Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jaksie kuchnia CUDEŃKO :D Pan Adam znowu dał popis swoich możliwości :wink: Mam nadzieję, że tak jak ja będziesz zadowolona

Podejrzałam sobie tu ustawienie wolnostojącej mikrofali i mam taką małą radę, aby umieścić ją na półce tak aby pod nią zmiescił się na przykład chlebak. Mam tak u siebie w bloku i jest to super rozwiązanie (podpatrzone zresztą wcześniej u teściuowej :) ) ponieważ mikrofala postawiona bezpośrednio na blacie zabiera na nim także miejsce potrzebne do otwierania drzwiczek.

O cyknęłam na szybko fotkę kom, więc przepraszam za jakość :oops:

http://lh4.ggpht.com/_3Ai8nBosG8c/Sw2d5yuXQsI/AAAAAAAAAic/ZPE5OnXDqRM/s640/20091125187.jpg

pzdr

o.

Świetny pomysł z tą półeczką na mikrofalę. Co prawda u mnie w samym rogu tak jej nie umieszczę, bo lampkę podszafkową tam mam, ale można pokombinować i np. przesunąć mikrofalę. Dzięki za podpowiedź :)

Dzięki. Naprawdę do niczego nie mogę się doczepić :D Czekam jeszcze na grube półki na pustej ścianie.

:lol: To ja to zrobię: nie podobają mi się uchwyty w orzechowych szafkach - czemu nie są takie jak w białych lub odwrotnie? Grunt to konsekwencja ;)

Dzięki. Naprawdę do niczego nie mogę się doczepić :D Czekam jeszcze na grube półki na pustej ścianie.

:lol: To ja to zrobię: nie podobają mi się uchwyty w orzechowych szafkach - czemu nie są takie jak w białych lub odwrotnie? Grunt to konsekwencja ;)

Mnie chodzi o to, ze nie mogę się doczepić do wykonania. A jest tak, jak chciałam :)

Jaksie, tez masz taka "kiszke" widze, jak ja.

Moge ustawic meble tylko z jednej strony, bo kuchnia jest waska.

Pieknie, to u Ciebie wyglada. Sliczne meble. Uchwyty tez. Wlasnie ekstra to wyglada.

Ja bede miala na calej scianie ciemny fornin, az po sufit, bez zadnych plytek, na tym jasne jasminowe meble. Po drugiej stronie z tego ciemnego forniru szafka i barek tez ciemny, ale juz kolo tych jasnych mebli. Na wizualizacji wygladalo bardzo ladnie.

Przy takich wymiarach kuchni nic innego zrobic nie moglam, ale to bardzo mi sie podoba.

No kiszka :lol: , choć mieliśmy też projekt, który przewidywał plytkie szafki po drugiej stronie. Niby się dało, ale ja nie chcoałam. Bałam się, że będzie ciasno. W wysokiej zabudowie mam duzo szafek, myślę, że mi wystarczy:)

Dziękuję za pochwały kuchni.

A ty pokaż wizualkę ;) brzmi obiecująco.

Mam prośbę do wszystkich osób zamieszczających tu zdjęcia swoich kuchni,aby podawały ich rozmiary.

Dużo osób czerpie z tego forum inspiracje i o wiele łatwiej wyobrazić sobie ustawienie mebli w naszej przyszłej kuchni jak można to podejrzeć u osób posiadających kuchnie podobnej wielkości.

Jaksie, a ja jestem taka madra, ze zrobili mi wizualizacje, zapalcilam za nia, po czym wrocilam do domu. Bez zadnego nawet rysunku :( :roll:

Te kwote pozniej odliczaja, jak sie zdecydujesz na kuchnie i podpiszesz kontrakt.

Ale nawet nie moge sobie poogladac :(

Napisalam juz do pana projektanta i mi przysle jakiej zdjecie. Uff!

Witam,

Czy ktoś posiada zlewozmywak Teka Aura 60B-TG?

http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=877523

Bardzo proszę o opinię lub polecenie podobnego zlewozmywaka na szafkę 60 :)

ja mam taki zlewozmywak jasny ,masakrai, straaaaaaaaasznie się brudzi!!

ogolnie jest duzy i wygodny ale czyscic go trzeba codziennie i najlapej domestosem,a dodam ze malo zmywam bo mam zmywarke do ktorej wkladam wszystko,do zlewu wylewam resztki napojow

Romilko napisz jaki dokładnie masz odcień tego zlewozmywaka, bo własnie zastanawiam się nad jasnym.

Witam,

Czy ktoś posiada zlewozmywak Teka Aura 60B-TG?

http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=877523

Bardzo proszę o opinię lub polecenie podobnego zlewozmywaka na szafkę 60 :)

ja mam taki zlewozmywak jasny ,masakrai, straaaaaaaaasznie się brudzi!!

ogolnie jest duzy i wygodny ale czyscic go trzeba codziennie i najlapej domestosem,a dodam ze malo zmywam bo mam zmywarke do ktorej wkladam wszystko,do zlewu wylewam resztki napojow

Romilko napisz jaki dokładnie masz odcień tego zlewozmywaka, bo własnie zastanawiam się nad jasnym.

kolor to TOPAZ,podobał mi sie antracyt ale srednio pasowal do mojej kuchni

Cześć!

Pochwalę się projektem jaki przygotowal dla nas p.Robert (ogłasza się tu na forum :) ) na podstawie zdjęcia w katalogu BRW. Kolory troszkę nie te, bo gres u nas jasny, no i okap trochę inaczej będzie wyglądać, ale ogólna koncepcja jest taka.

http://img267.imageshack.us/img267/9689/perspektywa.jpg

Szafki już stoją, czekam z niecierpliwością na fronty. :D