Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nieprzyjemny zapach

skunks

Recommended Posts

• Odpowiedzi 214
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kazdy by taka chcial!!! tylko skad ja wziac? bo albo po przejsciach albo z ciekawym wzrokiem na herach. czesto sie to wyklucza. a skunksy to by chcialy zaraz wszystko naraz-lapu capu i myk do norki.......a norka-rzecz wiadoma-jest ciasna, choc wlasna.dlatego lepiej zeby skunks sie ucywilizowal i przeszedl na palace.od razu perfuma francuska lepiej smakuje...tfu, tzn. pachnie.

Skunks, zgłaszam się na ochotnika na współnorkowiczkę.Co prawda nie buduję domu ani nie mam zielonych włosów, ale mam inne ciekawe problemy, np. m.in. mokre fundamenty w domu w którym mieszakam (powoli przechodzi na ściany). Co Ty na to?Pozdr.

Zaraz, zaraz nie wszystkie naraz...

Co Ty myslisz cwaniutka,ze tylko sie pokazalas i juz mi skunksa sprzed nosa zabierasz (to akurat nie byloby najgorsze)

Ja go zaklepalam dla koleznaki po przejsciach.Ona domu wprawdzie nie buduje, ale ja bede miala szwagra kerownika.

No skunksiku, to masz twardy orzech do zgryzienia. Ostrzegam- u nas bez bigamii....

Mnie to wcale nie dziwi. Stwarzasz niepowtarzalną, wręcz unikalną aurę. Tym magnesem, który je przyciąga, to fluidy zawarte w zapachu. Lecą jak pszczoły do miodu, mimo że nie znają pozostałych twoich zalet. Co do mnie, to już padło podejrzenie, że zabiorę tantiemy, które się tobie należą. Mogę Ci tylko służyć radą. Być może przez to mnie nie lubisz, ale wujka się nie wybiera, a żonę możesz wybrać. Powyżej zostały określone warunki wyboru. Zakazana jest bigamia. Nie zabroniono natomiast poligamii. Zastanów się. Może to jest wyjście. Wybór należy do Ciebie. W trudnych sytuacjach możesz jeszcze skorzystać z SALONU MURATORA. Niestety nie byłem na spotkaniu i nie wiem ile ma m2 powierzchni użytkowej i czy jest przystosowany do tych celów.