ANSE72 11.11.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Nic, czy możesz po prostu odpowiedzieć na moje pytanie? Jeżeli do niczego ,nie jest to Tobie potrzebne to raczej jest to zbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 11.11.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 a jaki według Twojej osoby ,powinien być ?? Odnoszę wrażenie, że masz zero szcunku do uczestników tego tematu i podważasz ich wiedzę i umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.11.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 emół jeżeli bedziesz miała odpowiednią wiedzę na Temat meblarstwa i innych związanych z budownictwa to możesz udzielać porad , a jak na razie piszesz to aby zrobić pope , Ale to czy ten poziom wiedzy co Ty reprezentujesz bedzie przekazany innym < nie wnikam . J eżeli jesteś tak obeznana w tej dziedzinie zapraszam czat Odpowiednią jak na czyj poziom/potrzeby? Póki co Ty ni eudowodniłes chyba żadnym postem swojego wysokiego poziomu, bardzo chętnie byśmy korzystali z Twoich fachowych porad jednak poki co siejesz tylko zamęt,a proszenony o konkretne rady, motasz i wklejasz durnowate linki, zwyczajnie zaśmiecasz wątek. Więc albo wklej tu swoją kuchnię, albo zacznij być faktycznie pomocny luz zwyczajnie przyjazny albo zostaw nasz wątek w spokoju, bo jak chyba zauważyłeś nikt tu za Tobą nie przepada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.11.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 E-móla co to jest ten pope, który robisz, pisząc na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 11.11.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Błagam was, dajcie już spokój, ja chcę oglądać kuchnie, ta od anetki zapowiada się pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 11.11.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Nic, czy możesz po prostu odpowiedzieć na moje pytanie? obawiam się, że nie a nie mówiłam .... Słuchajcie, a do czego służy ten trójkącik z wykrzyknikiem pod każdym postem? Bo jeszcze nie używałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.11.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Użyj - dzisiaj sobie poklikałam już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 11.11.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 to przycisk do głosowania, na najbardziej lubianego forumowicza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 11.11.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 albo zostaw nasz wątek w spokoju, bo jak chyba zauważyłeś nikt tu za Tobą nie przepada. a To przepraszam Ciebie e-mół jeżeli ,to jest wasz wątek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 11.11.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 E-mól a co to jest ten pope, który robisz, pisząc na forum? Myślę że jesteśmy za tępe aby znać ten język (środowisko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 11.11.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Myślę że jesteśmy za tępe aby znać ten język (środowisko) Myślę że jesteśmy za tępe, aby znać ten język (środowisko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 11.11.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Od redakcji: Bez przerwy dostajemy zgłoszenia postów do usunięcia. Prosimy o umiar. Inne poglądy, kąśliwe uwagi, nie są przekroczniem regulaminu. Prosimy o merytoryczne rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 11.11.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Od redakcji: Bez przerwy dostajemy zgłoszenia postów do usunięcia. Prosimy o umiar. Inne poglądy, kąśliwe uwagi, nie są przekroczniem regulaminu. Prosimy o merytoryczne rozmowy. Dokładnie - Brawo , Temat jest o kuchniach ,więc każdy może się wypowiedzieć > A to czy on toczy się na poziomie ??? Na takim, jak został rozwinięty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 11.11.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 ANSE72 z tego co sobie przypominam to ten poziom obniżył się dziwnym zbiegiem okoliczności w momencie pojawienia się Ciebie na tym wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataSS 11.11.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Anse72, nie dostałam odpowiedzi w sprawie granitów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 11.11.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Emól U mnie tez wyszly roznice pomiedzy parapetem okiennym a blatem, niewiele - ok 7cm ale doszlismy do wniosku, ze szafki wyzsze nie beda wygladaly dobrze, tak wiec zrobilismy 2 poziomy - i blat i parapet z olejowanego na bialo debu, okno bedzie mialo biala drewniana ramke - otworing okienny kuchnia jeszcze nie gotowa ale co nieco widac http://img34.imageshack.us/img34/3534/img1859t.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img573.imageshack.us/img573/910/img1792m.jpg Uploaded with ImageShack.us czy możesz przedstawić, zdjęcie zabudowy przy dużym oknie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 11.11.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 ANSE72 z tego co sobie przypominam to ten poziom obniżył się dziwnym zbiegiem okoliczności w momencie pojawienia się Ciebie na tym wątku... No proszę , miło to usłyszeć . Jak tam idą prace czekam na Twoją kuchnie / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.11.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 NIe ma zabudowy przy duzym oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 11.11.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 a szkoda , Ładna kuchnia < zlewozmywak AURA Teki lekki wałek z wylewką i lekko nie przemyślane rozwiązanie , ale to już czynniki wymuszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 11.11.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Od redakcji: Bez przerwy dostajemy zgłoszenia postów do usunięcia. Prosimy o umiar. Inne poglądy, kąśliwe uwagi, nie są przekroczniem regulaminu. Prosimy o merytoryczne rozmowy. Czy Szanowna Redakcja przeczytała wątek??? Poproszę Redakcję o zdefiniowanie dla użytkownika Anse określenia "merytoryczne rozmowy"!!! Rozumiem, że "Redakcja" jest zła na użytkowników, że WSZYSCY są źli na JEDNEGO użytkownika?! Czy to o czymś nie świadczy?! BTW punkt 4 g regulaminu: "MURATOR S.A. nie redaguje wypowiedzi zamieszczanych na Forum, ale zastrzega sobie prawo do usuwania wypowiedzi (w całości bądź w części), które uniemożliwiają lub w znacznym stopniu utrudniają możliwości korzystania z portalu przez innych użytkowników," czy notoryczne zaczepki i całkowity brak odpowiedzi na konkretne pytania nie utrudnia innym użytkownikom korzystania z portalu?! Wybaczcie mój post, ale nie mogę .... Zostaliśmy ochrzanieni za to, że mamy czelność powiedzieć, że nam się nie podoba :mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts