Pawciuniu 30.12.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 I moja kuchnia wreszcie gotowa, więc może - na fali nowoczesnych kuchni prezentowanych na ostatnich stronach - nieśmiało pokażę, jak to wyszło u nas... http://img839.imageshack.us/img839/7618/img0587ig.jpg Wow piękna kuchnia Czy możesz napisać ile kosztowała? bez sprzętu . Pozdrawiam Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pamaria 31.12.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 W końcu zdecydowałam się pochwalić kuchnią. Nie mieszkam niestety jeszcze w moim wymarzonym m2, ale kuchnię już pokazuję. Od razu przepraszam za bałagan na blacie;-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krasia 01.01.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 W końcu zdecydowałam się pochwalić kuchnią. Nie mieszkam niestety jeszcze w moim wymarzonym m2, ale kuchnię już pokazuję. Od razu przepraszam za bałagan na blacie;-). Śliczna kuchnia. No i widzę Mugaty na ścianie. Ja mam swoje ułożone na mijankę. Ale na prosto wygląda równie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pamaria 01.01.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Śliczna kuchnia. No i widzę Mugaty na ścianie. Ja mam swoje ułożone na mijankę. Ale na prosto wygląda równie super. Bardzo chciałam na mijankę, ale przeraziło mnie 'cięcie' płytek i perspektywa ich nieidealnego(bez szlifu) zakończenia od strony wyspy . Dziękuję za komplementy w sprawie kuchni;-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dora516 02.01.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 dzięki joliska jesteś z czarodziejką jak to się robi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 02.01.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 dora516 plus za:- smakowite zdjęcia (tapeta?) nad blatem- fajne jasne fronty i blaty- brak zlewu pod oknem Minus za:- otwarte półki w górnej zabudowie- nierówno zamocowane uchwyty Jakbyś mogła to wstaw fotkę tego barku od strony okna, bo wydaje się, że mało miejsca jest przy lodówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 02.01.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 tak tam jest mało miejsca bo pan majster mnie nie zrozumiał i zrobił za szeroką tą szafkę będzie wymieniana półki też czekają na zabudowę a uchwyty... nie zauważyłam. które to będę reklamować dzięki i pozdrawiam rzeczywiście większość nierówno zamontowana - jeśli ma to wytłumaczenie w funkcjonalności to ok, ale wizualnie jest do duszy. które? począwszy od szafki nad zlewem. lepiej by wyglądały jak reszta na środku frontu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dora516 02.01.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 a tak na marginesie może kto pomoże to jak wklejać zdjęcia z fotosika żeby się od razu otwierałyplanuje założyć dziennik wspomnień i nie chciałabym żeby były linki zamiast zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 02.01.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 klikasz na drzewko pod spodem, wklejasz adres grafiki i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 02.01.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Dora516 czy te zdjęcia są za szybą, czy to jakis specjalny wydruk nie łapiący wilgoci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.01.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 to za szybą to jest jeden wydryuk / jedna tapeta? ja tam widzę de facto 4 obrazki każdy z innej parafii - szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pamaria 02.01.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 ja widzę 5 obrazków i powiem, że średnio przypadły mi do gustu. Taka kuchnia powinna mieć na ścianach coś prostszego. najlepiej matowe płytki 10x10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJa1719508036 02.01.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 zgadzam się z duś o wiele lepszy byłby efekt jakby ta fototapeta była całością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 02.01.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Dora kurcze jak by mi tak stolarz kuchnie oddal z tak krzywo zamontowanymi uchwytami to chyba bym oszalała hehe dla mnie straszne to wybacz:), kuchnia byla by calkiem calkiem ale uchwyty do bani i ta tapeta nietworzaca wogole jednej calosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pamaria 02.01.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 tak zwłaszcza 10x10 właśnie dlatego mam tapetę bo nie chciałam mieć płytek a z tymi 10x10 to dopiero bym się załatwiła czyszczeniem fug ...oj chyba ze przybyłabyś z pomocą W swojej kuchni mam płytki 20x 10 i jakoś nie muszę doczyszczać fug, mimo, że są białe. Rodzice mają 10x10 jasnoszare i też jakoś nie trzeba ich czyścić. Można tuż po fugowaniu zabezpieczyć je specjalnym płynem. No a ta tapeta tu po prostu nie pasuje. Wygląda tandetnie, a szkoda. Bo mogło być ładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.01.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 patrz jak wyżej to tapeta, tak to jeden wydruk a obrazki z innej parafii?? ja bym dyskutowała ale o gustach się nie dyskutuje nam się tak podobało po prostu wolałam to niż jeden motyw np. pomarańcze czy cytryny albo napis caffe itp. chodziło mi bardziej o to, że jest sobie jakiś kaktus w doniczce, nagle widać kreskę i zaczynają się kieliszki, filiżanka, rogalik, potem znów kreska (tj. moment stykania się różnych obrazków) i dalej masz filiżankę z kawą, a potem od kolejnego ucięcia - laski wanilii. same obrazki są ładne, ale sposób ich połączenia... jakby się grafikowi nie chciało dokończyć. do mnie również raczej nie przemawiają połówki pomarańczy czy cytryn, ale wg mnie to, co macie u siebie wygląda, jakbyście tą tapetę 4 czy 5 ścinków różnych tapet skleili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobek2 03.01.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 moze nie nowka bo minal juz dobry rok odkad zakonczylem remont ale sie pochwale i swoja kuchnia ktora polaczylem z sasiadujacym pokojem i tak wyszedl mi aneks kuchenny, pomysl i cale wykonanie wlasne ( + oczywiscie praca stolarza) : http://images41.fotosik.pl/495/962a2009cbaa47f5m.jpghttp://images40.fotosik.pl/484/b1fbc06f9e31a7e1m.jpghttp://images49.fotosik.pl/500/f12a5da5681b55e6m.jpghttp://images43.fotosik.pl/501/a3e03dcba5dd3cedm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 03.01.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 sobek2 bardzo podoba mi się ułożenie kafli nad blatem - co to za płytki? Fronty i uchwyty ok. Natomiast porażką jest ten sufit, który wygląda jak odpadająca płyta g-k. I zdecydowanie lepiej byłoby bez tych otwartych półek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.01.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 dora - płyta z metalu do lekko stylizowanej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pamaria 03.01.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 dora - płyta z metalu do lekko stylizowanej kuchni? Dokładnie, pasuje jeszcze mniej od tej 'pociętej' tapety. Poza tym z metalem to dopiero jest od cholery czyszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts