braza 05.11.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Chyba sobie jakiegoś bloga założę, bo widzę, że bez bloga to człowieka nie ma, ale o czym ja mam pisać ...http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/143.gifHejeczka wieczorna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 No jak to, o tym samym, co i ja ze wsi w lesie! U Ciebie jeszcze ciekawiej może być, bo kobieta sama w lesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.11.2010 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 "Brunetka (zmieniać w zależności od ostatnio użytego koloru farby) na krańcu świata" Nie chce mi się bawić w wordzie, ale zastanowię się nad tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Aguś ale niech Cię to nie zniechęca kompletnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Word się sprawdza, cały dziennik mam w wordzie (że o "Uroczysku" nie wspomnę....). Teraz tytuł brzmiałby "Czekoladowo-brązowa na krańcach świata";) Siemano!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 To tylko sugestia, można przecież od razu, tylko właśnie - boję się wtedy zawsze, że mi zeźre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.11.2010 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Na razie mam wenę do praco domowych - uszyłam zasłonki dla Małgosi z materiału, który daaaaawno temu kupiliśmy w IKEI jeszcze z myślą o Weronice. A potem Wero miała słoneczny pokoik z żółtymi zasłonkami, do wynajmowanego domu nie szyłam, bo i po co - zawiesiłam stare z Opola. No i wreszcie Małgo zażyczyła sobie zmiany na niebiesko-zielony pokój, a ja przypomniałam sobie o tym materiale - niebiesko-zielonym z odrobiną żółci i pomarańczu właśnie. Na przemalowanie ścian jeszcze poczeka. Skoro tak dobrze poszło mi szycie jednych zasłon, to wykorzystałam firankę w różyczki, którą Magda dostała od babci i też uszyłam. No i pasujące do tej firanki zasłonki bez wzorków. No a skoro już wieszałam takie nowiutkie, to i okno umyłam. No a skoro jedno umyłam, to pozostałe też wypada... No a skoro już mnie tak natchnęło, to wieczorami dziergam szalokaptur dla Magdy. No a skoro już dziergam dla jednej, to i pozostałym też trzeba będzie coś zrobić... I planuję jeszcze jakoś inaczej uszyć firanki w kuchni i drzwiach tarasowych. A może nawet w salonie? Przynajmniej coś się zmienia małym kosztem, bo mizeria finansowa nie pozwala na większe zmiany. Jedynie biurko dla Małgosi przybyło. Blat z niebieskiej płyty meblowej z zieloną okleiną na krawędzi (taką plastikową). Wybierała ten blat i okleinę chyba z godzinę! No ale najważniejsze, że jest zadowolona, a biurko ma odpowiednią wysokość dzięki regulowanym nogom z IKEI. Co nie znaczy, że nie mam zamiaru niczego nowego napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.11.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Skoro tak dobrze idzie Ci szycie, to ja może wymiary swoich okien podrzucę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.11.2010 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Jeżeli razem z jakąś szmatą na te okna, to czemu nie? Kurde, okna miałam myć, a siedzę tu i zaległości nadrabiam!Spadam, bo słonko wyszło. Niestety wietrzysko piź...i przy tym jak głupie, ale jakoś te okna pomyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Może wpadłabyś do mnie okna pomys, jak swoje pomyjesz? Skoro Brazie szyjesz, to mnie możesz umyć te okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Aguś to ja poproszę szycie firanek i mycie okien w komplecie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.11.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Firanki niedawno też szyłam, ale do okien jakoś nie mogę męża zapędzic. Ociąga się z pełnieniem obowiązków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Chyba postanowiła przeczekać nadmiar chętnych na usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.11.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 A tam "przeczekać" - okna myłam po prostu. Na górze zostały mi tylko nasze (sypialnia i łazienka). Słońce świeci, wiatru nie ma - umyję dzisiaj. Jednak nie lubię tego robić aż tak, żebym miała lecieć na zachodnie rubieże dla tej przyjemności. Moja pierworodna twierdzi, że lubi - możesz pertraktować. Póki co nie umyła jeszcze swojego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 oj Agduś ale mogłabyś nie na zachodnie tylko bliżej przejechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Chyba jednak sama umyję, prędzej będzie. Ale jeszcze z tym poczekam, nie pali się przecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.11.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Dawaj mi tu ta swoją pierworodną!!!!! Szmaty jakieś by się znalazły na te okna, tyle że chyba jednak marzą mi się rolety .... takie z Dekorii.pl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.11.2010 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Rolet nie umiem robić. Wpadłam się pochwalić. A właściwie, to pochwalić córki!!!Startowały, oczywiście, w Biegu Niepodległości. I....i....I wszystkie stanęły na pudle! Pogoda była ładna, więc wystartowało ponad półtorej setki ludzi, takoż konkurencja była niezła. Wero pierwsza w swojej kategorii wiekowej! Miała o tyle łatwiej, że to była kategoria 1997-2000, więc była wśród najstarszych.Magda też pierwsza i też jej rocznik był najstarszy w tej kategorii (2001 i młodsze). Na te medale nieśmiało liczyliśmy, chociaż Magda od rana marudziła, że ona nie umie biegać długich dystansów i w ogóle nie ma sensu, żeby biegła.Za to, kiedy wyczytali Małgo na trzecim miejscu w tej samej kategorii co Magda, szczęki nam opadły! No bo w zeszłym roku padało, było zimno i startowało 80 osób, a w ich kategorii tylko one dwie, więc drugie miejsce Małgosi było oczywiste. Tym razem jednak biegło 13 dziewczynek w tym kilka na oko trzecioklasistek! I Małgo je wyprzedziła! Dziesięć zostało za nią! A z tą, która zajęła drugie miejsce, wpadły prawie jednocześnie na metę. A Małgo tuż po rozdaniu medali zaczęła marudzić, że TYLKO trzecie miejsce zajęła! I przez całą drogę powrotną marudziła. Nie udało nam się chyba przekonać ją, że to był przecież ogromny sukces. Może, kiedy zobaczy na zdjęciach, ile starszych dziewczyn stało poza podium... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Gratulacje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 no tak nie dość że ładne to jeszcze zdolne córki masz Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts