Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Buuuu, nikt mnie nie kocha! Buuuuu!!!!

I co ja mam napisać, skoro nie ma komu i na co odpowiedzieć?

Napisze tylko, że wycieczki do Grecji nie będzie (to rezultat wczorajszego zebrania). Nie ze względu na program, ale na obawy, że "coś" się znów w Grecji podzieje i będziemy ściągać dzieci własnymi samochodami.

Jeszcze nie wiadomo, dokąd pojadą. Na razie pani czeka na propozycje. I jeszcze dodała, że to ma być wycieczka, a nie wczasy. No i dobrze.

Skończyłam obszywanie kosza i być może zrobię zdjęcie narzuty na łóżku i kosza z pościelą obok. Być może...

Jestem, pragnę tylko szybko poinformować, że to może być moje ostatnie pożegnanie .... chleb byłam rozpoczęłam piec, a maszyna na mnie warczy! Ewakuację rozpoczęłam, komputer odłączam powoli!!!!

Na świecznik powolutku, czy pełzając - teraz to ja chyba jednak z niego spełzam ... matko, co ja gadam, strach mi rozum odbiera!!!!!

Trzymajcie kciuki!!!!!

No ja nie mogę, Agduś, tłum dziki u Ciebie, a Ty się drzesz, że nie ma nikogo! :eek:

Zdjęcia domagam się koniecznie, absolutnie!

Ewa, to są TE nasionka, ale czy Jamles upilnuje...? ;)

Jamles - na adres czekam, nie? :D

I prosze obiecać, że w następnym roku z kimś sie podzielisz, ale kimś, kto upilnuje! :cool:

Taaa, tłum był zwłaszcza pomiędzy wczoraj (godz. 22.31) a dzisiaj (godz. 9.59). Tak się wszyscy pchali, że forum nie nadążyło i nie zapisało tych licznych postów, które się miały pojawić u mnie!

No ale dzisiaj mnie aż trzy osoby odwiedziły, więc sobie podskoczę z radości.http://www.bandyci.org/img/jupi.gif

Braza, a nie bierzesz pod uwagę mozliwości ewakuowania maszyny poza dom? A może trzeba było wyciągnąć przedłużacz i ustawić ją na tarasie? Tym górnym, oczywiście.

I nie pisz tak obrazowo, bo ja Cię wciąż widzę jako Pana Gąsienicę z petem w paszczy pełzającego po świeczniku. Utrwalił mi się ten obraz, a plastyczny i kolorowy jest, jakbym co najmniej dobry użytek z nasionek od Depsi zrobiła. Tyle, ze ja tych nasionek nie dostałam (to gwoli wyjaśnienia odpowiednim służbom, jeżeli śledzą ten wewątek - a zapewne śledzą). Jeszcze. No właśnie - czuję się śledzona. O! Czy mam manię prześladowczą? No coś trzeba w swoim życiu zmienić - na ten przykład zacząć się leczyć. A'propos leczenia - byłam dzisiaj u konowała.Facet najwyraźniej zaczyna cierpieć na demencję starczą. Czy można zwolnić lekarza z pracy tylko dlatego, że traci pamięć? Może ktoś powinien mu delikatnie zasugerować emeryturę? Ale kto? Facet jest tu dobrze umocowany...

wczoraj o 22,30 to ja już ząbki myłam, bo dziś musiałam wstać o.... 7! Ja jestem chora od wczesnego wstawania! Wiem, wiem, 7 to nie jest wcześnie ale dla mnie tak. Ja mam normę 7,15 a najlepiej 7,30 a jeszcze lepiej 8,30 ale się nie da :( O 7 jestem nieżywa, jadąc samochodem nie widzę policji a jadę tylko dlatego, że drogę znam na pamięć. Zaczynam funkcjonować o 8,30. Życie jest nieludzkie!!!!!

Agduś, nie chodź do konowała. Przecież chyba można iść do innego?

Ale sklerozę czasem ja też mam......

Jak dla Ciebie, to ja mogę byc ten Pan Gąsienica z petem w zębach, a co mi tam, lubię Cię bardzo!! Nawet, mówiąc szczerze, sama od momentu przeczytania o nim pierwszy raz mam taki obraz przed oczami ... pełznę sobie powoli po modrzewiu, wspinając się mozolnie acz nieubłaganie na ten świecznik - a wysoki ci on jest, wysoki ... Taaaak .... trudno jest się pozbyć takiej wizji ...

Jednoczesnie nadmieniam, że też nie posiadam takowych nasionek ...

Agduś i Braza - na razie nie dostaniecie nasionek pomidorków, bo przecież nie urosną, ogrodnictwo (zwłaszcza warzywnictwo) nie jest Waszą pasją. ;)

Jak nią będzie, a w ogrodach będzie śliczne i zadbane, to ja przemyślę. :cool:

Agduś - w nocy to się śpi, nie pisuje posty. kochaniutka. :lol:

Ewa, jak ja Cię rozumiem! Mój budzik dzwoni, cholera jedna, o 6.20. Bo ja potrzebuję mieć 10 minut na pogodzenie się z myślą, że trzeba wstawać.

Chodzę do konowała, bo a) jest za darmo w ramach NFZ, b) jest bez kolejki, c) jest na miejscu, d) nie leczę się u niego, jeno po receptę wpadam co pół roku i jakieś skierowanie na badania czasem daje. Ten, u którego można się leczyć, za wejście bierze 100 zł, a potem jest tylko gorzej, bo taki skrupulatny jest, że robi wszystkie możliwe badania (odpłatnie oczywiście i oczywiście tylko u niego można je zrobić - innych wyników nie uznaje). Kiedyś dobre półtora tysiączka u niego zostawiłam...

Braza, bardzo się cieszę, że możesz być Panem Gąsienicą! Nie muszę się ukrywać z moimi wizjami!

Depsiu, taż ja się o nasionka pomidorków nie napraszam. Kupuję sobie sadzonki na targu.

Coś długo u Ciebie noc trwa...

. Ten, u którego można się leczyć, za wejście bierze 100 zł, a potem jest tylko gorzej, bo taki skrupulatny jest, że robi wszystkie możliwe badania (odpłatnie oczywiście i oczywiście tylko u niego można je zrobić - innych wyników nie uznaje). Kiedyś dobre półtora tysiączka u niego zostawiłam...

Stanowczo przeprowadzam się do ciebie. Będę brała połowę ;)

Zawsze uważałam, że w łodzi jest nadprodukcja lekarzy i stąd dumpingowe ceny. Jadę!

Stanowczo przeprowadzam się do ciebie. Będę brała połowę ;)

Zawsze uważałam, że w łodzi jest nadprodukcja lekarzy i stąd dumpingowe ceny. Jadę!

Zapraszam!

U nas za to niedobór lekarzy straszny i dlatego emeryci leczą, a co bardziej kumaci zdzierają skórę.