Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mnie się też nie chce. Teoretycznie... W praktyce zrobiliśmy raz w zeszłym roku dla Weroniki i Magdy. W tym roku klasa Magdy tak pięknie prosiła..., a miał być tylko dla Małgosi, pokrzywdzonej rok temu, bo nie daliśmy rady zrobić trzech. Pierwszy powstał dawno temu, jeszcze w Opolu, na urodzinowe przyjęcie Weroniki. A zjeść je trzeba, bo co z nimi zrobić? Zmarnować się mają?

Koty nie są z anyżkowych żelków. Dziewczyny same je robiły. Zgadujcie dalej.

Matko, jakie cudeńka :o:jawdrop::jawdrop:

Nie wiem z czego są czarne koty, ale z czegokolwiek by nie były, są swietne...i jakie prawdziwe..

WSZYSTKIM TUTAJ ZAGLĄDAJĄCYM I GOSPODYNI RÓWNIEŻ składam:

Miłych, spokojnych, obfitujących w upragnione prezenty Świąt, odrobinę magii i radości, dużo śniegu i bałwanów ;)

bo ja jutro wyjeżdżam a po forumie nie chce mi się latać :p

Dziękuję za życzenia. Zanim stworzę własne, pokażę jeszcze domki w śnieżnej odsłonie:

DSC_0004.jpg

DSC_0007.jpg

DSC_0006.jpg

No i kto wreszcie zgadnie, z czego dziewczyny zrobiły te jadalne kotki?

Podpowiem, że biały wyglądający z okna jest z tego samego materiału. Czarny został zabarwiony.

To Wy sobie pomyślcie, a my jedziemy na nocne zakupy do Makro. To chyba najlepsza opcja, żeby uniknąć tłoku.

Mikołaja bogatego,

śniegu bielutkiego,

choinki pachnącej

i gwiazdki błyszczącej.

Minimum stresu,

maksimum miłości

oraz tyle radości ile ryba ma kości!

Wszystkiego najlepszego na święta i nie tylko!

życzy nemi

http://img843.imageshack.us/img843/7875/merrychristmasfromblogg.jpg

teraz ja chodzę z życzeniami

Córka wyprodukowała mangowego Mikołaja :) Wić najlepsze życzenia składam

http://fc02.deviantart.net/fs70/i/2012/357/c/7/kartka_swiateczna_by_lunalunaris-d5ox6x8.jpg

Dziękuję za wszystkie życzenia.

Dla odwiedzających też mam życzenia i garść dobrych rad:

10_Kartka_Bozonarodzeniowa.JPG

Po całym dniu wytężonej pracy (no dooobra, nie całym, bo dłuuugo odsypiałam dwutygodniowe zaległości i nocne zakupy ), dom osiągnął zamierzony stan (no dooobra, nie cały dom, bo tym razem młodsze latorośle ogłosiły bunt i ich pokoje są dalekie od zamierzonego stanu). Jutro zaczynamy właściwe przygotowania. Jak dobrze, że Wigilia wypadła w poniedziałek!

Za oknem śniegu jak na lekarstwo, a tu ocieplenie zapowiadają! Kiedy były ostatnie śnieżne święta?

Agduś, nie mam pojecia!? I jestem ciekawa...

Przez to, że tyle dni wolnych przed świętami, to mam czas i na przygotowanie tego i owego i na spacer z psem i na forum. A teraz popracuję sobie nawet troszkę naukowo :)

Nooo doooobra, powiem Wam... Węgiel, taki z apteki. Prawda, że w pełni naturalny i jadalny barwnik?

Ufff, cały dzień w kuchni za nami, a jutro kolejny. Dzięki temu bez koszmarnego pośpiechu i na luzie, ale jutro trza półtora tysiąca pierogów ulepić. Dobrze, że rodzina z odsieczą przybywa (trochę dzisiaj, trochę jutro).

http://www.macstudio.pl/kartki1/MAL/MAL939.jpg

W tę Wigilijną noc, niech w Waszym domowym zaciszu, przy Wigilijnym stole zapanuje miłość, poczucie radości oraz zgoda, niech rodzinne ciepło doda Wam odwagi w nadchodzącym Nowym Roku, tak aby był jeszcze lepszy od bieżącego

życzy Ewa