wu 26.11.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 no i z takim gepardem to problemu z karmieniem byś nie miała;) wieczorkiem byś tylko z domu wypuściła:lol2: Dorfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.11.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 potem trzeba by było kości pozbierać. Na owieczki mieliśmy kiedyś pomysł - wypozyczalnia owieczek do koszenia trawy. Wiadomo, na miejskiej działce się nie wyzywi. Więc jakby ogoliła, to się ją by oddawało do wypożyczalni i brałby ktoś inny. Problem tylo zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 No nie, wczoraj taki post napisałam, a dzisiaj widze, że go zeżarło! Dorfi - jestem pełna podziwu, na pewno w końcu znajdziesz tę wełnę, bo wiadomo - dla chcącego... U nas też jest kołowrotek, co to na nim Babcia (Sołtysowa mama) przędła, ale wełny już nie ma. Stoi jako eksponat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2010 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Ewa, to jest pomysł! Kupię owieczki ze dwie (pewnie jak konie są towarzyskie i nie lubią samotności). Będą mi strzygły trawę, zarobię na wypożyczaniu, a runo sprzedam! Muszę powiedzieć Andrzejowi, kiedy wróci. Na pewno się ucieszy! A zimą wyżywi się sianem - mamy kawałek działki za płotem, to się nauczę kosą machać, będziemy suszyć i zbierać na zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 O matko, wyobraznia mi sie włączyła, Agduś tą kosą machająca, nie wiadomo czy na pewno trawę kosząca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.11.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Depsia, nie śmiej sie, nawet nie wiesz jak pieknie praca z kosą kształtuje mięśnie: ramion, przedramion, pleców, boków, brzucha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 27.11.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 O matko, wyobraznia mi sie włączyła, Agduś tą kosą machająca, nie wiadomo czy na pewno trawę kosząca... Nóg sobie pewnie nie poobcina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 ale trawy pewnie też nie wykosi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Gepard mi też by się przydał, ladnie by wyglądał tak przy furtce, na gałęzi modrzewia .... mmmmyyy - rozmarzyłam się! A ja kosiłam trawę, pod okiem Andrzeja, nawet zdjęcia znalazłam, ale ich nie wkleję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 czemu nie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Z przekory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 To czego się chwalisz, kobieto? Pewnie oszukujesz, tylko chcesz podpuścić, a wcale nie masz takich zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 A właśnie, że kosiła! Sama widziałam!Ja jeszcze nie, ale się naumiem! Tak z przekory! Dlatego, że Depsia sobie łacha ze mnie drze! Braza, ten gepard u Ciebie to by naprawdę pięknie wyglądał! No i pewnie sąsiad by Cię nie nachodził... No chyba, żeby geparda nie zauważył, ale to i tak tylko raz ... Potem byś kości sprzątnęła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 e tam nie byłoby co sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Kurna, Agduś, taką prowokację mi zepsułaś! Teraz ONA nie uniesie się honorem, że zarzucają JEJ kłamstwo i nie wklei, cholera jedna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 DPS-ia Agduś całą zabawę nam popsowała:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 A co mnie to? Ja widziałam na własne oczy! http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a080.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Ty jędzo wredna Ty... W końcu odkryłaś swoją prawdziwą jędzowatą naturę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2010 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Oczywiście, że jestem jędzą! I nawet czasem tego nie staram się ukrywać. Za to kiedy indziej głową ręczę, że jestem uosobieniem dobroci i cnót wszelakich. Kobieta zmienną wszak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 znaczy jednak kobieca natura u mię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts