Agduś 28.01.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Tu ją rozumiem - nienawidzę przymierzania! A już kolejka do przymierzalni całkowicie niszczy mój zapał do zakupów. Dlatego wolę kupować dzieciom - z reguły wystarczy przyłożyć tu i tam, sprawdzić długość i luzik. Chude są, więc na szerokość zawsze wystarczy. A większość dziecięcych spodni ma cudowny wynalazek w postaci gumki z dziurkami na guzik. Pierworodna niech se sama mierzy! Zresztą wystarczy kupić rozmiar 34 albo XS i wiadomo, że będzie dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.01.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Nikt nie chce gadać, to lezę na dół wrednego doktora oglądać.Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Agduś, chyba dawno w 5-10-15 nie byłas, bo w cenach masz nieaktualne wiadomości..poczekaj aż wiosną bedziesz kupować kurtki...wszystko zdrożało... Jak moja nie będzie lubiła zakupów ciuchowych to ją ozłocę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.01.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 A! Zapomniałam się pochwalić, że dałam się dzisiaj naciągnąć i chomika kupiłam. Syryjskiego dokładniej. Samiczkę.Bo od dawna nowego zwierzątka w domu nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.01.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Byłam całkiem niedawno, bo w zeszłym tygodniu. Nowe rzeczy są drogie, ale ja tam z przecen korzystam.A kurtki przejściowe mam (na Magdę od Brazy, na Małgo po Magdzie, Wero nie wyrosła...), no chyba, że coś się trafi i zaszaleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 no widzisz jak Ci dobrze...a ja swojej musze ze sklepu, nowe....chyba sobie szczura kupię...na pociechę..taniej niż kurtka nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 moje dziecię też jakoś podejrzanie kurczy ciuchy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.01.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Razem z porządną klatką, taką, żeby się nie męczył, może wyjść podobnie. A szczura trudno dziecku założyć na grzbiet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 jednego nie ale kilka to już można;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.01.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Będą łaskotały łapkami. One takie malutkie pazurki mają...Też miałam mieć szczura, ale dzisiaj w zoologicznym była chomiczka i takie smuuuutne oczka miała...W końcu i tak kupiłyśmy inną, ale Madzia nadal kocha tamtą i też ją kupi. Jeno trzeba drugą klatkę. Mieliśmy kiedyś cztery, bo nam się myszoskoczki rozmnażały, ale gdzieś się rozeszły i jedna została.I tak zwierzostan obecnie wynosi 9 sztuk + rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 za dużo zwierzalów:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.01.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Jeszcze ta druga chomiczka, która takie smuuutne oczka miała, ale sama pani sprzedawczyni stwierdziła, że szalona jest i Małgo wybrała sobie tę drugą. A tamtą wypatrzyła wcześniej Magda. No ale Magda ma kota, świnkę i papugę, a Małgo tylko kota i świnkę, więc była kolej Małgosi. No a kiedy Magda kupi sobie chomiczkę, to znów Małgo będzie miała mniej. A Wero ma tylko kota, papugę i rybki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.01.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 mam nadzieję że obie nie zaczną wyliczać ile Wero ma rybek coby na sztuki równo było:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 matko, a mój mówi że pies i kot to już nadto :D:D fakt, oby rybek nie liczyły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.01.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Agduś, jak przejeżdżałem przez Targowisko to machałem w Twoją stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.01.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 ale już zbieram siły co będzie jak sie zbuntuje... ja mojedziecko ciągle pytam, kiedy się zbuntuje, a ona pyta, czy musi? No to jej mówię, że to taka tradycja, młodzież się zawsze buntuje, a ona, że jej się nie chce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.01.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 ja mojedziecko ciągle pytam, kiedy się zbuntuje, a ona pyta, czy musi? No to jej mówię, że to taka tradycja, młodzież się zawsze buntuje, a ona, że jej się nie chce..... no proszę Cię.... ja myślę, ze to w genach może przechodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Ewa, no to masz superowe dziecko. Ty lepiej nie pytaj już, nie wywołuj wilka z lasu. O ciuchach nie mówię nic nawet - my kupowaliśmy z Biedronki, na inne nie było nas stać. Teraz kupuję już raz na kilka lat, albo wcale, powoli moi panowie zaczynają kupować sami. Najchętniej to idę do ulubionego ciuchlandu i kupuję skórzaną kurtkę za 20 zł, bo tyle tam kosztują. I naprawdę dobrze wyglądają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.01.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 o to to...ja tak sobie marynarki kupuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.01.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 ja nie umiem w ciuchlandzie nic wypatrzeć. Ale kupuję na Allegro, a to w zasadzie to samo Też spódniczka za 10 zł itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts