EZS 20.12.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 śliczne! w zyciu by mi się nie chciało a koty? czrna żelka o smaku, no nie wiem, są takie, taki dziwny smak mają z anyżkiem, przysmak skandynawów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.12.2012 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Mnie się też nie chce. Teoretycznie... W praktyce zrobiliśmy raz w zeszłym roku dla Weroniki i Magdy. W tym roku klasa Magdy tak pięknie prosiła..., a miał być tylko dla Małgosi, pokrzywdzonej rok temu, bo nie daliśmy rady zrobić trzech. Pierwszy powstał dawno temu, jeszcze w Opolu, na urodzinowe przyjęcie Weroniki. A zjeść je trzeba, bo co z nimi zrobić? Zmarnować się mają? Koty nie są z anyżkowych żelków. Dziewczyny same je robiły. Zgadujcie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 przecież nie mówię że niejadalny tylko szkoda zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.12.2012 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Wiesz co? Po całej tej zabawie z robieniem go i zawożeniem do szkoły ostatnią rzeczą, o której marzę, jest przewożenie ich z powrotem. Niech dziecka zjedzą na zdrowie! Nawet kotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.12.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Matko, jakie cudeńka :jawdrop: Nie wiem z czego są czarne koty, ale z czegokolwiek by nie były, są swietne...i jakie prawdziwe.. WSZYSTKIM TUTAJ ZAGLĄDAJĄCYM I GOSPODYNI RÓWNIEŻ składam: Miłych, spokojnych, obfitujących w upragnione prezenty Świąt, odrobinę magii i radości, dużo śniegu i bałwanów bo ja jutro wyjeżdżam a po forumie nie chce mi się latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.12.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2012/11/c5bcyczenia-c59bwic485teczne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.12.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.12.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Dziękuję za życzenia. Zanim stworzę własne, pokażę jeszcze domki w śnieżnej odsłonie: No i kto wreszcie zgadnie, z czego dziewczyny zrobiły te jadalne kotki? Podpowiem, że biały wyglądający z okna jest z tego samego materiału. Czarny został zabarwiony. To Wy sobie pomyślcie, a my jedziemy na nocne zakupy do Makro. To chyba najlepsza opcja, żeby uniknąć tłoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 21.12.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 (edytowane) Domki przecudnej urody, macie cierpliwość. Może koteczki z marcepana?Dla mniej cierpliwych polecam gotowe formy domków do pieczenia. Edytowane 21 Grudnia 2012 przez JAGODA 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.12.2012 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 http://ekarteczka.pl/kartki/3/9/d/946.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.12.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Mikołaja bogatego,śniegu bielutkiego,choinki pachnąceji gwiazdki błyszczącej.Minimum stresu,maksimum miłościoraz tyle radości ile ryba ma kości! Wszystkiego najlepszego na święta i nie tylko!życzy nemi http://img843.imageshack.us/img843/7875/merrychristmasfromblogg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.12.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Wesołych Świąt życzy Gwoździk http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dodatki/baBw-na-perk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.12.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 teraz ja chodzę z życzeniami Córka wyprodukowała mangowego Mikołaja Wić najlepsze życzenia składam http://fc02.deviantart.net/fs70/i/2012/357/c/7/kartka_swiateczna_by_lunalunaris-d5ox6x8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.12.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Dziękuję za wszystkie życzenia. Dla odwiedzających też mam życzenia i garść dobrych rad: Po całym dniu wytężonej pracy (no dooobra, nie całym, bo dłuuugo odsypiałam dwutygodniowe zaległości i nocne zakupy ), dom osiągnął zamierzony stan (no dooobra, nie cały dom, bo tym razem młodsze latorośle ogłosiły bunt i ich pokoje są dalekie od zamierzonego stanu). Jutro zaczynamy właściwe przygotowania. Jak dobrze, że Wigilia wypadła w poniedziałek! Za oknem śniegu jak na lekarstwo, a tu ocieplenie zapowiadają! Kiedy były ostatnie śnieżne święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.12.2012 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Zapomniałabym - koty są oczywiście z marcepanu. Pytanie - czym dziewczyny zabarwiły marcepan na czarno? Dodam, że był on nadal w pełni jadalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.12.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Agduś, nie mam pojecia!? I jestem ciekawa... Przez to, że tyle dni wolnych przed świętami, to mam czas i na przygotowanie tego i owego i na spacer z psem i na forum. A teraz popracuję sobie nawet troszkę naukowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.12.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 O ja pierdziu, te domki :o To ja tylko życzenia zostawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.12.2012 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Nooo doooobra, powiem Wam... Węgiel, taki z apteki. Prawda, że w pełni naturalny i jadalny barwnik?Ufff, cały dzień w kuchni za nami, a jutro kolejny. Dzięki temu bez koszmarnego pośpiechu i na luzie, ale jutro trza półtora tysiąca pierogów ulepić. Dobrze, że rodzina z odsieczą przybywa (trochę dzisiaj, trochę jutro). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.12.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 http://www.macstudio.pl/kartki1/MAL/MAL939.jpgW tę Wigilijną noc, niech w Waszym domowym zaciszu, przy Wigilijnym stole zapanuje miłość, poczucie radości oraz zgoda, niech rodzinne ciepło doda Wam odwagi w nadchodzącym Nowym Roku, tak aby był jeszcze lepszy od bieżącegożyczy Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts