ma.ska 10.09.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Bardzo dziękuję za miłe słowa jest jeszcze duuużo do kupienia, zrobienia ale ten etap już bardzo cieszy na podłodze w kuchni oraz w holu mam gres z Cermagu Geo tonale 60x60 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 10.09.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 jakie płytki masz na podłodze? a wracając do kuchni - kto ja wykonał? Zdążyłam gdzieś doczytać, że Pan Adam, ale jeśli mogę prosić namiary będę wdzięczna Pozdrawiam gorąco Płytki to Nowa Gala kolekcja SIGNUM nr 12 (o ile dobrze pamiętam) 60x60. Wykonawcę wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 10.09.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Pavis napewno to 12 signum? wygadają jakos beżowo na Twojej podlodze...to zludzenie optyczne czy rzeczywiscie takie są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 10.09.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Pavis napewno to 12 signum? wygadają jakos beżowo na Twojej podlodze...to zludzenie optyczne czy rzeczywiscie takie są? Być może to przekłamanie kolorów Zdjęcie robione było wieczorem. Kafle są jasno szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muszelek 10.09.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Efila - po prostu padlam i dlugo nie wstane! ech, moja mini kuchenka blokowa, ktorej nie ma jak urzadzic bez "ustepstw" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 10.09.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Być może to przekłamanie kolorów Zdjęcie robione było wieczorem. Kafle są jasno szare ufff...to mnie uspokoilas:) dlugo uzytkujesz? jakies przeciwwskazania? zastanawiam sie pomiedzy signum 12 a orientalem 12...przekonasz do signum:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavis 10.09.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 ufff...to mnie uspokoilas:) dlugo uzytkujesz? jakies przeciwwskazania? zastanawiam sie pomiedzy signum 12 a orientalem 12...przekonasz do signum:)? Użytkuję rok - jedne i drugie tyle że OR mam chyba 13. Podsumowując - OR łatwiej się myje, mniej na nich widać (mam je w wiatrołapie - super wybór), SG moim zdaniem ładniejsze (delikatniejsze - OR-y mają taką trochę nierówną strukturę, jakby były miejscami popękane, są bardziej zróżnicowane kolorystycznie), tyle że po myciu na SG lubią zostawać mazy. Przetestowałam kilka ścierek i natrafiłam na taką, po której jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.09.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Ja też mam duży problem z oświetleniem swojej kuchni, będzie montowana lada dzien a ja wciąz nie mam lamp. najwięcej kłopotu mam z lampami doswietlajacymi blat pod oknem, układ podobny jak u Efilo i też bez g,órnych szafek. Efilo co to za kinkiety są u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.09.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Uprzedzam ze odpowiedz będzie nudna. To Optique chorsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.09.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 No chyba ze pytasz o clin firmy aquaform Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spinacz 10.09.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Efilo czy mogłabyś zdradzić nazwę płytek, jakie masz na podłodze. Zawsze myślałam, że beż będzie gryzl się z bielą, a wygląda to naprawdę ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.09.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Fashion Ivory z Piemme. Wbrew pozorom jest to dość chlodny beż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spinacz 10.09.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Dziękuję. To chyba nie jest pełny połysk tylko półpoler? Jak się sprawuje w kwestii utrzymania czystości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.09.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Efilo mi chodzi o te centralnie nad oknem, nie wygladaja mi na chorsy ani cliny, ja ich nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.09.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 aneta to sa chorsy optique dla odmiany s http://www.chors.pl/index.php?l=pl&m=3&r=182 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.09.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Dzieki Markoto:wiggle: na zdjęciu Efilo wyglądają zupełnie inaczej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 11.09.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Podpowiedzcie prosze nazwe szarej lub bezowo-szarej plyty indykcyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.09.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Ręka ma taka. Chyba nawet była kuchnia w tym wątku w nią wyposażona. Kafle to lappato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 12.09.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Nina81 śliczna kuchnia, sama planuję białą. Powiedz proszę jak Ci się sprawują górne szafki do sufitu? Sama planuję dwa rzędy szafek nad blatem kuchenny, co prawda nie równe, tylko górna będzie szersza od dolnej, ale jednak do samego sufitu. Na jakiej wysokości masz sufit? efilo dziękuję, za to że znów wrzuciłaś zdjęcia Twojej kuchni. Oczywiście muszę powtórzyć to co wiele razy już padało - JEST PIĘKNA Bardzo się cieszę, że ją wrzuciłaś bo mogłam ją pokazać drugiej połówce i w końcu podzielił moje zdanie co do Białej Kuchni Ja już to wiedziałam od dawna, ale faceta najlepiej przekonają zdjęcia, jak coś może świetnie wyglądać. Mam nadzieję, że jak nadejdzie czas mojej, też wyjdzie tak dobrze jak Twoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.09.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 ooo ktoś sie zabrał za kuchmena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts