Agduś 19.03.2010 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Buuuu! Nikogo u mnie nie było od rana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.03.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Byłam Agduś ja, ale nie mam co pisać to co bedę mądrzejszą udawać? A co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.03.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Agduś czeguj płaczesz u mnie nikogo od środy nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.03.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 ...ja też się wbijam ... ... bo już dawno mnie nie było PS. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 A ja mam problemy ze ściągnięciem Lost'ów psia krętka!!!! Nie podoba mi się to!!! P.S. W jakiej intencji te kciuki??? Czyżby "udania się na z góry upatrzone pozycje"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.03.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 dobry wieczór a gdzie wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 20.03.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Dobry wieczór Tak sobie zaglądam wieczorową porą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 A przypałętałam się, co mi tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 No nareszcie się przypałętałaś!Jaskółki mówiły, że u Ciebie pada. U nas piękne słoneczko od wczoraj. I cieplutko! Sniegu już ani śladu.Emi wczoraj przeżyła sterylkę. Leży biedna i dochodzi do siebie. Tzn. chodzi już i na pole wyszła, coby załatwić piln sprawy. Jutro kontrola. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Wygląda na to, że nic złego się nie dzieje, ale bidulka jest. Za to nie będzie faszerowana hormonami co pół roku i nie dostanie ropomacicza. Coś za coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Ano, coś za coś! Na szczęście prawdą jest, że goi się jak na psie - Katma bardzo szybko doszła do siebie. Pada cały dzień, niech pada, cały brud "wypada" z podwórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Oooo, biedna Emcia... Całe szczęście, że to dla jej dobra. Na pewno lepiej, że miała sterylkę, niż te hormony, które najczęściej powodują u suń raka, jak u naszej Abruni... Proszę za uszkiem pomiziać od ciotki i przytulić bidulkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.03.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 cześć Agduś ... odbierz maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Odebrałam, odpisałam. (Zaraz się będą tu zastanawiać, co knujemy. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.03.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Odebrałam, odpisałam. (Zaraz się będą tu zastanawiać, co knujemy. ) ... to ja może wyjaśnię ... potrzebuję korekty do pewnej pracy ... ... Zaraz się będą tu zastanawiać, co to za praca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.03.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Odebrałam, odpisałam. (Zaraz się będą tu zastanawiać, co knujemy. ) ... to ja może wyjaśnię ... potrzebuję korekty do pewnej pracy ... ... Zaraz się będą tu zastanawiać, co to za praca ... To ja wyjaśnię - to jest praca na temat zdrowia psychicznego korektorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.03.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 dobry wieczór Agduś Emi szybko dojdzie do siebie i na pewno bedzie dla niej zdrowiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.03.2010 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Emi już dzisiaj biegała na spacerze. Oczywiście nie pozwolę jej bawić się z koleżanką, ale normalnie podbiegła na łąkę do sikania i na drugą do kupkania (bo to są odrębne łąki). Nie rozwijała normalnych prędkości, ale wyraźnie lepiej się czuje. Dzisiaj Andrzej pojedzie z nią do kontroli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.03.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 No to bardzo się cieszę, że już lepiej jest. Kurczę, żeby nie było tak daleko, to przyjechałabym do Was - wzięłabym blachę ciasta, jakiegoś baaaardzo dobrego, żeby Andrzej na ten taboret w wiatrołapie wlazł... No bo fajne fotki byłyby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.03.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Muszę mu opowiedzieć, jakim powodzeniem się cieszy na forum! Jutro zaczną nam robić taras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.obrazki.info/miniatury/SugarwareZ-191.gif Emi już po kontroli. Wszystko OK, mamy pilnować, coby nie lizała (ma gustowne ubranko) i nie szalała. Ranę trzeba oglądać, za tydzień jechać na zdjęcie szwów. Nie pojedziemy, bo samochód będzie u lakiernika. Pójdę do tutejszego weta - ze zdjęciem szwów sobie poradzi. Chlebek zaczęłam robić z mniejszej ilości mąki, bo kiedy daję proporcjonalnie więcej żytniej, rośnie tak, że kapie z foremek. Właśnie się piecze i pachnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.03.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 dobry wieczór Agdusia no to Emi dzielna dziewczynka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts