Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

Miałam piątek prawie wolny. Znaczy dzieci do szkoły nie odprowadzałam i nie odbierałam po lekcjach. Basen był, ale nie było szkoły muzycznej ani astronomii, więc po zajęciach dzieci wbiłam się w kostium i popływałam trochę, a trochę się z nimi pobawiłam w małym basenie. Wieczorem pojechaliśmy do kina zostawiając dzieci z moją mamą i Shrekiem. Wróciliśmy w nocy. Po drodze miałam wciąż wrażenie, że jest sobota. Poniekąd miałam rację, bo było już po północy, ale mnie się zdawało, że to sobotni wieczór minął. Sobota była rodzinna z wizytą, a jutro jeszcze jeden wolny dzień!!! Tak być powinno co tydzień!

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja w piątki mam maraton od 8 rano do 9 wieczorem... Ale jak przyjemnie potem w sobotę, szczególnie, ze mogłam zrobić sobie ze 3 godziny przerwy w pracy. A jutro to nawet pół dnia zrobię wolnego, bo do mamy jadę :(

A tak poza tym jestem wściekła, bo ogłuchłam na 1 ucho. I nie mam pod ręką żadnego lekarza!!!!! Dopiero w poniedziałek mi ktoś to ucho wypłucze, kropelki zakropliłam, ale do bani. Kiedyś w rozpaczy sama sobie płukałam gruszką do lewatywy :lol2: Dlaczego zawsze to się dzieje w dniu wolnym od pracy???

Edytowane przez EZS

Tydzień temu zbierałyśmy się na "obiad czwartkowy" czyli babski (nie z założenia, ale w praktyce tak wychodzi) posiad w kawiarni. Koleżanka zaczęła marudzić, że nie wie, czy przyjdzie, bo jej się nie chce i nastroju nie ma... No to jej powiedziałam, że to najlepszy dowód na to, że MUSI przyjść. Posłuchała mądrej rady...

Może powinnaś siły znaleźć, kiedy Młody wydobrzeje?

No najwyraźniej Twoje odpowiedniczki mają mniej roboty, bo zdecydowanie nie wyglądały na przemęczone. Przynajmniej te, z którymi miałam wątpliwą przyjemność się spotykać. Ale może za to ci, którzy spotykają się z Tobą załatwiając coś, nie mają tak traumatycznych wspomnień jak ja?

A że się nie wysypiasz, to mnie nie dziwi - w końcu to zawsze z Tobą dyskutuję na forumie w nocy.

Wuśka, przy Tobie to nie tylko ręce, ale i wszystko inne opada.

Zrozum wreszcie, kobieto, że jeśli dziecko Twoje ma mieć dobrą matkę, to matka musi być w miarę wypoczeta i w dobrym stanie!

Jeżeli się ciągle nie wysypiasz, to lekarz powinien Ci się przyjrzeć, może masz bezdech senny albo coś innego i stąd chroniczne zmęczenie i - jako pochodna tego stanu - ciągłe infekcje oraz inne stany chorobowe!

Myślisz czasem w ten sposób???