Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nieprzyjemny zapach

skunks

Recommended Posts

• Odpowiedzi 214
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przychodzi na impreze zajebiscie ujarany koles. Ma klimaty tak straszne, ze zapomnial o fakcie, ze nie ma juz nic wiecej sortu i mowi to towarzystwa trzezwego:

- Teeeee moze by tak cos zaaaajaaaarac?

- A masz cos? (ktos sie odezwal)

- Kurwa, nie mam.... ale wiecie co - jestem taki ujarany, ze wystawie dupe a wy bedziecie sie z tego sztachac.

- No dobra dawaj (po chwili namyslu sie przekonali)

Koles sciagnal gacie wystawil dupsko i sie napina. Spierdzial sie i pierwszy koles zlapal faze

- Ooooo kurwa, aleeeee faza (odplynal)

Nastepny podchodzi, znowu sie spierdzial i kolejny koles na fazie natychmiastowej. Tak sie zjarala polowa towarzystwa.

Przychodzi ostatni z chetnych i dostawia sie do tego dupska golego.

- Dobra dawaj

Ujarany napina sie tak, ze sie mu zesral na glowe, a tamtem

- Jaaaa ciez pied#$@, ale kometa!!!

Ktoś pytał o instrukcję obsługi WC, o której wcześniej wspomniałem. Oryginał instrukcji prawdopodobnie będzie trudny do zdobycia. Nie wiem nawet czy ten hotel jeszcze istnieje. Była natomiast bardzo ciekawa praca (biały kruk) wydana w Poznaniu przez zespół autorów PRZYJA&CIELE pod tytułem "Spłukiwanie jako takie, a jak nie takie, to jakie?". Autorzy opisali tam wszystkie elementy dość skomplikowanego urządzenia spłukującego, jak również, co bardzo ważne zwrócili uwagę na zachowanie przy spłukiwaniu przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy. Otóż po wciśnięciu ENTER, a w starszych modelach po uruchomieniu dźwigni głónej urządzenia (zakończonej ozdobnym sznureczkiem, lub łańcuszkiem) zasadniczo ze zbiornika zwanego rezerwuarem do komory zasadniczej powinna popłynąć woda. Niestaty należy się liczyć z tym, że z różnych powodów może wystąpić ERROR. W takim przypadku zabrania się wkładania głowy do komory zasadniczej. Podyktowane jest to względami bezpieczeństwa. Zdaję sobie sprawę, iż są osoby, które podnieca jeżeli robią to co jest zabronione, np. jeżeli w przepisach napisano, że drzwi powinny otwierać się na zewnątrz, zrobią wszystko aby w ich domu było na odwrót.

Nie wiem czy ta informacja Cię zadowoli, ale ja również nie mam dostępu do tej dysertacji. Jeżeli będę miał coś na ten temat, chętnie się podzielę.

Cześć OPAL. Tu TCHÓRZ. Informuję, że nie mam tutaj rodzeństwa. przedstawiam się, chociaż może nie tam gdzie trzeba, bo nie posiadam małpy. Możliwe, że moim dalekim krewnym jest SKUNKS, z czego bym bardzo się cieszył.

Tchórz