Agduś 15.10.2011 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Miałam piątek prawie wolny. Znaczy dzieci do szkoły nie odprowadzałam i nie odbierałam po lekcjach. Basen był, ale nie było szkoły muzycznej ani astronomii, więc po zajęciach dzieci wbiłam się w kostium i popływałam trochę, a trochę się z nimi pobawiłam w małym basenie. Wieczorem pojechaliśmy do kina zostawiając dzieci z moją mamą i Shrekiem. Wróciliśmy w nocy. Po drodze miałam wciąż wrażenie, że jest sobota. Poniekąd miałam rację, bo było już po północy, ale mnie się zdawało, że to sobotni wieczór minął. Sobota była rodzinna z wizytą, a jutro jeszcze jeden wolny dzień!!! Tak być powinno co tydzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 fajny miałaś piątek też bym taki chciała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.10.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Ale nie możesz, bo nie masz córeczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 nie i siły też nie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.10.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 (edytowane) ja w piątki mam maraton od 8 rano do 9 wieczorem... Ale jak przyjemnie potem w sobotę, szczególnie, ze mogłam zrobić sobie ze 3 godziny przerwy w pracy. A jutro to nawet pół dnia zrobię wolnego, bo do mamy jadę A tak poza tym jestem wściekła, bo ogłuchłam na 1 ucho. I nie mam pod ręką żadnego lekarza!!!!! Dopiero w poniedziałek mi ktoś to ucho wypłucze, kropelki zakropliłam, ale do bani. Kiedyś w rozpaczy sama sobie płukałam gruszką do lewatywy Dlaczego zawsze to się dzieje w dniu wolnym od pracy??? Edytowane 15 Października 2011 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.10.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Tydzień temu zbierałyśmy się na "obiad czwartkowy" czyli babski (nie z założenia, ale w praktyce tak wychodzi) posiad w kawiarni. Koleżanka zaczęła marudzić, że nie wie, czy przyjdzie, bo jej się nie chce i nastroju nie ma... No to jej powiedziałam, że to najlepszy dowód na to, że MUSI przyjść. Posłuchała mądrej rady...Może powinnaś siły znaleźć, kiedy Młody wydobrzeje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 jeszcze tydzień ma prawie antybiotyk pić a potem kontrola, a siły nie mam bo przemęczona jestem no i znowu mi coś dokucza w klacie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.10.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Nadal nie wiem, gdzie pracujesz i zastanawiam się, czemu znane mi z widzenia urzędniczki nie wyglądają na przemęczone. Tym bardziej zagadkowe jest Twoje miejsce pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 bo może one mają jakoś mniej roboty albo co:rolleyes: a może dlatego że ja się nigdy nie wysypiam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.10.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 No najwyraźniej Twoje odpowiedniczki mają mniej roboty, bo zdecydowanie nie wyglądały na przemęczone. Przynajmniej te, z którymi miałam wątpliwą przyjemność się spotykać. Ale może za to ci, którzy spotykają się z Tobą załatwiając coś, nie mają tak traumatycznych wspomnień jak ja? A że się nie wysypiasz, to mnie nie dziwi - w końcu to zawsze z Tobą dyskutuję na forumie w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 znaczy powiem tak że nie ma znaczenia ile śpię i jak długo nie pamiętam żebym się kiedyś obudziła i stwierdziła że wyspana jestem jakiś taki felerny gatunek ze mnie i przez to ciągle zmęczony:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.10.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Pitu, pitu - sama wiesz, że to nie ma sensu. Może w ogóle przestań spać, skoro i tak niewyspana jesteś. Będziesz miałą więcej czasu na robotę... Napoleonka się znalazła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 a nie ja sypiam ile się da dzisiaj np padłam na jakieś 3-4 godziny po południu i jak się tylko położę to zasnę od razu i choćby mi się udało jutro spać nawet do 12 to i tak będę niewyspana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.10.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 To nie jest zdrowe...Weź Ty jedź na tydzień do Uroczyska. Sama. Braza Cię nauczy odpoczywać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Aguś no takiego lenia jak mam ja to chyba nawet Brazula nie dałaby rady wyhodować oddycham bo muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.10.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Wuska, Ty weź porzadny seks machnij to od razu sie wyśpisz.. Tylko dziecko wywieź do babci bo Cię za wczesnie obudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Wiolcia kiedy mi się nie chce zmęczona jestem:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.10.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 ręce przy Tobie opadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.10.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Wuśka, przy Tobie to nie tylko ręce, ale i wszystko inne opada. Zrozum wreszcie, kobieto, że jeśli dziecko Twoje ma mieć dobrą matkę, to matka musi być w miarę wypoczeta i w dobrym stanie!Jeżeli się ciągle nie wysypiasz, to lekarz powinien Ci się przyjrzeć, może masz bezdech senny albo coś innego i stąd chroniczne zmęczenie i - jako pochodna tego stanu - ciągłe infekcje oraz inne stany chorobowe!Myślisz czasem w ten sposób??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 aczkolwiek myślenie mnie również męczy to niestety muszę czasem oddawać się tej męczącej konieczności;) a z lekarzem to po co się zadawać wyniki mam całkiem spoko to mogę co najwyżej usłyszeć że hipochondrykiem jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts