ANSE72 16.03.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 anse, kuchnia jest mała i z komórki nie jestem zrobić ujęcia, na którym widać byłoby zabudowę na całej ścianie z okapem. Jak uda mi się na weekend pożyczyć normalny aparat, który ma obiektyw a nie szkiełko to wyślę ci fotki. ale i tak jestem za czarnym i w środku nawiazanie forntu podzielone , lub sam czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 17.03.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Elena! Mamy bardzo podobne zestawienie kolorystyczne w kuchni:) Sama też borykam się z tym co dać między okap a blat. Ja chyba dałabym szary (jak ściany) lub czarny lacobel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 17.03.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Piękne te orzechowe kuchnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 17.03.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 (edytowane) queene zapraszam na nasz DB, tam wszystko dokładnie opisaliśmy, a tu mogę tylko dodać, że sprzęt teraz wybralibyśmy taki sam (po 5 miesiącach użytkowania) Edytowane 18 Marca 2011 przez Lobo_M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 17.03.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Marcin Cetera Pomimo, że nie lubię takiego koloru to kuchnia bardzo mi się podoba, fajnie dopracowane szczegóły stworzyły klimat całej kuchni. Gratuluje pomysłu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 17.03.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 IMO łatwiej przetrzeć podłogę, na którą nakapało niż drzwiczki piekarnika. Bo gorących raczej się nie wyciera, a jak wystygną to już trochę się przypieka i przysycha to co skapnęło. Zawsze? Ciasto i ciasteczka również? Mięso w głębokiej brytfance te? IMO piekarnik otwierany na bok ma same zalety (poza wyższą ceną). Można go otworzyć na oścież (pod warunkiem, że nie jest zaraz obok ściany), trudniej oparzyć się niż o otwartą na dół klapę (zwłaszcza jak otwiera się na wysokości brzucha), nic na otweirane drzwiczki nie skapnie, nie przypiecze się. Podpisuje się pod tym jako użytkownik piekarnika otwieranego na bok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 17.03.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 queene zapraszam na nasz DB, tam wszystko dokładnie opisaliśmy, a tu mogę tylko dodać, że sprzęt teraz wybralibyśmy taki sam (po 5 miesiącach urzytkowania) zajrzę ponownie bo mam go w ulubionych, widocznie umknęlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.03.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Pytanie natury techniczno-praktycznej o blaty zlicowane z frontami szafek. Do niedawna standardowo robiło się blat wystający przed szafki, taki nosek. Teraz dość często widuje się blaty kończące się równo z szafkami, są tego jakieś wady, bo wygląda moim zdaniem fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izuuś 17.03.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Marcin Cetera masz przepiękną, efektowną kuchnię i chyba przestanę tu zaglądać min. przez takie kuchnie jak Twoja bo moje gusta zmieniają się jak w kalejdoskopie przez to forum cholera jasna , a mój stolarz patrzy na mnie coraz dziwniej jak mu wyjeżdżam z nowymi pomysłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 17.03.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Pytanie natury techniczno-praktycznej o blaty zlicowane z frontami szafek. Do niedawna standardowo robiło się blat wystający przed szafki, taki nosek. Teraz dość często widuje się blaty kończące się równo z szafkami, są tego jakieś wady, bo wygląda moim zdaniem fajnie. Przyłączam się do pytania, napiszcie coś więcej o takim rozwiązaniu. Czy pasuje tylko do nowoczesnej kuchni, czy również do klasycznej, gdzie balt jest z kamienia, czy wtedy się szybciej nie brudzą szafki? Marcin, kuchnia jest super:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobo_M 17.03.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Izuuś my mieliśmy dokładnie to samo, im więcej inspiracji, tym wiecej problemów w wyborze czegokolwiek. Moja rada - skup się na jednej rzeczy a nie patrz na całość. Dzisiaj kolor frontów, jutro podłogi itp itd A później wszystko ładnie się zgra (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 17.03.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Już kiedyś była, a teraz w pełnej okazałości, nasza kuchnia: Marcin Cetera kuchnia super! nietuzinkowe połączenie! gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klager 18.03.2011 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Dzieki wszystkim Między szafkami są płyty betonowe - polecam, wyglądają świetnie i są dobre w utrzymaniu Gdzie i za ile takie coś można dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.03.2011 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Zachwytu nie ma . ale to Twoja kuchnia więc ma się Tobie podobać Anse, proszę... jak nie masz nic do powiedzenia, to powstrzymaj się od klikania. Piszesz to samo prawie każdemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.03.2011 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Gdzie i za ile takie coś można dostać? http://www.contractors.info.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.03.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Spóźniona jestem jak zawsze ale ... kuchnia cudowna. Faktycznie odczuwa się już powoli przesyt białymi lakierowanymi kuchniami. Twoja jest na obecne czasy niezwykle oryginalna i ... piękna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 18.03.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 A ja mam takie pytanka.. trochę głupie ale co tam.. Przeglądam Wasze kuchnie i nie widzę ściereczek lub ręczniczków. Kiedyś wieszało się na rączce od piekarnika, ale teraz każdy (większość) robi piekarnik w słupku, wysoko. Nie potrzebujecie już ściereczek/ręczniczków. W co ręce w takim razie wycieracie? W ręcznik papierowy? To ja bym rolkę dziennie zużywała. Chowacie do szafki? To mało poręczne i praktyczne, non-stop szafka zachlapana od otwierania mokrymi rękoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.03.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 ja mam zawieszone na uchwycie przy zlewie, a pozostale do naczyn mam zawieszone w cargo z chemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 18.03.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 A ja mam takie pytanka.. trochę głupie ale co tam.. Przeglądam Wasze kuchnie i nie widzę ściereczek lub ręczniczków. Kiedyś wieszało się na rączce od piekarnika, ale teraz każdy (większość) robi piekarnik w słupku, wysoko. Nie potrzebujecie już ściereczek/ręczniczków. W co ręce w takim razie wycieracie? W ręcznik papierowy? To ja bym rolkę dziennie zużywała. Chowacie do szafki? To mało poręczne i praktyczne, non-stop szafka zachlapana od otwierania mokrymi rękoma. Dobre pytanie. Też z chęcią się dowiem jak z tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzioochna 18.03.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Ha.. czyli jednak nie takie głupie to moje pytanie Męczy mnie, bo podobają mi się kuchnie gdzie nie ma uchwytów (to sie chyba frezowane nazywa), ale wtedy co z tą nieszczęsną ściereczką.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.