Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A Ty się wtedy marszczysz??? :o :o :lol: :lol: :lol:

Agduś, ja tam nie wiem, jak u Ciebie z tą konsumpcją będzie - no chyba, że zostaniesz rzeczywiście na noc i ślubny małżonek nie zobaczy. :D

Wuśka, pomarszczysz się jeszcze bardziej, ale nie mogę nie napisać, że impreza była świetna!!! Takie fajne ludzie i przyjemne pogadanie i pierwsze macanie betonu (choć nie tak dogłębne, jak wykonała bohaterka wieczoru) i niezwykłe mieszkanie i świetne żarełko i dobre winka i piękny, dostojny kot! No super było!!! Małgoś, dzięki za zaproszenie!

Depsia, pewnie że zostałam na noc. Przynajmniej nie musiałam się stresować, że na busa nie zdążę. Nie mówiąc już o tym, że właściwie musiałabym wyjść na samym początku imprezy. A jeżeli chodzi o konsumpcję, to nie konsumowałam tak dużo, żebym miała się wstydzić w razie spotkania z małżem. Aczkolwiek, oczywiście, on insynuował nadmierne spożycie.

Nooo, teraz to dopiero musze wyglądac jak Wusiowy awatar razem z suszoną śliwką... :-?

Ale fajnie, że doskonale się bawiliście, bardzo dobrze, bo każdemu się od czasu do czasu należy dobra zabawa! :D

Tak własnie myślałam, że ON będzie insynuował, a Ty nie będziesz za wiele spożywała... :lol:

No popatrz, popatrz, jaka domyślna jesteś!!! Jak podmiot normalnie!

Weź żelazko i się wyprasuj, bo jeszcze Ci zostanie ta śliwka skrzyżowana z avatarem Wuśki!

Czy u Was też taka parszywa pogoda??? Rano śnieg z deszczem, potem deszcz, a teraz leje i piździ koszmarnie!

No popatrz, popatrz, jaka domyślna jesteś!!! Jak podmiot normalnie!

Weź żelazko i się wyprasuj, bo jeszcze Ci zostanie ta śliwka skrzyżowana z avatarem Wuśki!

Czy u Was też taka parszywa pogoda??? Rano śnieg z deszczem, potem deszcz, a teraz leje i piździ koszmarnie!

U nas tez taka parszywa pogoda! :evil:

Wyprasuj! :o

Czy Ty myślisz, że to takie proste jest, jak mnie do tego stopnia się pomięło? :-?

I dzisiaj z prośbą przychodzę!

Dzień dobry!

Pozwoliłam sobie wpaść, bo mam wielką prośbę: zobaczcie tutaj:

http://forum.muratordom.pl/bronmy-naszych-praw,t183121.htm

i ewentualnie podpiszcie, jeśli uważacie za słuszne - ja gorąco namawiam!

Wiolasz, Madmegs, dziękuję za odwiedziny w komentarzach i za spotkanie. :D

Depsiu, a u nas dzisiaj słoneczko! W nocy tak wiało, że Małgo przyszła się pytać, czy to burza.

Zastanawiam się nad podpisywaniem. Z jednej strony pewnie będzie to prowadziło do nadużyć (ale te i teraz są), z drugiej może pomóc głównie dzieciom (ale i tak wiele osób odpowiedzialnych za tę pomoc nie udzieli jej nawet pod rządami najbardziej restrykcyjnych ustaw), z trzeciej strony ja z natury jestem anarchistką, więc powinnam podpisać...

Agdus, Twoje ogorki uratowaly moja glowe wczoraj. :wink: Cale szczescie, ze udalo sie kilka wyratowac.

Ja tez mam mieszane uczucia co do podpisywania lub nie... Wazne, ze cos sie probuje w tym temacie robic. To tylko projekt, na pewno bedzie sporo poprawek i lepiej byloby, aby stowarzyszenie zaproponowalo zamiast histerii alternatywne, wedlug nich sluszne rozwiazania... :roll: