Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

Tu ją rozumiem - nienawidzę przymierzania! A już kolejka do przymierzalni całkowicie niszczy mój zapał do zakupów. Dlatego wolę kupować dzieciom - z reguły wystarczy przyłożyć tu i tam, sprawdzić długość i luzik. Chude są, więc na szerokość zawsze wystarczy. A większość dziecięcych spodni ma cudowny wynalazek w postaci gumki z dziurkami na guzik. Pierworodna niech se sama mierzy! Zresztą wystarczy kupić rozmiar 34 albo XS i wiadomo, że będzie dobre.

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Byłam całkiem niedawno, bo w zeszłym tygodniu. Nowe rzeczy są drogie, ale ja tam z przecen korzystam.

A kurtki przejściowe mam (na Magdę od Brazy, na Małgo po Magdzie, Wero nie wyrosła...), no chyba, że coś się trafi i zaszaleję.

Będą łaskotały łapkami. One takie malutkie pazurki mają...

Też miałam mieć szczura, ale dzisiaj w zoologicznym była chomiczka i takie smuuuutne oczka miała...

W końcu i tak kupiłyśmy inną, ale Madzia nadal kocha tamtą i też ją kupi. Jeno trzeba drugą klatkę. Mieliśmy kiedyś cztery, bo nam się myszoskoczki rozmnażały, ale gdzieś się rozeszły i jedna została.

I tak zwierzostan obecnie wynosi 9 sztuk + rybki.

Jeszcze ta druga chomiczka, która takie smuuutne oczka miała, ale sama pani sprzedawczyni stwierdziła, że szalona jest i Małgo wybrała sobie tę drugą. A tamtą wypatrzyła wcześniej Magda. No ale Magda ma kota, świnkę i papugę, a Małgo tylko kota i świnkę, więc była kolej Małgosi. No a kiedy Magda kupi sobie chomiczkę, to znów Małgo będzie miała mniej. A Wero ma tylko kota, papugę i rybki...

ale już zbieram siły co będzie jak sie zbuntuje...

ja mojedziecko ciągle pytam, kiedy się zbuntuje, a ona pyta, czy musi?

No to jej mówię, że to taka tradycja, młodzież się zawsze buntuje, a ona, że jej się nie chce.....

Ewa, no to masz superowe dziecko.

Ty lepiej nie pytaj już, nie wywołuj wilka z lasu. ;)

O ciuchach nie mówię nic nawet - my kupowaliśmy z Biedronki, na inne nie było nas stać.

Teraz kupuję już raz na kilka lat, albo wcale, powoli moi panowie zaczynają kupować sami.

Najchętniej to idę do ulubionego ciuchlandu i kupuję skórzaną kurtkę za 20 zł, bo tyle tam kosztują.

I naprawdę dobrze wyglądają!