basia_z_lasu 26.01.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Zmywarkę z zakrytym panelem zawsze można te kilka centymetrów uchylić i odczytać pozostały czas, jak się zamknie zmywa dalej - co za problem.... W poprzedniej kuchni miałam z odkrytym panelem, całkiem dobrą, ale zmieniła mi się koncepcja i ten odkryty panel nie pasował w nowej, dzięki temu mam nową zmywarkę . Pamiętajcie, że odkryty panel to nie tylko rodzaj materiału, ale i kształt, wzornictwo, kolor wyświetlacza.... Po co robić sobie kłopoty z wyborem, dość jest urządzeń, które muszą być na wierzchu i trzeba je do siebie dopasować. Zmywarka w dodatkowej szafce moim zdaniem nie ma sensu, bo do niej ciągle się coś wkłada - dwie pary drzwiczek do otwierania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 26.01.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Słuchajcie pogadaliśmy, było miło ale ja myślę, że trzeba skończyć, bo zaraz joliska nas usunie http://images.zaazu.com/img/puzzled-puzzled-befog-bewilder-smiley-emoticon-000670-medium.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 26.01.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 (edytowane) Chłodziarka; AEG-Electrolux Santo K 9 12 00-7 I Zamrażarka; AEG AU 86050-6I Wymiary będą pasowały ? Lodóweczkę mam w zabudowie słupkowej, pod jest szafka, moja kuchnia zresztą jest na tym forum dzięki za info co do wymiarów to nie wiem żona zajmuje się projektowaniem kuchni ale też ma być w słupku więc pewnie będzie ok, a nie chciałaś kupić lodówki z komorą zero stopni? czy nie warto takiej szukac? Możesz podać na której stronie szukać Twojej kuchni? Edytowane 26 Stycznia 2011 przez brachol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 26.01.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Dorzucę jeszcze swoje trzy grosze do dyskusji o zmywarce z zakrytym panelem. BEZ PROBLEMU można zobaczyc ile czasu zostało do końca BEZ OTWIERANIA DRZWICZEK. Wystarczy spojrzeć przez szparkę i widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 26.01.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 a ja tak już na koniec tematu zmywarkowego... prawie zawsze włączam zmywarkę przed pójściem spać i sobie spokojnie w nocy zmywa - a mnie zupełnie nie interesuje ile czasu zostało do końca zmywania.Teraz mam panel odkryty - moje dziecko uwielbia kręcić pokrętłami i wciskać przyciski. W nowej kuchni na pewno będzie panel zakryty - dziecko wyrośnie - ale ze względów estetycznych wolę jednak jak panel jest zakryty. W obecnej kuchni nie miałam wyboru - teraz będę miała więc wybieram schowanie Go. A co do dzieci - ja zabezpieczam co się da. Starszy syn nie kombinował. Ale młodszy 2 latek musi wszystkiego dotknąć, pokręcić, powduszać -a kuchnia jest do tego najlepszym miejscem, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 26.01.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Przypomniałem sobie pewne zdjęcie sprzed dwóch lat: http://foto0.m.onet.pl/_m/b660703db38cd02133bd5964e0b9aca8,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pixon 26.01.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 To zdjecie sprawia, ze mam wizje jak dziecko siedzi w przewazonej i przewroconej kuchence :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.01.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Przypomniałem sobie pewne zdjęcie sprzed dwóch lat: http://foto0.m.onet.pl/_m/b660703db38cd02133bd5964e0b9aca8,10,19,0.jpg no proszę, kiedyś się dziecko na trzy zdrowaśki do pieca ładowało, a dziś wystarczy do piekarnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 26.01.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 (edytowane) Ojej! a mi się to kojarzy z tą straszną bajką o Jasiu i Małgosi! (hm... chyba nie pomyliłam bajek... ) Edytowane 27 Stycznia 2011 przez naberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 27.01.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 dzięki za info co do wymiarów to nie wiem żona zajmuje się projektowaniem kuchni ale też ma być w słupku więc pewnie będzie ok, a nie chciałaś kupić lodówki z komorą zero stopni? czy nie warto takiej szukac? Możesz podać na której stronie szukać Twojej kuchni? W zupełności wystarcza mi taki model lodówki Strona 472, jest sześć zdjęć. Przypomniałem sobie pewne zdjęcie sprzed dwóch lat: Mr Też mam takie zdjęcie, tylko z dwoma smykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.01.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Jeśli chodzi o Lupusa to ja się czaję na taki blat: http://www.lupus.eu/o/1906/148/Symbol-201-Dlugosc-4150-mm-Struktura-K#obraz . Nie lubię laminatów ale ten wygląda bardzo ładnie (przynajmniej na monitorze ) Jeżeli cena rzeczywiście mieści się do kwoty 125 zł za metr to tym bardziej jestem skłonna się skusić próbnik laminatów to niezły pomysł p.s. może ktoś użytkuję taki blat który podałam...? I podzieli się opinią ja użytkuje...wygląda całkiem dobrze...myje sie również całkiem dobrze - mimo swojej 'chropowatości' ...dobra i o wiele tańsza alternatywa do kamienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 27.01.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Co do Lupusa to zamowilem wczoraj probnik. 28zl razem z przesylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.01.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 To nie kuchnia ale kącik jadalniany w kuchni więc chyba pasuje. Na razie jest tylko stół i krzesła, ściany wciąż białe http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/pBKAeb58qyahmWM7dB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/05gGbf4hNfMQEaMhuB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 27.01.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 ja tam mam teraz panel odkryty, w nowej kuchni będę miała zakryty. bo bardziej mi się podoba. Mam 1,5 rocznego synka i dopóki pozwalam mu na włączanie zmywarki, wkładanie tabletek, sypanie proszku do pralki, wlewanie płynu, wybieranie programu i włączanie pralki (pod moim nadzorem oczywiscie), to widzę, że nie potrzebuje bawić się tym dla zabawy - chyba zakumal, ze urzadzenia do czegos slużą i że fajnie je włączać z mamą w konkretnym celu;) Czuje sie wtedy taki dorosly;) Chciałabym wrócić do tematu frontów - zdecydowalam się na biały lakier (wiem, bardzo jestem oryginalna) i stolarz pokazal mi ostatnio oprocz polysku lakier półmatowy. Jak dla mnie piękny;) Czy taki lakier w uzytkowaniu zachowuje sie jak lakier połysk czy jak zwykły mat na mdf-ie i jest trudniejszy w czyszczeniu i utrzymaniu czystosci? czy lakier to lakier i nie ma znaczenia czy matowy czy blyszczacy? Mam teraz sporą zagwozdkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 27.01.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Przypomniałem sobie pewne zdjęcie sprzed dwóch lat: http://foto0.m.onet.pl/_m/b660703db38cd02133bd5964e0b9aca8,10,19,0.jpg moja chrześniaczka włożyła tak swojego brata i zamknęła piekarnik, na szczęście nie włączyła bo zjawiła się jej mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 27.01.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 monikaa13 co to za stół? bombowo by do mnie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.01.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 monikaa13 co to za stół? bombowo by do mnie pasował Stół Charlotte firmy Reality. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 27.01.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Monikaa a może ściany w lekkiej szarości ?Masz szklany stół ? czy mnie oko myli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.01.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Mam czarny szklany stół!!! Tak, wiem, proszę mnie nie uświadamiać :D:D Ściany myślę dać w bardzo jasnej szarości, tak samo jak w przedpokoju, żeby nie dawać już innego koloru. Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 27.01.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 A nie lubisz białych? PS. I oto znalazłam stół a jeszcze nawet nie szukałam! Jest boski i tani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts