satina 18.04.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Chcę kupić jakiś mały samochód dla mnie do jeżdżenia przede wszystkim po mieście: praca - dom Co myślicie o fiacie Panda. Widzę że pojawiło się ich dość dużo na naszych drogach. Proszę użytkowników i nie tylko o opinię na temat tego samochodzika. A może jakieś inne sugestie - mile widziane. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.04.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Po pierwsze nie przepadam za fiatami, ale od 2 lat "pandusiem" jeździ moja córka i jest zadowolona. Jako drugi samochód do jazdy po mieście, mały, dość zwrotny, myślę, że może być OK. Jest to jedno z tańszych autek, a to chyba też ma znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.04.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 ja jeżdżę pandą od półtora roku, jest to nasz drugi samochód i używamy go głównie do miastai do pracy. Jeżdzi się nim dobrze, łatwo wjeżdża w ciasne miejsca, pali- tak sobie,zakupy tygodniowe się mieszczą, a z tyłu 1 fotelik i 2 "poddupniki". Generalnie lubię swój samochodzik i jestem zadowolona, że go kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satina 21.04.2006 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Dziekuję za odzew w mojej sprawie. Jak narazie to dalej się zastanawiamy, ale krąg zainteresowań poszerzył się o inne mniejsze samochodziki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 22.04.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Z małych samochodów bardzo dobre opinie zbiera też Kia Picanto.A może Chevrolet Spark? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.04.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Na zakupy OK - tylko brzydkie jak fuck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.04.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 hymmm czy ja wiem czy az tak brzydkie ? mi np. nie podoba sie z wygladu nissan micra a wiem ze duzo osob sie zachwyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satina 24.04.2006 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 W domu cały czas burza mózgów, gazety samochodowe oraz internet cały czas przeglądany i szukamy jakiejś okazji. W chwili obecnej skłaniamy się w strone Toyoty Yaris. Zakup tego auta nie jest sprawa naglącą więc możemy trochę poszukać i pokaprysić. Dzięki za odzew i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 25.04.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Od kiedy teściowie uszczęśliwili córkę (moją obecną Żonę) nowy fiatem uno to powiem:NIGDY WIĘCEJ!!!! Serwis gwarancyjny - TRAGEDIA.Takie same problemy mieli znajomi z nowymi seicento i palio. Zdecydowanie polecam 2-3 letnią Micrę, czy Yarisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 26.04.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Witam Z włoskich rzeczy najsmaczniejsza to pizza i lody a najsolidniejsze to buty i mafia a w ogóle panda to fajny chiński miś i w dodatku z podbitym okiem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 27.04.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Jeździłam Pandą jako samochodem zastępczym. Na miasto całkiem dobry, ale pod jednym warunkiem - musi mieć wspomaganie. Mi dali wersję bez wspomagania i to była tragedia. A tak na marginesie, to na fiaty najbardziej wybrzydzają Ci, co ich nie mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.04.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 A tak na marginesie, to na fiaty najbardziej wybrzydzają Ci, co ich nie mieli. Gosiu, różnymi fiatami przejeździłem kilkaset tys. kilometrów i dalej uważam, że od fiata gorsza tylko jednorazowa zapalniczka. Z samochodami innych marek miałem znacznie mniej kłopotów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 27.04.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Ja na przykład nie rozumiem, dlaczego w moim uniaku tak szybko przepalają się żarówki Poważnie, ciągle któraś się nie pali. Jak to możliwe? Napięcią są w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.04.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Miałem podobny problem w skodzie. Jak wymieniłem wszystkie fabryczne żarówki na nowe problem zniknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.05.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Ja na przykład nie rozumiem, dlaczego w moim uniaku tak szybko przepalają się żarówki Poważnie, ciągle któraś się nie pali. Jak to możliwe? Napięcią są w porządku. Pięć lat jeździłem uniakiem i tylko jedna żarówka się przepaliła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 29.05.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Jeździłam Pandą jako samochodem zastępczym. Na miasto całkiem dobry, ale pod jednym warunkiem - musi mieć wspomaganie. Mi dali wersję bez wspomagania i to była tragedia. A tak na marginesie, to na fiaty najbardziej wybrzydzają Ci, co ich nie mieli. Po prostu nie należy skręcać kołami w miejscu. Samochód powinien się toczyć. Moja żona jeździ Skodą Forman i nie narzeka na brak wspomagania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 30.05.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Ja na przykład nie rozumiem, dlaczego w moim uniaku tak szybko przepalają się żarówki Poważnie, ciągle któraś się nie pali. Jak to możliwe? Napięcią są w porządku. Pięć lat jeździłem uniakiem i tylko jedna żarówka się przepaliła... Szczęściarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 30.05.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam Z włoskich rzeczy najsmaczniejsza to pizza i lody a najsolidniejsze to buty i mafia a w ogóle panda to fajny chiński miś i w dodatku z podbitym okiem. pozdrawiam chopinetka jesteś wielka lepiej bym tego nie ujęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.06.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witam Z włoskich rzeczy najsmaczniejsza to pizza i lody a najsolidniejsze to buty i mafia a w ogóle panda to fajny chiński miś i w dodatku z podbitym okiem. pozdrawiam chopinetka jesteś wielka lepiej bym tego nie ujęła Dorzucę jeszcze makaron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.06.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Jeździłam Pandą jako samochodem zastępczym. Na miasto całkiem dobry, ale pod jednym warunkiem - musi mieć wspomaganie. Mi dali wersję bez wspomagania i to była tragedia. A tak na marginesie, to na fiaty najbardziej wybrzydzają Ci, co ich nie mieli. Miałam i dlatego wybrzydzam - uważam, że to wózek na rozbicie dla dzieciaka.. Choć i to chyba nie - jak się kogoś kocha to nie można m kupić samochodu, którego blacha gnie się jak mocniej przycisnąć ręką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts