bo to męczące niemożebnie i dezorganizujące, zwłaszcza, gdy się ma tych dziecków więcej niż jedną sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Kombinuję ale mi nie wychodzi..nie mam jednak zdolności do reklamy Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.11.2008 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Hej, hej!Nie szkodzi! I tak Cię lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Nie rezygnuję, ale za wiele się po sobie w tym względzie nie spodziewam Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Hmmm... Słowo "Odyseja" bardzo mi się podoba. Odyseja jako podróż - przez wiedzę, przez prodes edukacyjny i rozwojowy, aż do ukształtowania młodego umysłu jako dojrzałego i gotowego do odpowiedzialnego wejścia w społeczeństwo. Kurna, od razu mi się belfer włączył! Ale taka nazwa dla stowarzyszenia byłaby, moim zdaniem, ładna. Kaganek? Świetlik? Belfer? Razem? Może jeszcze potem pomyśle. Niektóre na pewno są głupie, ale przy takiej burzy mózgów warto niczego nie odrzucać z góry, bo może innym to podsunie pomysł na jakąś o wiele fajniejszą nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.11.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 cześć szkoła w puszczy..może Orle Gniazdko, qurcze, tylko jakoś zmienić, by nie nawiązac do tego ludobójcy..tfu, nawet jego nazwiska nie wymieniać..eee. wypaliłam głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.11.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Może Sowie Gniazdo? albo coś innego sowiego? DLa mnie sowa to mądrość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.11.2008 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Na szczęście nad nazwą samej szkoły jeszcze się będziemy mogli zastanawiać. teraz część mniej artystyczna, czyli nazwa towarzystwa prowadzącego szkołę. Ale też chciałabym, żeby byla ładna i mówiła coś więcej niż tylko, że to "na rzecz budowy i rozwoju szkoły".Za podpowiedzi dziękuję. Zapiszę je na czasy nazywania szkoły."Odyseja umysłu" to nazwa już istniejącej ogromnej organizacji. Pisałam o wprowadzeniu zajęć tego typu do szkoły, może też o prowadzeniu drużyn Odysei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Takie stowarzyszenie chcących uczyć naprawdę!!! Rozumiem, ale za diabła nie mogę tego ubrac w odpowiednie słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.11.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 No właśnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Co "No właśnie"?? No ja wiem, co chcecie osiągnąć, wiem jaki jest cel, ale nie potrafie tego zgrabnie ująć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts