Zochna 15.04.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 polewa na mazurku mi nie zastygla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Zochna Pozwol , ze polacze sie z Toba z smutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.04.2006 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Pozwalam rrmi. Pewnie tez Ci nie zastygla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Mi serce zastyglo jak zobaczylam , ze Ty w klopocie jestes I to takim powaznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 15.04.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Jeśli chodzi o polewę lukrową to możesz rozrobić taka bardzo gestą mazię (jak mód sztuczny) z cukru pudru i cieniutko posmarować mazurek. Albo delikatnie przez siteczko posypać cukrem pudrem i pokropić (sprayem) delikatnie wodą. Przy innych rodzajach polewy nie mam sposobów na twoje nieszczęscie.Pozdrawiam Wesołych Świat i smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 15.04.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Ja mam gorzej Masa serowa w serniku na zimno z galaretką stężała jakby połowicznie. Z przyczyn nieznanych/ przepis wielokrotnie sprawdzany, bez innowacji/:cry: Tez potrzebuję wsparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.04.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Zochna ... wspieram Dropsiak... też wspieram niestety jak wam pomóc nie mam pojęcia .. może by kupić gdzieś gotowe podobne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.04.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Dropsiak Ciebie tez wspieram Moze jajka nie byly kurzece ? Tylko insze, nie moge napisac jakie , ale Wiesz pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 15.04.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Jaja tradycyjnie kurskie były Za wsparcie dzieki. Może przełożę sernik do salaterek a na wierzch galaretka pokrojona w kosteczkę?? Nietypowy deser wyjdzie Wesołych ŚwiąT!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 15.04.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Zochna - jak to lukier, to tak jak inwestor pisala cukrem pudrem zasypac i bedzie okejos Dropsiak - do zamrazalnika na godzine siup i bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.04.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 szybciej by było ciekłym azotem... w każdej kuchni powinna byc butla z ciekłym azotem na wypadek gdyby nie zastygło!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 fajna polewa na mazurek to taka masa z puszki słodkiego mleka skondensowanego - gotuje sie ja na malym ogniu przez 3 godz - otwiera - i bardzo fajna gesta masa wychodzi do smarowania (na lukrze sie nie znam z cukrem pudrem mi sie kojarzy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 A ja tez potrzebuje...wsparcia do koszyka ze swieconka wrzucilam slicznie zrobiona pisanke - tyle ze ... to jest nieugotowane jajko (musialo sie zaplatac do gotowanych ) tylko czemu akurat to wskoczylo do koszyka zenada nie? zwlaszcza ze wlasnie je nadtłuklam zeby sprawdzic bo cos mnie tklnelo - i totalnie sie rozwalilo czyli jajka swieconego jutro nie bedzie u mnie - podzielimy sie swieconym chlebkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 15.04.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Zielonooka - otrzyj ugotowane jajo o chleb, to nabierze mocy urzedowej przez dotyk ja tek prawde mowiac to mogla bym juz zaczynac a to trzeba bedzie do jutra czekac... chyba psa przegonie zeby czas zabic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 chyba tak zrobie http://www.kuron.com.pl/phpBB2/images/smiles/105.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.04.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 A ja tez potrzebuje...wsparcia do koszyka ze swieconka wrzucilam slicznie zrobiona pisanke - tyle ze ... to jest nieugotowane jajko (musialo sie zaplatac do gotowanych ) tylko czemu akurat to wskoczylo do koszyka zenada nie? zwlaszcza ze wlasnie je nadtłuklam zeby sprawdzic bo cos mnie tklnelo - i totalnie sie rozwalilo czyli jajka swieconego jutro nie bedzie u mnie - podzielimy sie swieconym chlebkiem taki brak woli walki u Ciebie no nie moge... przecież możecie po łyczku surowego święconego skonsumować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 15.04.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 przecież możecie po łyczku surowego święconego skonsumować i stuknac sie tez przy okazji mozna ..wchodzi baba do windy,a tam waz nogi myje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 nie bo jak surowe wypije to znow bede spiewac (stary sposob div operowych i aktorów) a nie moge spiewac bo selimowi kwiatki wiedna rrmi mnie wrzuca do lodowki, aggi bije pasem , zochna knebluje, a długi goni z młotkiem za duzo wrazen:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.04.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 a ja, przez grzeczność, nie pisałem wczoraj, co przeżywałem za katusze zielona zawsze możesz to jajko jeszcze ugotować, to co, że już poświęcone, albo skocz jeszcze raz do święcenia, będziesz miała, bardziej ważne Święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.04.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 jak mam ugotowac?!?!?!http://www.kuron.com.pl/phpBB2/images/smiles/108.gif Y twierdzil ze surowe ja ze gotowane chialam udowodnic ze sie myli wiec wyrznelam nim o stól (jajkiem nie Y )) no i gluty sciekajace na podloge zcieralam przy radosnym rechocie Y pelnego satysfakcji ze mial racje http://www.kuron.com.pl/phpBB2/images/smiles/112.gif (zapamietam to o tym spiewaniu http://www.kuron.com.pl/phpBB2/images/smiles/121.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts