kofi 09.08.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 ozzie bardzo ładna ta kuchnia i jadalnia. Te okna też super! A blaty to kamień? Pięęęęękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 09.08.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Kofi, dziekuje za mile slowa. Blaty sa z granitu o nazwie shivakashi. Szukalismy granitu z czerona smugahttp://img452.imageshack.us/img452/3464/20060101002012aagr7.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 09.08.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Postaram sie wkleic wiecej zdjec. teraz zdjecie z boku kuchni: http://img504.imageshack.us/img504/1969/20060101001704aaev3.th.jpg a teraz od wejscia z holu: http://img268.imageshack.us/img268/2839/20050209052658aahm4.th.jpg A to nasza kuchnia, gazowo-elektryczna, taki kombinat na 100 cm szerokosci, ale super sie na niej gotuje http://img479.imageshack.us/img479/1660/20050209052426aaij1.th.jpg Mam nadzieje, ze zdjecia beda wklejone, sorry to dla mnie jeszcze nowy temat, bo dopiero sie ucze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angielka 09.08.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 jescze jedna proba, jak nie wyjdzie to pozostalo tylko plakac i krzyczec 'help' http://img504.imageshack.us/my.php?image=20060101001704aaev3.jpg śliczna jest ta twoja kuchnia, a jadalnia ... po prostu - aż mi dech zaparło taka piękna - te okna.... Ps. widzę, że masz robot kitchen aid - możesz powiedzieć jak się sprawuje, czy jestes zadowolona, wart jest swej ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 09.08.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 A to jest czesc, gdzie na codzien jadamy posilki. Zdjecie wyszlo troche ciemne, bo robione pod slonce http://img311.imageshack.us/img311/4374/20060101001717aaqj7.th.jpg To jest sciana pomalowana w kontrastowym kolorze, czerwono-malinowym. http://img479.imageshack.us/img479/1660/20050209052426aaij1.th.jpg Kuchnie robil stolarz (polecany na forum ). Meble to buk parzony. Projekt kuchni zamowilam w salonie mebli austriackich, ale wyszlo o ponad polowe taniej niz w tym salonie. Wszystkie meble, mechanizmy Blaum, hoetish ( nie wiem czy tak sie pisze..) wypelnienia szuflad, magic corner, szyby ze szkla mlecznego, do tego wolnostojaca gablota (bardzo pakowna ze szklanymi drzwiami. W cene kuchni wchodzily blaty granitowe z montazem (sama wyspa ma 110x170 cm) + granitowe cokoliki + granitowa plyta za kuchenka = calosc 21 tys zlotych. W salonie mebli austriackich 'zaspiewali' 45 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 09.08.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 cos nie moge wkleic tej sciany, wszystko sie pomieszalo, za co przepraszam http://img409.imageshack.us/img409/8575/20050209052221aasp1.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.08.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 ozzie no i udalo sie kuchnia ze tak powiem cacuszko ps... wywal ta duza fote, bo topik rozciagnelo strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 09.08.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Mohag, jak wywala sie to zdjecie, bo to dopiero dla mnie wyzwanie Zupelnie nie mam pojecia, a nie chcialabym zasmiecac tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.08.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 nad Twoim postem z prawej strony masz takie kosteczki... odpowiedz z cytatem i zmien/usun.... czy cos podobnego. Jak klikniesz na ten zmien, w tym poscie ze zdjeciem, to wroci post do pierwotnej postaci, czyli odpowiedzi.... wykasuj linka i wyslij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 10.08.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Piekny sloneczny kolor buku!!!!!!!!!!!! Bardzo przytulna kuchnia, lubie takie wnetrza. A kolor malinowy mozna wprost zjesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 10.08.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 ozzie, ładna ta Twoja kuchnia, śliczne kolory, i zazdroszcze takie pieknego, wielkiego przeszklenia :) a mnie tez bardzo sie podobaja te deski w salonie (chyba deski)... jakie to drewno?? co to w ogole za podłoga? i super ułożone tak po skosie.... mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 10.08.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Ozzie, kuchnia piękna , a blaty kamienne i okna poprostu cudo . Gratuluje pomysłu, a stolarzowi i innym fachmanom wykonania. Pieknie Serdecznie pozdrawiam , KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 10.08.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Gratuluje pieknej kuchni!!! Meble naturalne - bardzo mi sie podobaja (i ta szufelka od centralnego odkurzacza - zastanawiam sie nad tym rozwiazaniem).Kuchenka odlotowa - przez chwile myslalam ze gdzies za granica mieszkasz bo takie kuchenki lubia na przyklad wlosi....Cudne przeszklenia.... Pozdrawiam.Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpilka 10.08.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 merkog napisał: no i zrobilem błąd z lodówką otwiera się nie w tę strone - potrzebna by była przerwa "technologiczna" pomiędzy ścianką a lodówką (10-15cm). Może dobrze bo taka przerwa by brzydko wyglądała. Z tego co się orientuję to drzwi w lodówkach można przekładać na drugą stronę, zadzwoń do serwisu, powiedzą jak to zrobic, większość lodówek ma takamozliwość. Zmiana strony otwiertania lodówki na pewno ułatwi "życie w kuchni" A kuchnia przepiękna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARKOG 10.08.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 merkog napisał: no i zrobilem błąd z lodówką otwiera się nie w tę strone - potrzebna by była przerwa "technologiczna" pomiędzy ścianką a lodówką (10-15cm). Może dobrze bo taka przerwa by brzydko wyglądała. Z tego co się orientuję to drzwi w lodówkach można przekładać na drugą stronę, zadzwoń do serwisu, powiedzą jak to zrobic, większość lodówek ma takamozliwość. Zmiana strony otwiertania lodówki na pewno ułatwi "życie w kuchni" A kuchnia przepiękna.... Oczywiście że można ale musi być szpara pomiędzy lodóweczką a ścianką (tak 10cm minimalnie) po lewej stronie bo drzwi są bardzo grube. - mógłbym tam trzymać szczotki i miotły i zasłaniać jakąś makatką - ale to by pewnie zburzyło kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 10.08.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Dziekuje wszystkim za mile slowa. Nadal nie udalo mi sie usunac tego postu, gdzie jest to duze zdjecie. Czy ktos moze mi napisac jak krok po kroku usuwa sie wlasny post? Bede wdzieczna. Mundzia, podloga w salonie to deski jatoba. Bardzo jestesmy z niej zadowoleni, bo cholernie twarda Angielko, robot KitchenAid i blender tej samej firmy mam juz ponad 5 lat. Kupilam, gdy mieszkalismy w UK, tam te rzeczy sa tansze niz w Polsce. Ja lubie pichcic w kuchni i teraz nie wyobrazam sobie swoich codziennych 'prac w kuchni' bez tego robota. Najfajniejsze jest to, ze mozna dokupic rozne akcesoria, ja ma do robienia lodow i zestaw do makaronu. Rozwalkowanie ciasta na dowolna grubosc to frazka (najpierw oczywiscie wyrabiamy ciasto w misce), zrobienie tagliatelle czy spaghetti, lub platow do lasagne zajmuje kilka sekund. Makaronow to wlasciwie juz nie kupuje, robie sama, bo to jest dziecinnie proste i szybkie, nie mowiac juz o roznicy w smaku Robot swietnie wyrabia ciasto na pizze, drozdzowe czy na chleb. Ubicie piany z bialek jest ekspresowe. Ten design zostal wymyslony w latach 20tych ubieglego wieku, cale urzadzenie jest bardzo ciezkie (nie ma elementow plastikowych) i solidne. Teraz to kupilabym KitchenAid w moim ulubionym czerwonym kolorze Mam tez blender tej firmy, idealnie kruszy kostki lodu, rozdrabnia bazylie, czosnek i orzechy pini na pesto genovese, robi sie w nim dobre koktajle. Ma 5 roznych programow miksowania. Tez jest to solidne i ciezkie urzadzenie i mozna kupic w kilku kolorach. przesylam tu link to strony internetowej firmy, gdzie kupilam swoje urzadzenia: http://www.ogormans.co.uk/kitchenaid_food_mixers.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 10.08.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 ozzie nie usuwaj postu...myslę, ze nikogo nie drażni wielkosc zdjęcia ...no bynajmniej nie mnie ps. mogę tylko poraz kolejny powtórzyć...teraz publicznie....że kuchnia i jadalnia jest piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 10.08.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Motyczko, dzieki za twoje mile slowa Wklejam zmniejszone zdjecie, to ktore tak rozciagnelo strone http://img504.imageshack.us/img504/8961/20060101001544aaxe5.th.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 10.08.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Motyczko, wlasnie odkrylam twoj album na photosite. Twoja Jozefina ma taki cieply klimat, super schody, przytulna kuchnia, a lazienka... po prostu palce lizac Uwielbiam takie klimaty. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 10.08.2006 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 ozzie szkoda, że nie znałam Twojego stolarza... Cena bardzo przyzwoita, żeby nie powiedzieć - niska. Za taaakie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts