jaksie 12.02.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Home&youduka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szynka66 12.02.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Eleno prawy przycisk myszy nie pomógł, a tak chciałam zobaczyć tę kuchnię Markoga, sama jestem na etamie urzadzania kuchni i zakupu sprzetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetton 12.02.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 tyle osób tu pisze i nikt nie ma space corner bluma?? proszę bardzo o opinie!!!\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 12.02.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 zetton cierpliwości, odpiszą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 12.02.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 o czym ty piszesz ? A msz jakies problemy z czytaniem ? Czy moze z rozumieniem tego co czytasz ? Ale bede na tyle wyrozumialy dla pewnych ulomnosci ze napisze raz jeszcze - u autoryzowanego dealera Blum'a koszt 2 wysokich szuflad i jednej niskiej w tradycyjnej blumoskiej w wersji czyli bez spodu, bez frontu i bez tylnej scianki to okolo 1100 - 1200zl. Ponimal czy jeszcze raz mam napisac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 12.02.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 jestem z nich bardzo zadowolona, nie chcialam bezuchwytowej bo zle sie otwiera jak sa ciezkie rzeczy czy mogę prosić o zbliżenie tych uchwytów? czy w lodówce i zmywarce też masz takie? nie jest ciężko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 12.02.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 (edytowane) A msz jakies problemy z czytaniem ? Czy moze z rozumieniem tego co czytasz ? Ale bede na tyle wyrozumialy dla pewnych ulomnosci ze napisze raz jeszcze - u autoryzowanego dealera Blum'a koszt 2 wysokich szuflad i jednej niskiej w tradycyjnej blumoskiej w wersji czyli bez spodu, bez frontu i bez tylnej scianki to okolo 1100 - 1200zl. Ponimal czy jeszcze raz mam napisac? nielot nie rób z siebie głąba , bo to nic nie da i nie pisz głupot > A jak chcesz pisać to pisz to w temacie , lub w nawiązaniu z postem !!!!!!!!!!! Napisał kikib jestem z nich bardzo zadowolona, nie chcialam bezuchwytowej bo zle sie otwiera jak sa ciezkie rzeczy czy mogę prosić o zbliżenie tych uchwytów? czy w lodówce i zmywarce też masz takie? nie jest ciężko? wejdz na stronę zobal i tam znajdziesz http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fzobal.com.pl%2Fuploads%2Fpliki-pdf%2F2010%2520pl-ru%2Fuchwyty.pdf Edytowane 12 Lutego 2011 przez ANSE72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 12.02.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 ANSE72, sorry za takie bezpośrednie pytanie - czy Ty jesteś rocznik '72 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 12.02.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 (edytowane) nielot nie rób z siebie głąba , bo to nic nie da i nie pisz głupot > A jak chcesz pisać to pisz to w temacie , lub w nawiązaniu z postem !!!!!!!!!!! Nerwy puszczaja ? Oby nic innego nie puscilo bo sie dopiero narobi.... ANSE72, sorry za takie bezpośrednie pytanie - czy Ty jesteś rocznik '72 ?? Lepiej zeby nie... bo jesli madrosc przychodzi z wiekiem to coraz mniej czasu koledze by zostalo.... A jak Wielce Szanowny ANSE72 ma jakies "ale" co do mojej wypowiedzi w kwesti Space Corner'a od Blum'a to moze Szanowny ANSE72 sprecyzuje co go tak ubodlo i czego nie zrozumial. Tylko pelnymi zdaniami i z zastosowaniem jezyka polskiego, jesli to nie jest zbyt trudne Edytowane 12 Lutego 2011 przez nielot2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 12.02.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Nerwy puszczaja ? Oby nic innego nie puscilo bo sie dopiero narobi.... Lepiej zeby nie... bo jesli madrosc przychodzi z wiekiem to coraz mniej czasu koledze by zostalo.... A jak Wielce Szanowny ANSE72 ma jakies "ale" co do mojej wypowiedzi w kwesti Space Corner'a od Blum'a to moze Szanowny ANSE72 sprecyzuje co go tak ubodlo i czego nie zrozumial. Tylko pelnymi zdaniami i z zastosowaniem jezyka polskiego, jesli to nie jest zbyt trudne teraz to wiem o czym piszesz !!!! i uważaj , abyś nie doznał wielkich lotów ,, a po drugie w zadanym pytaniu przez zetton było < to czy ktoś mam space corner !!! > Więc jak piszesz to pisz to w połączeniu zadanego pytania , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 12.02.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Widze ze z jezykiem polskim jednak problem jest. Z rozumieniem tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 12.02.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Widze ze z jezykiem polskim jednak problem jest. Z rozumieniem tez. Jak , już chcesz napisać , napisz poprawnie !!! ZE ZROZUMIENIEM TEŻ !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cynamonka 12.02.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Moja płyta to Bosch. Ale też bym drugi raz jej nie kupiła. Z gotowaniem wszystko OK ale to czyszczenie to ZGROZA. Trzeba było nie słuchać męża i kupić indukcję, przynamniej gładka powierzchnia do czyszczenia. [ATTACH=CONFIG]42128[/ATTACH] mam podobną ale Electroluxa i ten sam zgrzyt, wyczyścić tą płytę to porażka mam ochotę przykryć ją folią alu i zmieniać co jakiś czas jak się mocniej zabrudzi też bym drugi raz nie kupiła i też mam ją za namową męża, wolałabym białą emalie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 12.02.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Nie straszcie bo my zdaje sie podobne cudo sobie wybralismy. http://img833.imageshack.us/img833/7131/productnf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cekin 12.02.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Tez mam takiego boscha jak na wcześniejszych zdjęciach. Brudzi sie to oczywiste. Najbardziej upierdliwe jest czyszczenie w poblizu pokretel. Wcześniej miałam zwykła kuchenkę z aluminiowa powołoka i nie było tak widać. Bardziej irytuje mnie to, ze ruszty są stosunkowo małe i kilka razy musiałam łapać zsuwajacy sie garnek. Jedyna ich zaleta, ze dobrze myja sie w zmywarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wer_onika 12.02.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 (edytowane) Witam wszystkich, "rzucam się na pożarcie" i załączam parę zdjęć mojej kuchni.. jeszcze trochę w rozsypce, ale już powoli widać efekt końcowy fronty białe, drewniane, matowe, blat dębowy, ściany szare.. reszta niedługo! Edytowane 12 Lutego 2011 przez Wer_onika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 12.02.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Witam wszystkich, "rzucam się na pożarcie" i załączam parę zdjęć mojej kuchni.. jeszcze trochę w rozsypce, ale już powoli widać efekt końcowy fronty białe, drewniane, matowe, blat dębowy, ściany szare.. reszta niedługo! powiedz jak jest rozwiązana szafka pod ociekaczem w połączeniu z szafką z ala _Cargiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wer_onika 12.02.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 (edytowane) pod ociekaczem jest wysuwana szuflada na kubeł, obok peka le mans, a wysokie cargo z półkami od dołu do wysokości lodówki Edytowane 12 Lutego 2011 przez Wer_onika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 12.02.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 plus za wykończenie blatu , oczywiście szafka prawidłowo , i jestem ciekaw jak bedzie wykończona lodówka . i pytanie czy nad laodówką bedzie Blęda ? oraz czy równieżjest szafka nad nią pomniejszona z wymiaru jako przepust wentylacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wer_onika 12.02.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 (edytowane) przepust wentylacji, lodówka zostaje tak jak jest, obok niej dochodzi jeszcze po lewej stronie drewniana ścianka z pilastrem. Edytowane 12 Lutego 2011 przez Wer_onika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts