lasche 21.10.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Ja zdecydowanie głosuję za teściową ... co prawda u nas kuchnia zapowiada się poprawnie - ikeowo ale ... zapraszam wszystkie teściowe do przyszłej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 21.10.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 :Da czujesz, co będzie, jak wkleisz swoje wnętrza? strach pomyśleć! ty, lasche, a może to czyjaś teściowa ... Jeżeli będą przemyślane i doprowadzone do ideału to będziesz miała więcej koleżanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.10.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 a ja znowu nic nie kumam.... to chyba jakiś szyfr musi być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 21.10.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 dawa ta ci to sophenawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 21.10.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 a ja znowu nic nie kumam.... to chyba jakiś szyfr musi być! nie, to tylko dopalacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 21.10.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 e-mół sorki ale jeżeli dużo palisz to spoko > Odnosnie Twojej kuchni bardzo ładna lecz jak sama zauważyłaś że jest coś co Ciebie drażni . Więc nie dziw się ze patrząc na kuchnię Twojej koleżanki ,napisałem to co uważałem za stosowne > Natomiast powracając do Twojej kuchni możesz < to co także po części jest błędem> zmienić bez najmniejszego problemu więc jeżeli interesuje Ciebie top aby tto naprawić czekam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olla1410 21.10.2010 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Uuuuuu.... No no... Ale się gorąco zrobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 22.10.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Drogie panie - dajcie spokój- to jest Forum Budowlaneszkoda czasu na takie bezowocne dyskusje. ANSE72 - po co zaśmiecasz FM?Proponuję portal dla samotnych - bo chyba masz człowieku ze sobą jakiś problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 22.10.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Myślałam wczoraj, że to wina wypitego wieczorem winka, ale po porannej mocnej kawie, dalej nie rozumiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 22.10.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Dzięki w imieniu czajnika! Seria jest boska, niestety mam tylko czajnik. Ekspres jest z innej kolekcji, a toster mi nie potrzebny. Sprawdza się super. Nie jest co prawda za cichy, ale podobno czajniki z płytą grzewczą tak mają. Łapami nie dotykam czajnika, raczej łapię za rączkę , więc nie mam z tym problemu. Przecieram normalnie szmatką z microfibry. Aricio, dzięki dzięki wielkie; zamawiam w takim razie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 22.10.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 psttt. anja, najtaniej chyba jest w euro agd. btw i chyba bezpiecznie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia4444 22.10.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 (edytowane) Czytałam te wywody wieczorem , ale winka troszkę wypiłam i stwierdziłam ze jednak mocne było , czytam rano , kurcze bardzo mocne było Nadal nic nie kumam Napisałam i dopiero doczytałam że nie tylko ja winko piłam , kawkę rano popełniłam i problemy z czytaniem ze zrozumieniem nie zniknęły , epidemia jakaś ? Edytowane 22 Października 2010 przez gosia4444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 22.10.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 a może anse72 to cudzoziemiec i trzeba anse72na jakiś kurs językowy wysłać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 22.10.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 psttt. anja, najtaniej chyba jest w euro agd. btw i chyba bezpiecznie też Bezpiecznie jest ale to nie znaczy, że w innych jest niebezpiecznie kupiować. Co do cen to polemizowałabym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 22.10.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 (edytowane) monikaa, chodzi o to, że nie mam zaufania do przypadkowych sprzedawców internetowych. sama kupowałam w Euro i jestem bardzo zadowolona z obsługi, ceny i realizacji zamówienia. zamawia się przez net, z możliwością odbioru w najbliższym sklepie. a kiedy produkt odbiega od Twych wyobrażeń, można zrezygnować z zakupu. poza tym lubię wybierać firmy, w których ewentualna reklamacja nie będzie problemem Edytowane 22 Października 2010 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 22.10.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Aricia, Można zrezygnować, jeśli na żywo coś będzie nie halo? No to suuper, bo ciut się bałam, co powiem, jak zobaczę, a coś mi nie spasuje, że ja dziękuję?No ale skoro jest taka opcja....Oczywiście wierzę, że cały zestaw okaże się na żywo piękny, elegancki, stylowy; no, jak Twój czajnik!!Bo zdjęcia katalogowe są średnie, takie matowe. A to piękny, żywy połysk przecież.Właśnie wczoraj w miłym panem z infolinii euro rtv agd rozmawiałam na temat całego zestawu; faktycznie, z magazynu centralnego dostarczają do wybranego sklepu w ciągu 1 dnia. Ceny - u nich najniższe, nie znalazłam nigdzie taniej. A w ogóle to kochana jesteś, że tak doradzasz i informujesz, wiesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 22.10.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 no co Ty, dziękuję pięknie. ja też korzystałam z porad forumowiczów, więc jak tylko mogę, staram się odwdzięczyć Uważam,że seria zrobiona jest na prawdę dobrze, estetycznie i porządnie. Nie widziałam innych kolorów w realu, bo sama też wybierałam w ciemno. Czarny na pewno jest " na wysoki połysk ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 22.10.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Można zrezygnować, jeśli na żywo coś będzie nie halo? w przypadku zamawiania czegokolwiek przez internet (no są pewne wyjątki jak np. usługi turystyczne czy prenumerata gazet) zawsze w ciągu 10 dni można odstąpić od umowy bez podania przyczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 22.10.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 no niby tak, ale nie zawsze wszyscy nie robią problemów .poza tym, jak masz możliwość obejrzenia w sklepie, to nie musisz już ponosić kosztów związanych z odesłaniem towaru btw, jestem również mile zaskoczona uprzejmą obsługą i świetnym kontaktem mailowym. na bieżąco informują o statusie zamówienia. ja lubię takie profesjonalne podejście do transakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 22.10.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 aricio przez te 10 dni, nikt nie ma prawa robić problemów, bo termin wynika z ustawy. tu trzeba twardo obstawać przy swoim. natomiast często jest tak, że gdy nie odpakujemy towaru przy kurierze, sprzedawca może podnosić, że wysłał towar nieuszkodzony, a my go przez te 10 dni zniszczyliśmy i teraz próbujemy odesłać. i ma trochę racji, no ale obowiązek staranność działa w obie strony. no ale to nie wątek na "kuchenną dyskusję", więc skwituje, że tak jak z normalnymi sklepami, również przez internet warto zamawiać u renomowanych, polecanych bądź sprawdzonych sprzedawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts