ryniu 11.03.2002 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 My się namnażamy przez Ctrl+C. Wy tak nie robicie? Wobec tego nie znacie tego pięknego uczucia smyrania po klawiaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 11.03.2002 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 oj, to uważaj na Ctrl Z!!!! ________________________ swoją drogą ciekawe, jak ten temat się tu uchował podczas sprzątania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 11.03.2002 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 Można go przenieść do "KLUBU BUDUJĄCYCH". [ Ta Wiadomość była edytowana przez: sanipro dnia 2002-03-11 20:54 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 11.03.2002 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 Wciskania Ctrl+Z uczą w naszym wojsku.______________________________________________ Ale rzeczywiście, trzeba wrócić do wątku "nieprzyjemny zapach". Niech się kolega skunks wypowie czy skorzystał z fachowych porad i smród w instalacji zniknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 11.03.2002 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 I tu się z Tobą RYNIU zgadzam. Że SKUNKS jest zadowolony, nie wątpię, ale czy zastosował się do wszystkich rad jakie otrzymał? I jak te rady wpłynęły na jego dalszą egzystencję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 12.03.2002 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2002 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2002 kazdy by taka chcial!!! tylko skad ja wziac? bo albo po przejsciach albo z ciekawym wzrokiem na herach. czesto sie to wyklucza. a skunksy to by chcialy zaraz wszystko naraz-lapu capu i myk do norki.......a norka-rzecz wiadoma-jest ciasna, choc wlasna.dlatego lepiej zeby skunks sie ucywilizowal i przeszedl na palace.od razu perfuma francuska lepiej smakuje...tfu, tzn. pachnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 12.03.2002 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujek 12.03.2002 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2002 Nie wiem w co opal chce wpakować mojego krewniaka, ale ostrzegam, że skunksa skrzywdzić nie pozwolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 13.03.2002 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2002 O, witamy Wujka Skunksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agn. 13.03.2002 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2002 Skunks, zgłaszam się na ochotnika na współnorkowiczkę.Co prawda nie buduję domu ani nie mam zielonych włosów, ale mam inne ciekawe problemy, np. m.in. mokre fundamenty w domu w którym mieszakam (powoli przechodzi na ściany). Co Ty na to?Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.03.2002 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2002 Zaraz, zaraz nie wszystkie naraz...Co Ty myslisz cwaniutka,ze tylko sie pokazalas i juz mi skunksa sprzed nosa zabierasz (to akurat nie byloby najgorsze)Ja go zaklepalam dla koleznaki po przejsciach.Ona domu wprawdzie nie buduje, ale ja bede miala szwagra kerownika.No skunksiku, to masz twardy orzech do zgryzienia. Ostrzegam- u nas bez bigamii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 13.03.2002 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2002 Zaraz, zaraz poproszę o potwierdzenie, czy ten Wujek to prawdziwy wujek Skunksika? Wnioskuję pobrać krew (co to jak wiadomo błeękitna) i sprawdzić bródkę. Skunksiku, wypowiedz się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujek 13.03.2002 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2002 Co to, to nie. Nie wyrażam zgody na pobranie krwi. Chcecie mnie porównywać z pijanymi kierowcami, czy uchylającymi się od alimentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujek 13.03.2002 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2002 Mój Skunksie. Ponieważ niektórzy robią podchody, twoja egzystencja jest zagrożona. Wysłałem Ci kilka dni temu prywatna wiadomość. Czy ją odebrałeś. Mam nadzieję, ze nic złego Ci się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 13.03.2002 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2002 Drogi Wujku, nie chcę Ci uchybić! Chcę tylko wyjaśnić czy to własnie Tobie należą się tantiemy ze starej legendy o Wujku Skunksika, która krąży po forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujek 13.03.2002 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2002 Muszę przyznać, że po przeczytaniu oświadczenia Alicjanki kamień węgielny (który miał być wbudowany w Skunksa domu) spadł mi z serca. Niestety, tak nieszcęśliwie się stało, że spadł mi na nogę. Jestem kontuzjowany.Pozdrawiam przyjaciół Skunksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 13.03.2002 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujek 13.03.2002 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2002 Mnie to wcale nie dziwi. Stwarzasz niepowtarzalną, wręcz unikalną aurę. Tym magnesem, który je przyciąga, to fluidy zawarte w zapachu. Lecą jak pszczoły do miodu, mimo że nie znają pozostałych twoich zalet. Co do mnie, to już padło podejrzenie, że zabiorę tantiemy, które się tobie należą. Mogę Ci tylko służyć radą. Być może przez to mnie nie lubisz, ale wujka się nie wybiera, a żonę możesz wybrać. Powyżej zostały określone warunki wyboru. Zakazana jest bigamia. Nie zabroniono natomiast poligamii. Zastanów się. Może to jest wyjście. Wybór należy do Ciebie. W trudnych sytuacjach możesz jeszcze skorzystać z SALONU MURATORA. Niestety nie byłem na spotkaniu i nie wiem ile ma m2 powierzchni użytkowej i czy jest przystosowany do tych celów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 14.03.2002 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 Przystosowanie SALONU MURATORA nie powinno być problemem. W razie czego, meble będzie można wypożyczyć od znanych, którzy też budują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts