wiolasz 27.02.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Hej, byłam dzis rano u Ciebie na wojażowych kartkach;) Fajowo że piszesz, nabieram coraz większej ochoty na wyjazd...czekam na reszte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.02.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Nasze ferie już dawno się skończyły, marzę już o przerwie świątecznej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.02.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 (edytowane) No właśnie - to są zalety trzeciego terminu. Inni już nie pamiętają o feriach, a my dopiero co je skończyliśmy. I do świąt bliżej. A potem majowy tydzień (no bo weekendem tego nazwać nie wypada). Czas rezerwować noclegi! Mapy trzeba wyciągać! Wiola, dokąd się wybierasz? Rasia, dzięki. I zapraszam na targ w Peszcie. Edytowane 27 Lutego 2012 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Wiesz, ja tak po cichu, szeptem powiem: o przerwie świątecznej i majowym tygodniu to ja marzyłam już w trakcie ferii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.02.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Może nie marzyłam, ale myślałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Musze zaraz posprawdzać, jak to wygląda w kalendarzu, bo dzwonią, a ja nie wiem, czy cały wolny czas zamawiają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Ale Depsia, ale że w sensie że co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 No bo jak jest tydzień wolnego, to preferujemy gości, którzy właśnie cały tydzień chcą być, a nie np. 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Aaaaa, teraz rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.02.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Bielutko u nas! Od przedpołudnia sypało, ale początkowo od razu topniało, a po południu zostało i teraz jest biało!No w sumie niby ma prawo, bo luty jeszcze, ale kiedy raz wiosną zapachniało, to trudno się pogodzić z tym, że zima wraca. Ptaszki też jakieś niezdecydowane. Nacięły się w grudniu, to teraz ostrożnie sondują. Popitolą troszkę i milkną, kiedy słońce za chmurę się chowa. Lecę sprawdzić, co o mojej lodówce słychać i zaraz się bierzemy za scrabble. Gramy z Andrzejem w necie - przynajmniej nie ma dyskusji na temat dopuszczalności słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Przy okazji następnej wizyty podaj link do tych scrabli, w które Wy gracie. Wyskoczyło mi dziesiątki stron i zgłupiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.02.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 http://www.zagraj.pl Please bardzo. Chcesz się przyłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.02.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Dzięki. Ta stronka też mi wyskoczyła. Jeszcze nie wiem, czy się przyłączę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.02.2012 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Białe zniknęło. Rano śladu nie było. A już się zastanawiałam, wracając z angielskiego, czy cała ta chlapa na drogach i chodnikach w nocy zamarznie. Dzisiaj była wiosna, ale jutro ma być rano zimno. Nie dane mi było łagodnie wejść w rytm po feriach. Oprócz normalnych zajęć (plus jeden dodatkowy kurs) musiałam dzisiaj wieczorem nadzorować wykonywanie pracy na konkurs "Moja ulubiona scena biblijna", przemienić kamień w złoto, wyszperać "średniowieczne" naczynia dla alchemika na strychu, wykonać kamieniczkę z pudełka po butach (w to ubrałam Andrzeja, bo dzieci zabrały się za prace plastyczne po powrocie z zajęć, czyli przed dziewiętnastą, więc trzeba było działać na dwóch frontach jednocześnie), zagnieść ciasto na chleb (do szkoły) i wydumać stroje dla dwóch średniowiecznych młynarek (w tym jedną mam być ja) oraz jednej alchemiczki (wiem, takowe nie istniały) lub szlachcianki średniowiecznej. Pierniczę - nie szyję, nie zdążę jutro choćbym nie wiem jak sie starała, bo mam pomóc w przygotowywaniu stoisk na piątkową imprezę, a angielskiego nie odpuszczę. Wypożyczalnia chce absurdalnych pieniędzy i je dostanie. Za strój Magdy zapłacimy sami, ale za mój zażądam zwrotu z pieniędzy klasowych. W końcu nie dla siebie będę się pół piątku wygłupiała!A pierworodna bawi się na kabaretowym klubie dwójki w Krakowie i trzeba będzie ją odebrać spod szkoły, kiedy (kiedy???) wróci.A miało być tak spokojnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.02.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 strasznie ta twoja pierworodna usamodzielniła się.. Nie boisz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.02.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Z klasą i wychowawczynią pojechała. Samej bym jej nie puściła. Chociaż tam dotarła tam sama, bo wcześniej miała w Krakowie casting. Do Krakowa w dzień już od dawna jeździła sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Nooo, widze że u Was życie wróciło do normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.03.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 No właśnie... Tylko czemu ta norma taka nienormalna?Na szczęście jedna mama przyniosła stroje od zaprzyjaźnionych łuczniczek średniowiecznych. W żaden nie wlazłam, więc dwie inne mamy będą przebrane, a ja w odwodzie zostanę.Stroje dla dzieci przygotowane, chleb też, jedno stoisko gotowe, drugie ma powstać rano. Magda opowiadała, że pani zapytała, kto mógłby przyjść do szkoły o siódmej rano, żeby je przygotować. "I nie zgłosiłam się! Chociaż ręka tak mi sama się rwała w górę, tak ciągnęła, musiałam drugą przytrzymywać, ale udało się!" Jakże jestem wdzięczna swojemu dziecku za udaną walkę z własną ręką! Pogoda pod psem. Żeby zdążyć na angielski, musiałam na rowerze jechać i wracałam w paskudnym deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.03.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Podziwiam cię z tym rowerem. Taka pogoda nie nastraja rowerowo, generalnie jak deszcz i zimno, to nawet do sklepu mam ochotę jechać samochodem. W końcu po to go mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts