Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nieprzyjemny zapach

skunks

Recommended Posts

Jest to naprawdę ciekawy przypadek. Sam SKUNKS, JAK jak mi wiadomo jest pochodzenia amerykańskiego, a jego zamożny wujek z hiszpańką bródką pochodzenia polskiego. W rodzinie mają krew błękitną, ale spaskudzoną. Zastanawiam się czy to nie jest osobnik o dwóch twarzach, jak Światowid, czy Geminus.

• Odpowiedzi 214
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie wiesz skąd się wziąłeś? Przecież to proste. Bocian Cię przyniósł.

-Mała żabka pytała się kiedyś dużej żaby - mamo, skąd ja się wzięłam?

-Mama odpowiada - Bocian Cię przyniósł.

Z tobą napewno było podobnie. Niósł Cię napewno tak długo dopuki nie poczuł twoich francuskich perfum, albo jak by powiedziała OPAL - francuskiej perumy. Musiał wtedy kichnąć i jesteś. Myślisz - więc jesteś. SKUNKS-ie, nie musisz nas prosić abyśmy Cię przygarnęli. Ty jesteś jednym z nas. Spójrz jaką ma twój wątek oglądalność. Niedługo przegonisz program "Big Brather" i podejrzewam, że zanosi się na to, że zostaniesz wyróżniony przez REDAKCJĘ (może jakiś puchar).

No proszę, od zwykłego smrodu w kiblu zrobił się całkiem poważny wątek, a właściwie rozprawa filozoficzna, która swoimi rozmiarami osiągnie niebawem dokonania Grupy Wrocławskiej, a na głowę bije pozostałe tematy. Ale wróćmy do sedna sprawy: ZGINĄŁ TEN SMRÓD W KOŃCU CZY NIE ZGINĄŁ ????? (tu należałoby wstawić główkę z zatkanym nosem ale brak jej w repertuarze - wnioskuję o dołożenie jej do FAQ). Żegnam z harcerskim pozdrowieniem Czuj, czuj - SMRODEK!!!

o czym ty mowisz, jaki smrodek. czlowiekowi nie chce sie stad wychodzic!

sku, czy ja jednak trafilam z ta usa?? jak tak, to wracaj na ojczyzny lono.choc nie powiem jestem filoamer.ale u nas tak fajniutko. i wiesz,co znajde ci zone. mam juz jedna kandydatke, po przejsciach wprawdzie , ale za to wynagrodzi wszystkie smutki i w norce bedzie cieplutko. ktos tego nie docenil.ale ty jestes gosc!! to jak bedzie....

Masz rację opal, nie wyrzucajmy skunksa. Można u niego zauważyć akcenty hiszpańskie, co może nam się przydać przy negocjacjach z Unią. Nie należy też go dyskryminować z powodu niekonwencjonalnego zapachu. Nie bądźmy rasistami. Znajdź mu żonę i basta. Może za kilka lat, kiedy będziemy w unii właśnie takie zapachy będą modne, i kto będzie używał innych zapachów, jak na przykład proponowanych przez frankai okaże się śmieszny. Trzeba być postępowym.

tak, z tym wstawaniem tez juz zwrocilam uwage. mozliwe,ze mamy do czynienia ze skunksem gornikiem.....

a za zyczenia dziekuje, choc nie obchodze

moj maz dzisiaj spytal, chyba juz ostatecznie-czy u nas w domu obchodzi sie to swieto? otoz nie obchodzi.zle mi sie kojarzy.....