monikaa13 22.03.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Może to jakiś troll poprostu. Jeżeli wykonawca to taki "O jaka świetna kuchnia, gdzie robiona?" "A tutaj ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 22.03.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 A może słoniczka to Twpoja żona???? to żart a na serio rzeczywiście nieładnie tak wykonawcy się chwalic bez pytania... Z postu Słoniczki jednoznacznie wynika, że jest właścicielką tej kuchni. Takie postępowanie ma tylko jedno określenie! zgadzam się ale nie będę nazywac po imieniu bo może dzieci czytają .... Ajur obejrzałam album - wnetrza piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andape 22.03.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ajur - masz naprawdę piekną kuchnię i przykro, że ktoś przedstawia ją jako swoją Widać, że w swoje w swoje wnętrza włożyliście sporo serca-są bardzo w moim stylu.Gorąco gratuluję domku. Mam jeszcze małą prośbę-czy możesz napisać wegług jakiego projektu jest domek bo bardzo podoba mi się układ pomieszczeń.Z góry dziekuję.A i jeszcze jaki kolor mają okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 22.03.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Teraz moja kolej Kuchnia jeszcze trochę w nieładzie, ale co tam....pokażę http://images49.fotosik.pl/271/03cea293f28b0929med.jpg quote] ja bym pousuwała koguciki i inne tego typu ozdoby, mnie się to nie podoba... U mnie panuje już klimat świąteczny, dlatego te koguciki itp. no, ale może Ty jeszcze masz mikołajki w marcu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 22.03.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Teraz moja kolej Kuchnia jeszcze trochę w nieładzie, ale co tam....pokażę U mnie panuje już klimat świąteczny, dlatego te koguciki itp. no, ale może Ty jeszcze masz mikołajki w marcu...... nie, ja nie mam w domu żadnych tego typu ozdób, bo jestem ich przeciwnikiem P.S. wyraziłam tylko swoje zdanie,po to jak rozumiem zamieszcza się zdjecia w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 22.03.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 ależ, oczywiśie ja szanuję Twoje zdanie.... Zdjęcie po to wystawiłam, aby ktoś sobie obejrzał i może go zainspiruje w nim coś..... Przecież nie zależy mi tylko na komentarzach pozytywnych...Tak naprawdę wcale mi na nich nie zależy Wystawiłam i tyle, nie robi na mnie wrażenia negatywna opinia - bawi mnie to forum i tyle Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 22.03.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 to tylko sugestia, nie negatywna opinia pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andape 22.03.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 ohm30-jeśli mogę wtrącić swoje 3 grosze to moim zdniem akurat do Twojej kuchni pasują takie dodatki-dzieki nim kuchnia wygląda jak miejsce, w którym mieszka kochajaca sie rodzina (wspomniałś wcześniej, że figurki na okapie są od syna jeśli dobrze pamiętam).Myśle, że widać po wykonaniu kuchi, że nie należysz do tych, którzy lubią sterylne, katalogowe kuchnie(niech sie nikt nie obrazi bo nic złego nie mam na myśli). Kuchnia nie jest do końca w moim guście ale sprawia bardzo przytulne wrażenie i na pewno dobrze bym sie w niej czuła.Generalnie jestem fanką Twoich wnętrz zwłaszcza salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żebro 22.03.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 http://images49.fotosik.pl/266/692728bcec49bf8cmed.jpg Witam Żebro powiedz czy jesteś zadowolona z usługi firmy Nataly, bo że kuchnia śliczna to widzę i gratuluję. Pozdrawiam Konradzie myślę że dobrze trafiłam , mieli mały poślizg ponieważ sporo mebli było bardzo nietypowych i wymagających "dłuższej" produkcji . Kuchnia była początkiem współpracy bo chcieliśmy ich sprawdzić , potem "poszła" łazienka , wszystkie szafy i zabudowa akwarium której nikt nie chciał zrobić . Ważne że montażyści byli z firmy a nie z "łapanki" i z niczym nie mieli problemu . Także z czystym sercem polecam i pozdrawiam . Wstawiam jeszcze zdjęcie szaf i innych mebelków które zrobiło mi nataly z tym że było mało miejsca żeby zrobić jakąś fajną fotkę .. Pozdrawaim http://images37.fotosik.pl/261/8670a1821390f665med.jpg http://images39.fotosik.pl/266/2b9999e279db92fbmed.jpg http://images49.fotosik.pl/266/692728bcec49bf8cmed.jpg http://images50.fotosik.pl/270/6ad18c61007c5443med.jpg http://images45.fotosik.pl/270/ca3ebce17aec6f7bmed.jpg http://images36.fotosik.pl/156/dd9430cc50c014c9med.jpg http://images50.fotosik.pl/270/1496b12d9fb5dddemed.jpg http://images41.fotosik.pl/261/d2c795dace4a6b1fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohm30 22.03.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 ohm30-jeśli mogę wtrącić swoje 3 grosze to moim zdniem akurat do Twojej kuchni pasują takie dodatki-dzieki nim kuchnia wygląda jak miejsce, w którym mieszka kochajaca sie rodzina (wspomniałś wcześniej, że figurki na okapie są od syna jeśli dobrze pamiętam).Myśle, że widać po wykonaniu kuchi, że nie należysz do tych, którzy lubią sterylne, katalogowe kuchnie(niech sie nikt nie obrazi bo nic złego nie mam na myśli). Kuchnia nie jest do końca w moim guście ale sprawia bardzo przytulne wrażenie i na pewno dobrze bym sie w niej czuła.Generalnie jestem fanką Twoich wnętrz zwłaszcza salonu. Bardzo mi miło Kuchnia faktycznie ma być do użytku,a nie do oglądania. Cała nasza rodzna czuje się w niej przytulnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ajur 22.03.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Coś dziwnego się tu dzieje. Moja kuchnia była wykonana właśnie przez firmę Nataly Meble.....Ajur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMaL 22.03.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Coś dziwnego się tu dzieje. Moja kuchnia była wykonana właśnie przez firmę Nataly Meble..... Ajur Ajur i nawet widać ją na stronie Nataly.pl w galeria I zaraz obok kuchni Żebro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 22.03.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witam Żebro powiedz czy jesteś zadowolona z usługi firmy Nataly, bo że kuchnia śliczna to widzę i gratuluję. Pozdrawiam Konradzie myślę że dobrze trafiłam , mieli mały poślizg ponieważ sporo mebli było bardzo nietypowych i wymagających "dłuższej" produkcji . Kuchnia była początkiem współpracy bo chcieliśmy ich sprawdzić , potem "poszła" łazienka , wszystkie szafy i zabudowa akwarium której nikt nie chciał zrobić . Ważne że montażyści byli z firmy a nie z "łapanki" i z niczym nie mieli problemu . Także z czystym sercem polecam i pozdrawiam . Wstawiam jeszcze zdjęcie szaf i innych mebelków które zrobiło mi nataly z tym że było mało miejsca żeby zrobić jakąś fajną fotkę .. Pozdrawaim dałam im do wyceny kuchnię, zobaczę ile chcą... i tak własnie działa marketing szeptany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.03.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Mam nadzieję, że to po prostu pomyłka!!!! Proszę obejrzeć moją galerię!!!!! Pozdrawiam, Ajur Niezly numer, a jak przekonywujaco opowiada jak "wymyslala" te kuchnie... Ajur bardzo ladna kuchnia i lazienka tez mi sie bardzo podoba ta z czerwonymi akcentami. Mam pytanie: jaki masz wklad kominkowy? Bo ja tez taki duzy narozny planuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 22.03.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Zdjęcia kuchni sa na pewno ze strony producenta kuchni tylko ciężko stwierdzić czy to tani chwyt reklamowy czy ktoś sobie sam ściągnął z ich strony zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ajur 22.03.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 A i Żebro pisze tylko w temacie o kuchniach!!!!?????Ajur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 22.03.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 A i Żebro pisze tylko w temacie o kuchniach!!!!????? Ajur od niechcenia rzuciłam okiem i rzeczywiście zdjęcia "innych" mebelków takie jak na stronie studia (?) ja bym zrobiła aktualne zdjęcia skoro 'już mieszkam" takie jak Ty masz Ajur w swoim albumie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 22.03.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Ale numer z kuchnią Ajur Tylko nie wiem, po co to komu Ajur, projekt był Twój czy firmy wykonawczej? Jeśli firmy, to nie wiem, jak wygląda sprawa np. z prawami autorskimi (jeśli mają zastosowanie). A wnętrza masz przepiękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 22.03.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 czyli ten żebro to ściema tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ajur 23.03.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ale numer z kuchnią Ajur Tylko nie wiem, po co to komu Ajur, projekt był Twój czy firmy wykonawczej? Jeśli firmy, to nie wiem, jak wygląda sprawa np. z prawami autorskimi (jeśli mają zastosowanie). A wnętrza masz przepiękne! Projekt był mój w każdym szczególe... Ajur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts