Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

a nie ja sypiam ile się da dzisiaj np padłam na jakieś 3-4 godziny po południu i jak się tylko położę to zasnę od razu i choćby mi się udało jutro spać nawet do 12 to i tak będę niewyspana

no cóż ............ za mało roboty w sobotę po południu tyle godzin spać :eek:

no chyba, że masz ...... cukrzycę, to byłby problem :(

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cukier dobry, cholesterol no tu dobrego trochu mało za to w klacie czasem gniecie a roboty to aż nadto ale jak siły nie mam to nie robię trudno się mówi już się nauczyłam że nie za wszelką cenę dzisiaj też był dzień więc odrobiłam sporo wczorajszych zaległości a i wczoraj też nie leżałam cały dzień bo pranie zrobiłam, powiesiłam i prawie wysuszyłam, zakupy, obiad, wyrwałam marchewkę, pory i selery z ogródka no i się zmęczyłam;)

Wiolaszku kawę już jakiś czas temu rzuciłam teraz sporadycznie się napiję jak mi już nałóg bardzo dokucza:(

EZS przegrodę mam ponoć lekko skrzywioną tak optyk powiedział;) na tomografii zatok nic się laryngologowi nie rzuciło w oczy:) z tego co wiem to nie chrapię bo bym się sama budziła:lol: próby wysiłkowej nie robiłam ale zastawka trójdzielna póki co nie przecieka;)

DPS-ia bezdech to mojny ma jednemu w rodzinie styknie;)

Grzejniki włączyłam, masakra! W ciągu dnia jeszcze wiekszość wyłączam, ale późnym popołudniem trzeba włączać ponownie - nie podoba mi się to!!

Za to słoneczko świeci, a gdy słoneczko świeci jest o wiele przyjemniej!!