wu 27.03.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 dzień dobry bo Agdusia jak wróci to liste sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.03.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 dzień dobry zakradnę się pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.03.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 No tak! Musiałam się na drugiej stronie szukać! Donoszę w skrócie:- Pogoda oczywiście się skiepściła. - Dwa dni na pobyt w Opolu i spotkanie się ze wszystkimi znajomymi, z którymi chciałoby się spotkać, oraz pooglądanie starych kątów to stanowczo za mało!- Anię i Jej Rodzinkę poznaliśmy na jarmarku w skansenie. Nie było czasu ani warunków na dłuższą rozmowę, ale to nie znaczy, że się nie uda w przyszłości. Tym bardziej, że miło było się poznać!- Do klubu jeździeckiego nie dotarliśmy, bo lalo jak z cebra, ale w skansenie były koniki, w tym jeden dwudziestodwuletni staruszek, którego znam i na którym jeździły już wszystkie moje dziecka. Starsze go pamiętały, a Małgo dzisiaj poznała.- Jutro nie zabiorę się za ogródek, bo muszę autosa do lakiernika zawieźć, a potem do Krakowa jechać, bo zajączek się znów obija i na mnie zrzucił obowiązek kupowania prezentów dla dziecków- Pojutrze też, bo będę w jury konkursu tańca w przedszkolu. A teraz idę odsypiać Opole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Mój zajączek w ogóle się chyba wypiął Jestem - komputer skanuję w poszukiwaniu wirusów no i mam kiepski nastrój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.03.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 dobry wieczór Agduś no sama nie dałam rady Cię utrzymać na powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.03.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Dziękuję za starania! Pewnikiem znów będę się na odległych stronach szukała, bo jakoś z czasem cienko! Może chociaż przy śniadanku się uda wpadać. Teraz szukałam Bardzo Ważnych Informacji, a skoro już komputer włączony, to jakoś sam foruma wyświetlił. Zaczęłam działać w ogrodzie, ale juz prawie ciemno było, więc niewiele zdążyłam zrobić. Za to konstrukcja tarasu skończona! Zostało "tylko" deski zamówić, poprzykręcać, wyheblować (albo wycyklinować), konstrukcję dachu postawić, jakieś pokrycie wymyślić, kupić i przykręcić i taras będzie gotowy! A, zapomniałabym! Jeszcze trzeba folię rozłożyć pod spodem i kamieniami wysypać, coby nic nie rosło. No właśnie, może ktoś mi podpowie, czym przykryć daszek, coby było przeźroczyste i nie wyglądało jak plastikowa blacha falista. I jeszcze żeby nas nie zrujnowało. I żeby wytrzymało kilka lat przynajmniej nie budząc odrazy. Miałam ambitny plan, coby coś w domu i zagrodzie podziałać, ale wychodzi, że dopiero w czwartek zacznę - do środy mam zajęty czas. Czy ktoś może mi wyjaśnić, dlaczego dzieci komunijne mają zapraszać dyrekcję szkoły na I Komunię i wręczać im kwiaty w podzięce za to, że przyjdą???A może ja się czepiam? Lecę karteczki i zaproszenia na Komunię wypisywać. PS Braza, czy spodnie pasują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.03.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Agduś co do przykrycia tarasu to może zagadaj z Markotką bo wiem że Ona cosik tam przemyśliwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.03.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 No właśnie, może ktoś mi podpowie, czym przykryć daszek, coby było przeźroczyste i nie wyglądało jak plastikowa blacha falista. I jeszcze żeby nas nie zrujnowało. I żeby wytrzymało kilka lat przynajmniej nie budząc odrazy. szklo hartowane... pleksi... rozumiem, że robisz sobie szklarnio-saunę a na drewniany taras to drwwniany gont.... A jak ma być tanio, to markizę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 29.03.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Anię i Jej Rodzinkę poznaliśmy na jarmarku w skansenie. Nie było czasu ani warunków na dłuższą rozmowę, ale to nie znaczy, że się nie uda w przyszłości. Tym bardziej, że miło było się poznać! Nam również było bardzo miło i mam nadzieję, że kiedyś uda nam się spędzić trochę więcej czasu razem Szkoda tylko, że pogoda tak szybko nas ze skansenu wygoniła Uprzejmie melduję, że kwiatuszki już znalazły swoje miejsce w ogrodzie - akurat zdążyłam posadzić je między jedną ulewą a drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Pasują ... Agduś, biję się w piersi ... w kwietniu wyślę!! Te "dmuchawce"stoją cały czas, nie ruszone. Czy ja mogę te badyle np. uciąć, nic im się nie stanie? Chciałabym, żeby się utrzymały do Waszego przyjazdu. Aaaaa ... pasący się konik się odnalazł, na podwórku w trawie leżał, dobra robota, bo zima go nie naruszyła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.03.2010 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Aniu, Myślę, że jeszcze zdarzy się okazja! Braza, cieszę się, że pasują. Ten konik to chyba Madzi - powiem jej, że się znalazł. Jakie "dmuchawce"? EZS, nie robię szklarni ani sauny. Taras będzie duży. Gdybyśmy go zadaszyli gontem, to w kuchni zrobiłoby się ciemno. Dlatego rozważam dach przeźroczysty. Na razie rozważam, bo nie znalazłam niczego, co by ładnie wyglądało. Wusia, dzięki za podpowiedź, kiedy znajdę czas, poszukam u Markotki Leeeeeeecę dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.03.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Czesc Agduś Czy ktoś może mi wyjaśnić, dlaczego dzieci komunijne mają zapraszać dyrekcję szkoły na I Komunię i wręczać im kwiaty w podzięce za to, że przyjdą??? A może ja się czepiam? Nie czepiasz się, to chory poroniony pomysł. Kto to wogle wymyślił? Komunia to sprawa duchowa, co tu władza szkoły ma do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 30.03.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://www.w-spodnicy.pl/g/Kobieta.obiekt2.aspx/0/460/Kobieta/34c52711-f438-4e66-a97e-3e677bd2f8e6_20090407012308_Zwyczaje-wielkanocne-mazur-43.jpg ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT życzą an-budy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.03.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 dobry wieczór no cóż ciało pedagogiczne ryje się wszędzie coby pokazać kto najważniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Agduś, gdybym wiedziała, jak one się nazywają, to powiedziałabym prosto z mostu ... te długie, które rosną na tym pseudo skalniaku i przy drodze do lasu, latem chyba żółte były.A konik na pewno Madzi, Karlita takiego nie miała. Miłej nocy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 31.03.2010 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 ... Leeeeeeecę dalej! ... jak wyżej http://www.chefpaul.net/images/wielkanoc2010.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.03.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Dzieląc się jajkiem,w te piękne Święta,życzymy samych radości.Niech będzie zdrowie, niech będzie szczęście, dobrobyt niech u Was gości http://www.voica.misje.pl/wielkanoc1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) dobry wieczór no to upolowałam i Agdusię Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Ja też!!!! Ja też!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.04.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Kurde, znalazłam!!! Przywitać się zajrzałam. Jakbyś w szoku straszliwym była z tym nowym forumem, jak my wszyscy na początku (ja wciąż jeszcze), to można też pogadać u mnie, tutaj albo i tutaj. Co prawda nie ma emotek, ale i na forumie nie ma teraz tych fajnych... I w ogóle, ja rozumiem, że robota i te rzeczy, ale żeby nawet życzeń świątecznych nie złożyć? Gdzieś Ty przepadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts