Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mocno nieskończona, ale cieszy to się chwalę:

http://lh4.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/S5-9retX-0I/AAAAAAAACfU/kAThkCsesrU/DSC_7578.JPG

BOSKA!!!!!

bardzo mi się podoba

a wie ktoś czy takie ładne podasowanie sęków w każdych drzwiczkach to jest standard, czy trzeba dodatkowo dopłacać ?

widzialam nie raz kuchnie z frontami zebrano, w których każde drzwiczki były jakby z innej płyty (paski nie idą w lini tej samej)

Mocno nieskończona, ale cieszy to się chwalę:

http://lh4.ggpht.com/_jdUb2qEpdVs/S5-9retX-0I/AAAAAAAACfU/kAThkCsesrU/DSC_7578.JPG

BOSKA!!!!!

bardzo mi się podoba

a wie ktoś czy takie ładne podasowanie sęków w każdych drzwiczkach to jest standard, czy trzeba dodatkowo dopłacać ?

widzialam nie raz kuchnie z frontami zebrano, w których każde drzwiczki były jakby z innej płyty (paski nie idą w lini tej samej)

U dobrych wykonawców mebli to JEST standard. Stolarz z firmy "kogucik" nie zwraca na to uwagi, więc lepiej dopytać, zanim się złoży zamówienie :lol:

To co ma przechodzić z drzwiczek na drzwiczki to słoje. Sęki to wada drewna i pod żadnym pozorem ma ich nie być na meblu ( no może pojedyncze). Pamiętaj tylko, że efekt przechodzenia słojów można osiągnąć tylko do ok.3mb długości ciągu szafek.

Ja mam ciąg 3,2m i nie udało się stolarzowi znaleźć takiego forniru :( chyba 2,5 to najdłuższy

Witajcie,

oto nasza świeżutka jeszcze niezamieszkana kuchnia :lol: Barek jeszcze nie wykończony cegłą, no i przepraszam za jakość zdjęć, ale chyba miałam pochlapany obiektyw :o :o Może za tydzień wstawię lepsze :wink:

http://img86.imageshack.us/img86/7171/dsc01957.jpg ]

Agawi, pięknie i klasycznie, ale napisz proszę z jakiej firmy/stolarza mebelki?

To co ma przechodzić z drzwiczek na drzwiczki to słoje. Sęki to wada drewna i pod żadnym pozorem ma ich nie być na meblu ( no może pojedyncze). Pamiętaj tylko, że efekt przechodzenia słojów można osiągnąć tylko do ok.3mb długości ciągu szafek.

Ja mam ciąg 3,2m i nie udało się stolarzowi znaleźć takiego forniru :( chyba 2,5 to najdłuższy

U mnie jest ciąg 3,7m i słoje forniru ładnie przechodzą z szafki na szafkę :D