sanipro 05.03.2002 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 Jest to naprawdę ciekawy przypadek. Sam SKUNKS, JAK jak mi wiadomo jest pochodzenia amerykańskiego, a jego zamożny wujek z hiszpańką bródką pochodzenia polskiego. W rodzinie mają krew błękitną, ale spaskudzoną. Zastanawiam się czy to nie jest osobnik o dwóch twarzach, jak Światowid, czy Geminus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 05.03.2002 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 05.03.2002 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 Nie wiesz skąd się wziąłeś? Przecież to proste. Bocian Cię przyniósł.-Mała żabka pytała się kiedyś dużej żaby - mamo, skąd ja się wzięłam?-Mama odpowiada - Bocian Cię przyniósł.Z tobą napewno było podobnie. Niósł Cię napewno tak długo dopuki nie poczuł twoich francuskich perfum, albo jak by powiedziała OPAL - francuskiej perumy. Musiał wtedy kichnąć i jesteś. Myślisz - więc jesteś. SKUNKS-ie, nie musisz nas prosić abyśmy Cię przygarnęli. Ty jesteś jednym z nas. Spójrz jaką ma twój wątek oglądalność. Niedługo przegonisz program "Big Brather" i podejrzewam, że zanosi się na to, że zostaniesz wyróżniony przez REDAKCJĘ (może jakiś puchar). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2002 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 No proszę, od zwykłego smrodu w kiblu zrobił się całkiem poważny wątek, a właściwie rozprawa filozoficzna, która swoimi rozmiarami osiągnie niebawem dokonania Grupy Wrocławskiej, a na głowę bije pozostałe tematy. Ale wróćmy do sedna sprawy: ZGINĄŁ TEN SMRÓD W KOŃCU CZY NIE ZGINĄŁ ????? (tu należałoby wstawić główkę z zatkanym nosem ale brak jej w repertuarze - wnioskuję o dołożenie jej do FAQ). Żegnam z harcerskim pozdrowieniem Czuj, czuj - SMRODEK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2002 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 o czym ty mowisz, jaki smrodek. czlowiekowi nie chce sie stad wychodzic!sku, czy ja jednak trafilam z ta usa?? jak tak, to wracaj na ojczyzny lono.choc nie powiem jestem filoamer.ale u nas tak fajniutko. i wiesz,co znajde ci zone. mam juz jedna kandydatke, po przejsciach wprawdzie , ale za to wynagrodzi wszystkie smutki i w norce bedzie cieplutko. ktos tego nie docenil.ale ty jestes gosc!! to jak bedzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAN 06.03.2002 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2002 Masz rację opal, nie wyrzucajmy skunksa. Można u niego zauważyć akcenty hiszpańskie, co może nam się przydać przy negocjacjach z Unią. Nie należy też go dyskryminować z powodu niekonwencjonalnego zapachu. Nie bądźmy rasistami. Znajdź mu żonę i basta. Może za kilka lat, kiedy będziemy w unii właśnie takie zapachy będą modne, i kto będzie używał innych zapachów, jak na przykład proponowanych przez frankai okaże się śmieszny. Trzeba być postępowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.03.2002 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Słusznie. Wszyscy się zastanawiają z czym wejdziemy do Unii. Wejdziemy z podniesioną głową, z naszym polskim smrodem.sołtys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.03.2002 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 o, przepraszam, ale skunksy, to nie nasza specyfika. my go przygarnelismy, bo jestemy tolerancyjni dla egzotyki i to jest nasz atut, nie chlopaki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 07.03.2002 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 08.03.2002 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 08.03.2002 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Miłe panie bardzo dziękują i zachęcają do umacniania więzi polsko-radzieckiej! Towarzysze broni, do raportu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 08.03.2002 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Skunksiku, czy ty specjalnie wstałeś tak wcześnie, żeby jako pierwszy złożyć nam życzenia DZIĘKUJEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2002 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 tak, z tym wstawaniem tez juz zwrocilam uwage. mozliwe,ze mamy do czynienia ze skunksem gornikiem.....a za zyczenia dziekuje, choc nie obchodzemoj maz dzisiaj spytal, chyba juz ostatecznie-czy u nas w domu obchodzi sie to swieto? otoz nie obchodzi.zle mi sie kojarzy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 08.03.2002 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Gdzies tam ludzie dyskutuja o budowaniu domu a tu widze Towarzystwo Przyjaciol Skunksa sie zawiazuje. No, dosc tych pogaduszek o d... Maryni. Wracac na budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 09.03.2002 04:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 09.03.2002 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2002 Skad ta pewnosc, ze to sa panie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.03.2002 02:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2002 Ryniu! A Ty jesteś panią, czy panem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 10.03.2002 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 11.03.2002 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 Ja jestem "alien", u nas nie podziału na płcie jak u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 11.03.2002 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 To musicie mieć nudno A może jesteście hermafrodytami - raz Pani, raz Pan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts