wu 13.03.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 dzień dobry DPS-ia Agduś no jak dlaczego z zazdrości że mnie imprezka minie z takimi super ludkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 A Ty się wtedy marszczysz??? Agduś, ja tam nie wiem, jak u Ciebie z tą konsumpcją będzie - no chyba, że zostaniesz rzeczywiście na noc i ślubny małżonek nie zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.03.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 DPS-ia i to jak sie wtedy marszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.03.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 ... idę się "zmarszczyć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.03.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Kurczę, to ja w takim razie już chyba jak ten pies u Wuśki w avatarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.03.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Agnieszka, dzieki za przyjazd bardzo, bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.03.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Wuśka, pomarszczysz się jeszcze bardziej, ale nie mogę nie napisać, że impreza była świetna!!! Takie fajne ludzie i przyjemne pogadanie i pierwsze macanie betonu (choć nie tak dogłębne, jak wykonała bohaterka wieczoru) i niezwykłe mieszkanie i świetne żarełko i dobre winka i piękny, dostojny kot! No super było!!! Małgoś, dzięki za zaproszenie! Depsia, pewnie że zostałam na noc. Przynajmniej nie musiałam się stresować, że na busa nie zdążę. Nie mówiąc już o tym, że właściwie musiałabym wyjść na samym początku imprezy. A jeżeli chodzi o konsumpcję, to nie konsumowałam tak dużo, żebym miała się wstydzić w razie spotkania z małżem. Aczkolwiek, oczywiście, on insynuował nadmierne spożycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.03.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 dobry wieczór Agduś to ja wiem że inaczej być nie mogło imprezka super być musiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.03.2010 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Kurczę, ale teraz śpiąca jestem! Chyba zaraz padnę jak kawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.03.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 jak to mówią kto chulu to nie lulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Nooo, teraz to dopiero musze wyglądac jak Wusiowy awatar razem z suszoną śliwką... Ale fajnie, że doskonale się bawiliście, bardzo dobrze, bo każdemu się od czasu do czasu należy dobra zabawa! Tak własnie myślałam, że ON będzie insynuował, a Ty nie będziesz za wiele spożywała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.03.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 No popatrz, popatrz, jaka domyślna jesteś!!! Jak podmiot normalnie! Weź żelazko i się wyprasuj, bo jeszcze Ci zostanie ta śliwka skrzyżowana z avatarem Wuśki! Czy u Was też taka parszywa pogoda??? Rano śnieg z deszczem, potem deszcz, a teraz leje i piździ koszmarnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.03.2010 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 ... Czy u Was też taka parszywa pogoda??? Rano śnieg z deszczem, potem deszcz, a teraz leje i piździ koszmarnie! ... nie ... u mnie całkiem przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.03.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Agduś, co prawda nie spałyśmy razem, ale i tak szalenie cieszę sie, ze mogłam Cię poznać. Cudownie rozmawia sie z Tobą Ściskam wirtualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.03.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Hej Agduś dzięki za spotkanie, super było Cię poznać Pozdróweczki cieplutkie i głaskanko dla kociów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 No popatrz, popatrz, jaka domyślna jesteś!!! Jak podmiot normalnie! Weź żelazko i się wyprasuj, bo jeszcze Ci zostanie ta śliwka skrzyżowana z avatarem Wuśki! Czy u Was też taka parszywa pogoda??? Rano śnieg z deszczem, potem deszcz, a teraz leje i piździ koszmarnie! U nas tez taka parszywa pogoda! Wyprasuj! Czy Ty myślisz, że to takie proste jest, jak mnie do tego stopnia się pomięło? I dzisiaj z prośbą przychodzę! Dzień dobry! Pozwoliłam sobie wpaść, bo mam wielką prośbę: zobaczcie tutaj: http://forum.muratordom.pl/bronmy-naszych-praw,t183121.htm i ewentualnie podpiszcie, jeśli uważacie za słuszne - ja gorąco namawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.03.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Wiolasz, Madmegs, dziękuję za odwiedziny w komentarzach i za spotkanie. Depsiu, a u nas dzisiaj słoneczko! W nocy tak wiało, że Małgo przyszła się pytać, czy to burza. Zastanawiam się nad podpisywaniem. Z jednej strony pewnie będzie to prowadziło do nadużyć (ale te i teraz są), z drugiej może pomóc głównie dzieciom (ale i tak wiele osób odpowiedzialnych za tę pomoc nie udzieli jej nawet pod rządami najbardziej restrykcyjnych ustaw), z trzeciej strony ja z natury jestem anarchistką, więc powinnam podpisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Agdus, Twoje ogorki uratowaly moja glowe wczoraj. Cale szczescie, ze udalo sie kilka wyratowac. Ja tez mam mieszane uczucia co do podpisywania lub nie... Wazne, ze cos sie probuje w tym temacie robic. To tylko projekt, na pewno bedzie sporo poprawek i lepiej byloby, aby stowarzyszenie zaproponowalo zamiast histerii alternatywne, wedlug nich sluszne rozwiazania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.03.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 dobry wieczór DPS-ia to się może odprasujemy nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.03.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Czyżbyś proponowała jakieś spotkanie dwustronne z żelazkami w dłoniach? To ja poproszę o fotorelację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts